Widok

Policja przy szkole

W końcu pojawiła się policja i wlepia mandaty kierowcom, którzy parkują nie tam gdzie powinni. Zastanawia mnie jedno - skoro ostatnio wywiązała się g*wno burza, że podobno można parkować na drodzę, bo nie ma zakazu - to dlaczego dziś jak policja stała nie parkował tylko nagle wiedzieli gdzie parking? Jeden szczęśliwiec mandacik dostał ;)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie tak jak mówisz. dlaczego dziś nikt nie parkował w zatoczce czy naprzeciwko zatoczki???
policja powinna przyjechać kilka razy i może w końcu ci wszyscy "wszystko wiedzący kierowcy" nauczą się prawidłowo parkować
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale jak imbecyle zostawiaja pojazdy zmuszajac innych na najezdzane na linie podwojna ciagla to to jest dopiero glupota tych pseudo kierowcow.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy rodzice wiedzą co to takiego jest rower?!
Rozumiem, że nie wszyscy mają możliwość .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i świetnie, codziennie mam problem aby przejechać obok tym imbecyli (na rowerze próbowałem klika razy i muszę przyznać że jadąc od Tuchomskiej to prawdziwy surwiwal chodź muszę przyznać że od parkingu to niewiele lepiej). Mam nadzieję że policja będzie się tam pojawiać częściej a jak nie to trzeba będzie wysyłać fotki (najlepiej z kierowcą) do nich (dzisiaj zauważyłem że przy szkole są znaki strefa ruchu czyli parkować można TYLKO na miejscach do tego wyznaczonych).
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokladnie parkować można tylko na parkingu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
raz dzieciak pojechal na rowerze, stal dziesiec minut na tuchomskiej zeby przejsc bo żadna flądra nie chciała go puścić, teraz jezdzimy samochodem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry