Widok
Policja rozbiła gang zmuszający kobiety do prostytucji
Opinie do artykułu: Policja rozbiła gang zmuszający kobiety do prostytucji.
Przynajmniej od dwóch lat gang zmuszał kobiety do nierządu. Przestępcy traktowali swoje ofiary jak niewolnice, bili je, zastraszali i znęcali się nad nimi psychicznie. W poniedziałek policjanci z CBŚ i gdańskiej komendy wojewódzkiej zatrzymali jedenaście osób należących do grupy.O zatrzymaniach, do których doszło zarówno w Gdyni, jak i na terenie Gdańska, poinformowali nas czytelnicy - świadkowie zdarzeń. Początkowo policja potwierdzała tylko fakt zatrzymania kilku osób, w końcu jednak ...
Przynajmniej od dwóch lat gang zmuszał kobiety do nierządu. Przestępcy traktowali swoje ofiary jak niewolnice, bili je, zastraszali i znęcali się nad nimi psychicznie. W poniedziałek policjanci z CBŚ i gdańskiej komendy wojewódzkiej zatrzymali jedenaście osób należących do grupy.O zatrzymaniach, do których doszło zarówno w Gdyni, jak i na terenie Gdańska, poinformowali nas czytelnicy - świadkowie zdarzeń. Początkowo policja potwierdzała tylko fakt zatrzymania kilku osób, w końcu jednak ...
Mordy bydlaków pokazać
Dlaczego ich nikczemnych gęb nie pokazano? Zaraz wyjdą z aresztu, a tak, jakby taki zbliżył się na odległość 200m, to znajomość jego facjaty mogłaby ustrzec wielu ludzi. Wiele kobiet by sobie przypomniało, że już te plugawe ryje widziały w tv, prasie. A tak wyjdą i dalej będą rozbijać się superbrykami i zmuszać ludzi do zarabiania na nich swoim ciałem. Mój sposób jest prosty, kastracja genitalii i prawej ręki, może nawet coś z okiem i jeszcze piętno wypalone na czoło. No ale jesteśmy humanitarnym krajem dla bandytów.
Bardzo dobrze ! W Trojmiescie zamiast tradycyjnej policji powinni dzialac dzis wlasnie regularnie '' komandosi ''!!!!!!!!
Trojmiasto zaczyna byc patologia menelni . Widac z jakich dolow spolecznych wywodza sie kibicie i potem sie nie ma co dziwic ze to swiry i bandyci skoro to patolstwo spoleczne. Rozwydrzone malotaty powinny byc regularnie zgarniane z ulic po 20 i zawozone do robot publicznych jak bylo kiedys . Tacy mocni a krzycza na filmie '' Ala , Ała '' :). Pelno dzis widac wszedzie na ulicach takiej szumowiny w dresach z pustym mozgiem i wzrokiem psycholi . Do robot publicznych ich zawozic. Minister powinien odgornie dac prawo zeby patole z wyrokami budowali drogi i kopali rowy
Nie wiesz co mówisz.
Jeszcze nigdy nie było tu tak spokojnie jak dzisiaj. Jak sobie przypomnę końcówkę lat 80-tych i lata 90-te, to teraz to jest spokojnie jak w klasztorze klauzurowym w stosunku do tego, co działo się jeszcze nie tak dawno temu.
Pseudokibice swoje burdy urządzają w lasach za miastem, a nie w środku miasta, punki ze skinami nie tłuka się co drugi dzień pod oknem itd.
Pseudokibice swoje burdy urządzają w lasach za miastem, a nie w środku miasta, punki ze skinami nie tłuka się co drugi dzień pod oknem itd.
Media!!
...i znow redaktorzy dali popis! uwierzcie mi ze tam idą dziewczyny które same chcą...dostają za ta kasę i to nie mała...a ze płacą za ochronę to tylko lepiej dla nich i bezpieczniej bo żaden pijany gość nie zrobi im krzywdy itp. !! tam pracuje dużo mężatek które normalnie po ,,pracy" wracają do domów do rodzin!! teraz będą nakręcać spirale w mediach ze trzymali je pewnie w piwnicach przez te 2 lata niby hahha
Droga Policjo,
ja "mały obywatel" tego kraju, proszę tylko o jedno : "bądźcie bezwzględni dla bandziorów", abym nie musiał chodzić z siekierą po ulicy, bo ani to wygodne, ani logiczne, zważywszy, że rząd usilnie przekonuje mnie, iż żyję w państwie prawa! Tak więc lejcie bandziorów, łamcie im gnaty w trakcie zatrzymania i dziurawcie kolana w trakcie podjętej próbie ucieczki, gdyż nie jesteście "do kochania", ale do ochrony zdrowia i życia obywateli oraz ich mienia... Amen
co za bzdura!!!
co to za bzdety?!
dziewczyny sobie grzecznie żyły i nie miały stresów!
wiem bo byłem sąsiadem tego przybytku!!!!!
nigdy nie widziałem żeby jakaś miała obite ciało lub jak by któryś na nie krzyczał!!!!
co wy dajecie???
może chłopaki inną działalność prowadziły ale burdello było przepisowe ;-)
dziewczyny sobie grzecznie żyły i nie miały stresów!
wiem bo byłem sąsiadem tego przybytku!!!!!
nigdy nie widziałem żeby jakaś miała obite ciało lub jak by któryś na nie krzyczał!!!!
co wy dajecie???
może chłopaki inną działalność prowadziły ale burdello było przepisowe ;-)
...
nie wiem czy to tak łatwo wam o tym mowic ja tez robiłam to za kase miałam mieszkanie 'opiekunowie' mi je wynajeli tez mnie zastraszali narobili problemow mojej rodzinie i to powaznych a ja sama uciekłam za granice i boje sie wrocic do Polski nie z ta mysla ze cos mi sie stanie tylko ze cos grozi moim najblizszym a na policję boje sie isc wiem ze oni beda pamietali o mnie do konca swoich dni ...!
nareście , mieszkańcy będa mieli spokuj .
Czy chciałbyś mieszkać w kładce gdzie jest agencja towarzyska , a twoje dzieci boja się iść do szkoły bo jakiś pijany je straszy . Jak mieszkańcy prosili o pomoc nikt ich nie słuchał , aż doszło do nieszczęścia . Bardzo dobrze ze zamknięto tzw : burdel w Bloku na Witominie .
a wiesz ze przed wojna nie bylo zadnych zakazow co do wszelkich substancji ogolnie zwanych narkotykami?panstwo samo wprowadzilo ten termin,zakazaloprodukcji i sprzedazy i zarabia jak nie na ukladach z producentami to na ,,walce z''nie ma w historii swiata ani jednego kraju ktory by te walke wygral tak samo jak z prohibicja szczytne cele i idealy ale tylko na pokaz bo i tak kazdy chleje jak chlal tylko ceny sa wieksze (polowa rodzin kongresmenow w usa dorobila sie fortun w czasach prohibicji).Zabawne jest ze gy pola makowcow w 90 latach sobie rosly na lakach to nikomu do lba nie przychodzilo zeby je na kompot przerabiac az tu nagle zakazy wprowadzono i mak do makowca stal sie nagle narkotykiem scisle reglamentowanym przez urzedasow.
Poznaje adres !!! kadr 0:58
W 58 sekundzie widać korytarz do tego burdelu. To jest ulica Pańska 8 mieszkania 2 w Gdyni Witominie. Bywałem tam nieraz. Niestety połowa ogłoszeń na "odlotach" kierowana była pod ten adres. I już widać w 0:48 ile komóreczek miały. Ale nadal funkcjonują. Tylko że już pod innym adresem. A może i nawet dobrze, teraz przynajmniej będą ogłoszenia od prywatnych "prawdziwych" lasek a nie od sutenerek które walą bóg wie jakie boskie foty a na miejscu r******z 100kg pasztet ;). Pozdrawiam.
Oczywiście, że tak - jest nawet zalecane. Trytka (plastikowa opaska zaciskowa) jest b. dobrym środkiem prewencyjnym - jak się taki jeden z drugim za mocno szarpie to taka opaska coraz mocniej się zaciska i pięknie wrzyna w skórę :).
A tak pozatym to czym wiąże się worki ze śmieciami do utylizacji ? Chyba właśnie trytką ewentualnie plastikowym sznurkiem ;)
A tak pozatym to czym wiąże się worki ze śmieciami do utylizacji ? Chyba właśnie trytką ewentualnie plastikowym sznurkiem ;)
prawda dla niedowiarków
nie tyle były zmuszane,co zastraszone.jak już raz tam któraś trafiła do pracy z własnej woli,to odwrotu już nie było.szantażowali gdy dziewczyna chciała odejść że zniszczą im życie...posiadali wszystkie foty z nagich sesji z twarzą.robili też tak że okazywali "dobroć" i wykładali im pieniądze na implanty,lub inne podrasowania...wiadomo że dopóki nie odpracowały to nie miały nawet chwili wolnego.do tego sami je karmili narkotykami.żal tych dziewczyn które dały się nabrać.dobrze że zamkneli tych gnoi!
TATUS POLICJANT
5 lat byli bez karni,bili niewinnych ludzi,ich prostytutki zarazaly AIDS klientow,maja ojca bylego POLICJANTA ktory zostal wywalony za walki ze sluzby,10 lat to przynajmniej powinni wyrwac za te frajerskie lansowanie sie po miescie,banda ciot I frajerow sami na solo nie mieli szans z nikim natomiast w grupie to kazdy madry nawet trendowaci.
no cóż... w każdym zawodzie znajdzie się zakała... ważne, że teraz siedzą i za te dziewczyny i za te kilogramy narkotyków i dostanę długie wyroki! pewnie tatuś będzie szukał znajomości, by ich puścili, ale wątpię kto z taką zakałą wyrzuconą hańbiącą mundur będzie chciał gadać... poza tym sprawa jest już medialna i wszyscy to śledzą.
Tatus policjant 2
Ciekawe jest to ze bardzo czesto samochod braciakow mozna bylo zobaczyc pod komenda w gdyni,jestem pewien ze mimo tym czym sie zajmowali tez wspolpracowali z policja bo to jest nie mozliwe aby sie utrzymali na rynku przez tyle lat bez wsparcia z gory,kazdy jeden malolat wiedzial czym sie zajmuja to policja wiedziala duzo wiecej byc moze zostana wypuszczeni bardzo szybko bo pieniedzy im nie brakuje wiedza gdzie posmarowac,nie zycze nikomu zle ale po raz kolejny widac jak fajnie dziala swoat przestepczy z policja szczrgolnie w 3-miescie,nikt nie ma juz zasad kazdy patrzy tylko na hajs a z takimm podejsciem to krotkotrwaly jest sukces pozniej pucha albo piach prawdziwy zawodowiec nie ma rodziny,dzieci,wlasnej firmy,wlasnych pieniedzy,adresu zamieszkania,nie wspolpracuje z wladza,i wychowuje nastepcow!! Jak by kazdy przestepca postepowal w taki sposob a nie frajersko lansowal sie nowym x5 to dzisiejszy swiat i mlodzierz byla by inna lepsza z zasadami.Pozdro dla wszystkich zawodowcow tak malo nas zostalo.
To czym ty jeździsz, Trabantem czy Kaszlakiem? 1100zł to ja wydaję na obiad a jeśli chodzi o benzynę to moje auto spala jej znacznie więcej niż za 1100zł tygodniowo. No chyba, że jeździłbym tylko po bułki. Poza tym nie znam cię i nie mam zamiaru dyskutować na poważne, życiowe tematy zatem nie opowiem ci czym się kieruję w życiu.
Szczytu moich możliwości nigdy nie poznasz, bo jesteś na to za głupi. Zamiast myśleć o czymś co jest dla ciebie czystą abstrakcją zastanów się jak się podpisujesz. Czarny? Nigger? Wywodzisz się pewnie z rodziny czarnych niewolników albo jak mawiali w pewnym polskim filmie od kogoś kto "nie potrafił spierdzielić przed siatką na własnym podwórku". Nie wiem czy jest się czym szczycić. Dla mnie jesteś błaznem, któremu się coś tam wydaje, ale jest zupełnie inaczej.
czego ty jestes znawaca??? okularkow przeciwslonecznych?? niech tak zostanie dalej,twoja wiedza jest bardzo przyziemna,wrecz gazetowa to z czym ty wyskakujesz?? jak bys mial obycie w srodowisku bys nie mowil w taki sposob,wydaje mi sie ze to wlasnie ty byles na jednym z ogloszen na odloty pl w dziale HOMO I tez pracowales dla barciakow.pozdro GEJU.
Do Znawcy i Czarnego!
Piszecie jeden przez drugiego, Wasze wzajemne riposty są na poziomie gimnazjum... nie musicie już więcej wypisywać kim to nie jesteście i ile pieniędzy wydajecie i na co... Wasza potyczka słowna zdradziła już Was i to, jak niezbyt wysoki poziom inteligencji prezentujecie.
Wracając do tematu śmieci... jeżeli "pieniędzy im nie brakuje i wiedzą gdzie posmarować" ...to wszystko się wyjaśni gdy wyskoczą szybko, że sprawa ma drugie dno... po tych ich wielkich pieniędzach zarobionych w temacie prostystucji i narkotyków powinno im teraz pozostać jedynie wspomnienie... a jeśli wyjdą i będę chcieli komuś wyrządzić krzywdę, to trzeba taką sprawę rozdmuchiwać publicznie i we wszystkich mediach, że rozbity trójmiejski gang znów prężnie działa... a najlepiej wysłać jeszcze sprawę do Kaczki (nie popieram pis, ale jak to mówią, gdzie dwóch się bije...), która zrobi wszystko by pokazać nieudolność rządu tuska i jego wszystkich obecnych pionków na różnych stanowiskach, których być może można kupić jak ktoś posmaruje.
Wracając do tematu śmieci... jeżeli "pieniędzy im nie brakuje i wiedzą gdzie posmarować" ...to wszystko się wyjaśni gdy wyskoczą szybko, że sprawa ma drugie dno... po tych ich wielkich pieniędzach zarobionych w temacie prostystucji i narkotyków powinno im teraz pozostać jedynie wspomnienie... a jeśli wyjdą i będę chcieli komuś wyrządzić krzywdę, to trzeba taką sprawę rozdmuchiwać publicznie i we wszystkich mediach, że rozbity trójmiejski gang znów prężnie działa... a najlepiej wysłać jeszcze sprawę do Kaczki (nie popieram pis, ale jak to mówią, gdzie dwóch się bije...), która zrobi wszystko by pokazać nieudolność rządu tuska i jego wszystkich obecnych pionków na różnych stanowiskach, których być może można kupić jak ktoś posmaruje.
Jak wyzej widzisz te puste teksty nic nie znacza idiota sie przyssal wiec go potraktowalem w taki sam sposob na jakim on dziala,powiedz ile spraw ludzi z 'polswiadka' nigdy nie zostalo zakonczone lub zostalo wrecz umozone z powiedzmy braku dowodow?? wydaje mi sie ze duzo za duzo szczegolnie w tym kraju,takie pajace jak braciaki mieli szerokie kontakty czy to w policj czy w sprawach miastowych,napewno zdajesz sobie sprawe ze te dwa swiaty sa ze soba polaczone szczegolnie w 3-miescie,bardzo duzo afer wyszlo na jaw juz w pod koniec lat 90-tych gdzie pozniej mialy miejca zgony szefow pionu gangstersiego w 3-miescie,policja oraz sluzby kieruja tym swiatem tak naprawde maja wszedzie swoich agentow ale nie o tym ta rozmowa,co do SMIECI,to dobrze dla organow scigania aby ukarali ich przykladowo alby bylo to przestroga dla innych.
Wiem, wiem, czasami człowiek się nie może powstrzymać i bije pianę dla zasady ;)
...wracając do tematu, tu widzimy, że dowody są niezaprzeczalne, sutenerstwo, narkotyki, do tego wystarczy poczytać wszystkie komentarze, co ludzie piszą na temat tych śmieci... może to, że ich auto stało pod komendą było spowodowane ich jakimiś sprawami w toku i musieli się stawiać... nie chciałbym wyrokować w tej kwestii, wolę myśleć, że świat nie jest aż tak parszywy, że państwo w biały dzień broni zwykłych bandytów, którzy zmuszają do nierządu, sprzedają dzieciakom narkotykową śmierć itd... a może to moja naiwność... tak czy inaczej wszystko się okaże... i czas pokaże w jakim państwie żyjemy.
...wracając do tematu, tu widzimy, że dowody są niezaprzeczalne, sutenerstwo, narkotyki, do tego wystarczy poczytać wszystkie komentarze, co ludzie piszą na temat tych śmieci... może to, że ich auto stało pod komendą było spowodowane ich jakimiś sprawami w toku i musieli się stawiać... nie chciałbym wyrokować w tej kwestii, wolę myśleć, że świat nie jest aż tak parszywy, że państwo w biały dzień broni zwykłych bandytów, którzy zmuszają do nierządu, sprzedają dzieciakom narkotykową śmierć itd... a może to moja naiwność... tak czy inaczej wszystko się okaże... i czas pokaże w jakim państwie żyjemy.
...
Masz absolutna racje,fakt jest taki ze do tej sprawy wiele osob bedzie jeszcze zatrzymanych I poszukiwanych,a napewno ktos pusci baka bo nawet po ilosci materialu wynika ze to dosc gruby bedzie wyrok dla posiadacza a znajac ciag dalszy takich spraw posypia sie nazwiska z rekawa jak golebie z kapelusza,tak czy tak 5 lat dzialali to dlugo strasznie dlugo czyzby CBS zbiarala dowody w tej sprawie zeby ich przyjebac na grubo??, a co do samochodu pod komenda to nie wiem czy o 2 w nocy byli porzesluchiwani w zwiazku ze sprawami w toku,sam jestem ciekaw jaki zapadnie wyrok I jak to dlugo bedzie trwalo.
!!!
Ale kim kur## Jest Barwik 1 ...2...3... Przecież to to bandy ch## nie podobne, wylansowali się na mieście nie na bandytów ale na zwykłych frajerow co zastąpili miejsca tych frajerow co siedzą ! Gdzie w tym odrobina godności i honoru charakter, zasady ? Takie same kur## jak "wytatuowana pajeczyna na glowie " z cisowej - farmazoniarz sprzedawczyk - żal d*pę ściska
w gdansku to samo jest niedosc ze te szma.y mają po 20 telefonow to jeszcze wstawiały zdjęcia innych pań , jak doszło do spotkania to wychodził paszkwil brzydki a ja pytam gdzie jest ta dziewczyna z e zdjęcia z odlotów a na na to ze jest zajęta i pozniej będzie. stara spiewka prostytutek, więc podziękowałem i więcej juz nie zadzwonie na zadne odloty i te inne bzdury..
ze co?
do 5 lat więzienia? w tym kraju powinno powstać komando likwidujące takie męty społeczne żadnego wiezienia tylko odjeb...ć ich w lesie wszystkich i dac dzikom do zeżarcia a tak sprzedajni sędziowie adwokaci i lekarze wywiozą im wyroki po 2 lata a wyjdą po roku śmiech na sali mam nadzieję że tym krajem zacznie rządzić jakiś twardziej i skończy z tymi kibicami i resztą gów..a
Nie prawda.
Moja babcia też jest po 60. Bardzo dziewczyny lubi zawsze jej drzwi przytrzymają, zakupy wnieść pomogą, panowie klaniaja się w pas i krzyczą Dzień dobry. Tylko moja rodzina wyznaje zasadę szanuj a będziesz szanowany. A jak inne sąsiadki plują dziewczyną pod nogi i siedzą cały dzień w oknie tylko żeby znaleźć powód żeby zadzwonić na policje no to mojego szacunku nie otrzymają.
Nie prawda.
Mieszkam w bloku gdzie dziewczyny miały jeden ze swoich większych lokali w Gdyni. Nie wydaje mi sie żeby ktokolwiek je do czegokolwiek zmuszał. Zawsze miłe i uśmiechnięte, zadbane. Gdy tylko był jakiś problem od razu przyjeżdżali ochroniarze. Panowie "szefowie" bardzo mili. Tylko sąsiadki miały problem bo 'jak tak można!'.
o braciakach tez slyszalam-bo tez pracuje ale od "patologow" w dresach trzymam sie z dala
nic dobrego.ze cpanie na porządku dziennym,ze znakują swoje panny jak krowy tatuażami,ze panny laza za nimi na silownie i przytrzymują recznik,ze dostają wpit.. od ochroniarzy,ze braciaki wykladaja kase na silikony a te głupie baby oddaja im potrojna sume.....znajoma z wroclawia informowala mnie ze jej kolezanka przez ogłoszenie dostala się do las vegas i także miała problem z opuszczeniem tego lokalu-wiec NIE KLAM ALONSICO
NAJGORSZE SCIERWO TO SKORUMPOWANY POLICJANT LUB TAKI KTORY JEST UMOCZONY W LEWE INTERESY-TATUS TREFNY PIES-TO I SYNKOWIE PATOLA ABSOLUTNA
NAJGORSZE SCIERWO TO SKORUMPOWANY POLICJANT LUB TAKI KTORY JEST UMOCZONY W LEWE INTERESY-TATUS TREFNY PIES-TO I SYNKOWIE PATOLA ABSOLUTNA
to nie jest zorganizowana grupa przestępcza....
ludzie nie mylcie pojęc to zadna zorganizowana grupa przestepcza tylko paru przygłupów z stadionu... raczej zorganizowana grupa przestepcza nie dala by sie tak łatwo złapać a i nie zaciągneła by w swoje szeregi pol główków z stadiuonu fakt czasem mięso armatnie jest potrzebne ale nie takie to tylko patologia co duzo krzyczy jak jest w tłumie...
olgierd jak wyjdzie to i tak po chwili wroci do podla,on jest na tyle tepy ze nic nie potrafi w zyciu robic.A tak w ogole kim jest w ogole olgierd? Zwykly leszcz,zaslaniajacy siue kolegami,a sam nic nie znaczy.Jeszcze niedawno latal i krzyczal sieg heil i polska dla polakow.A teraz zgrywa gangstera.No tak burdele i obstawianie bramek to rzeczywiscie funkcja hehe
Żal, to tylko polska
Jak mają dostać 5 lat to ja proponuję zrobić strajk/ rewolucję przed sądem jak w indiach. Może skaża na śmierć tych skruw****nów. Nie powinno być coś takiego jak handel ludźmi, a te 5 lat to jest jakieś totalne nieporozumienie. Kobiety będą miały psychikę do końca życia zrytą. Jeśli dostaną faktycznie te 5 lat to życzę czegoś podobnego wymiarowi "sprawiedliwości", aby ktoś odciął ich od świata i kazał dawać tyłka.
xx
Przecież dla tych co nie maja ze swoim zyciem zrobić to jest świetne wydarzenie,aż o czasu jak w mediach przeczytaja coś innego.Dajcie spokój a K.Wasiewska zabiła swoje dziecko i się bujała na wolności do sprawy,a tu wielka akcja pewnie wszystko na podstawie zeznań wymuszonych na siłę na kurk...ch.
nie ma jak stogi
ciekawe kto teraz przejmie wladze? jedni odchodza drudzy przychodza i tak bedzie ciagle.. jedynie w gdansku ma szacunek Pan Janek ze stogow ;tygrys" on byl prawdziwym krolem gdanska , ma szacunek i respekt i zyje jak gosciu .. a teraz co sie dzieje to komedia... pamietam do dzis jakie bylo powitanie jak wrocil z bialegostoku z wakacji... cale togi go witaly jak Krola
DO OCB
sluchaj a kto to jest zamer?? 120 kilowy dzieciak bez mozgu ktory zakrecil sie przy pedalach zarobil kilka zloty I zwariowal kompletnie bez zasad,robil to co robil mogl jeszcze wiecej opowiadac jak to fajnie jest byc gangsterem a teraz co??? tacy jak on dzieciaki bez mozgu powinni byc zsylani do radzieckich lagrow do ciezkich robot na okres 8 lat w raz z pedalami tylko ze oni na 15 lat!!
brednie
jak czytam niektóre teksty,to parskam śmiechem...zastanawiam się tylko,kiedy Panowie z CBŚ wezmą się za konfiturę Wryczę i itd...który za ich pozwoleniem robi to,za co innych zamykają...Olo siedzi niestety i to jest jedyna osoba z niewielu,do których mam szacunek...
Olgierd i Turczyn trzymajcie się...czekam...
Olgierd i Turczyn trzymajcie się...czekam...
Kazdy kto dodaje jakeikolwiek tu info, albo jest psem podkrecajacym atmosfere by sie dowiedziec jak najwiejcej od durni waszego pokroju starajacych sie blysnac jacy to z was ''ludzie ulicy'' wrzucajacy info z ksywami ludzi ktorzy nie brali w tym udzialu albo konfidenckim scierwem ktore woli donosic incognito... Ubecka spuscizna
Luz dziewczynki dalej przyjmują
Panienki są znów.
Ciekawe, niby to takie straszne i chciały o tym zapomnieć, a są ponownie i świadczą usługi.
Jak zwykle panowie z witominskiego domu szeryfa nic nie widzą, nic wiedzą i oczywiście nie mają żadnych zgłoszeń tak jak przez ostatnie dwa lata.
Żenada a oni się Wam w twarz śmieją
Ciekawe, niby to takie straszne i chciały o tym zapomnieć, a są ponownie i świadczą usługi.
Jak zwykle panowie z witominskiego domu szeryfa nic nie widzą, nic wiedzą i oczywiście nie mają żadnych zgłoszeń tak jak przez ostatnie dwa lata.
Żenada a oni się Wam w twarz śmieją
lipa żenada i żałosne to jest....
po co piszecie na tym forum takie rzeczy ....macie swoje pięć minut prześcigacie się kto więcej wie i może powiedzieć .....beka.....co będzie trzeba wiedzieć ale to wyjdzie na bank ......czas swoje robi i prawda wyjdzie na jaw....jak było kto co i jak.....a teraz się nie podniecajcie za bardzo jak masz ciśnienie to z renią rączkowską pogadaj jeden z drugim.....
takie zabawne
smieszy was,ze dziewczyny dalej tak pracuja?a jak byly karmione dragami lyzkami!teraz zarabiaja na narkotyki,ciezko jest isc nagle na kase do biedry,rozstac sie z latwym szybkim pieniadzem kiedy trzesie glod.silikonow za darmo nie dostaly,teraz na paczki musza zarobic dla guru braciakow ktorzy przeciez kiedys wyjda...znaja adresy tych dziewczyn,a jak wyjawienie rodzicom co robia ich corki nie pomoze,to i w leb przypierd***.zdajecie sobie sprawe ze tam mlodziutkie dziewczyny dopiero po 18 tez trafily,mimo pelnoletnosci sa to wciaz jeszcze niedojrzale dzieci nie sa na tyle ogarniete i samodzielne by realnie ocenic sytuacje.latwo tym wszystkim dziadom ktorzy byli u tak mlodych dziewczyn stwierdzic ze one wcale zastraszane nie byly,bo co?nikt nie stal nad nia z batem zeby sie wypiela,faktycznie jest to jasne ze nie mialy zadnego przymusu.
jeszcze jedno...jak mozna prostytutke zgwalcic?oswiece co niektorych zwyroli,ze sa to kobiety z krwi i kosci,ktore mozna skrzywdzic,robic rzeczy wbrew ich woli,NIE KAZDA JEST NIMFOMANKA! nie sa to maszyny nie do zajechania,a najczesciej przecpane dziewczyny bez celu w zyciu ktore wam sie wypinaja zeby zarobic na uzywki.zalosne sa opinie durnych dziadow ktorym zapewne sie wydaje ze sa madrzy bo wydali 200,cholerni hipokryci,prymitywne samce myslace czubkiem hu** a zeby was pokrecilo
jeszcze jedno...jak mozna prostytutke zgwalcic?oswiece co niektorych zwyroli,ze sa to kobiety z krwi i kosci,ktore mozna skrzywdzic,robic rzeczy wbrew ich woli,NIE KAZDA JEST NIMFOMANKA! nie sa to maszyny nie do zajechania,a najczesciej przecpane dziewczyny bez celu w zyciu ktore wam sie wypinaja zeby zarobic na uzywki.zalosne sa opinie durnych dziadow ktorym zapewne sie wydaje ze sa madrzy bo wydali 200,cholerni hipokryci,prymitywne samce myslace czubkiem hu** a zeby was pokrecilo
tatuaz mozna przykryc innym tatuazem
w obrym studio zrobienie tzw covera czyli nowego tatuazu aby zakryc stary nie jest zadnym problemem
priblem jest w umyslach tych kobiet gdyz tego typu dresiarsie scierwa jak braciaki z gdyni po prostu robia pannom pranie mozgu.czesc panien tez ma slabosc i podkochuje sie w byle nasterydowanym smieciu
priblem jest w umyslach tych kobiet gdyz tego typu dresiarsie scierwa jak braciaki z gdyni po prostu robia pannom pranie mozgu.czesc panien tez ma slabosc i podkochuje sie w byle nasterydowanym smieciu
Bylo wiadomo,ze..
...beda dzialac dziewczyny. Gdzie pojda te podziarane ?? Z wielkimi napisami Niewolnica .... wlasnosc .... Smiac mi Sie chce z niewiedzy tego ktory napisal KARMIONE LYZKA (narkotyki) I musze pracowac na prochy! Heh.. NIE WIESZ TO SIE NIE WYPOWIADAJ. Pozostale pracuja moze z lenistwa poszukania nowego miejsca z sentymentu :P
lapowkarze polijanci-wydzial wewnetrzny?kpiny!.ludzie zrocie porzadek ze smieciami spolecznymi!!!!
przeciez te parchy-braciaki i ich pobratynskie smiecie witalij-zero cpunskie wraz z pseudo bokserem zezowata pokraka pitkiem -imbecylem narkomanem ktory sie skonczyl gdyz nawet nie dla mamony a dla taniego oszukanego koksu-robil czarna robote dla tego zera witka-s****acego po gaciach kurdupla ktory z auta 15 letniego kupionego na raty ha ha sie bal wysiasc w miejsu pozbawionym kamer ha ha.stado meneli ktorym udalo sie zastraszyc paru naiwnych
scierwo i odpad spoleczny ktory w normalnym ,cywiizowanym kraju wlasnie bandyci by wyeksterminowali-bo po cholere guano takie lata?nikt go nie lubi,wszedzie miesza i robi chaos-a najwiekszy np.w rozi gdzie inny przyglup gutek placil tym smieciom -a smiecie te witalij i pitek demolowaly lokal-tzn debil zezowaty pitek piotrus-co za ciotoate imie....demolowal nacpany+po czym zjawial sie witek+i jeszcze pryzglupa naliczal z gutkiem za stratz rayz 3+bo nacpany jeop nie pamietal nic+nie do pojecia dla M Y Ś L Ą C EGO CZLOWIEKA!!!!naprawde w trojmiescie wszyscy w swiatku pseudo gangsterow=frajerow maja jedna komorke mozgowa w kieszeni i brak zasiegu?jak taka wesz kałmucka ktora jako szatniarz lizala kazdemu zad moze wogole byc kimkolwiek poza lachorobkiem
takie zero
zaplacili paru policjantom z gdyni+bo od 3 lat zamawiali dziewczyny do mieszkan na wyjazdy do gdyni nie obawiali sie ze jakas gwalcona zadzwoni na policje bo gdynska policja byla oplacona
scierwo i odpad spoleczny ktory w normalnym ,cywiizowanym kraju wlasnie bandyci by wyeksterminowali-bo po cholere guano takie lata?nikt go nie lubi,wszedzie miesza i robi chaos-a najwiekszy np.w rozi gdzie inny przyglup gutek placil tym smieciom -a smiecie te witalij i pitek demolowaly lokal-tzn debil zezowaty pitek piotrus-co za ciotoate imie....demolowal nacpany+po czym zjawial sie witek+i jeszcze pryzglupa naliczal z gutkiem za stratz rayz 3+bo nacpany jeop nie pamietal nic+nie do pojecia dla M Y Ś L Ą C EGO CZLOWIEKA!!!!naprawde w trojmiescie wszyscy w swiatku pseudo gangsterow=frajerow maja jedna komorke mozgowa w kieszeni i brak zasiegu?jak taka wesz kałmucka ktora jako szatniarz lizala kazdemu zad moze wogole byc kimkolwiek poza lachorobkiem
takie zero
zaplacili paru policjantom z gdyni+bo od 3 lat zamawiali dziewczyny do mieszkan na wyjazdy do gdyni nie obawiali sie ze jakas gwalcona zadzwoni na policje bo gdynska policja byla oplacona
stawka u braciakow 100zl-pol godz- 150zl godzina
a dziewuchy dostaja polowe+jaka prostytutka za 50 zl robi anal i tym podobne.nawet tirowka ma drozej.i moge sie zalozyc ze doniosla na nich jedna z gorszych wizualnie+bo takie wlasnie tam gnojone byly jako wszystko w cenie
to sa najstarsze anonse tych alfonsow+na odloty.pl jest mozliwe uzyskanie dat,wplat i wszelkich danych
anonse minimum 4lata ich
studentki na wakacjach 518+578+957
to sa najstarsze anonse tych alfonsow+na odloty.pl jest mozliwe uzyskanie dat,wplat i wszelkich danych
anonse minimum 4lata ich
studentki na wakacjach 518+578+957
to sa dowody ze ponad 4 lata sie trudnia alfonsiarstwem
518+578+457+pamela+od ponad 4 i pol roku
ten sam tel ponad 4 lata na odlot. nik ambrozja vip
i pierwszy anons tych dresiarzy zaczynajacy ich dzialalnosc przestepcza
506+68+913 gdynianka z szalikiem arki gdynia
+sam sobie strzelil gola idiota )))))
ten sam tel ponad 4 lata na odlot. nik ambrozja vip
i pierwszy anons tych dresiarzy zaczynajacy ich dzialalnosc przestepcza
506+68+913 gdynianka z szalikiem arki gdynia
+sam sobie strzelil gola idiota )))))
kolejny dres bez mozgu neka na ogloszenia towarzyskie o haracz
codziennie wydzwania,grozi pobiciem oraz dewastacja mieszkania
z dwoch numerow
731-828-955
oraz
507-303-797
dresiarz niech stanie na drodze a1 i sam zacznie dawac d*p...
a policja niech sie wezmie w koncu za te wszystkie smiecie ktore mysla ze zastraszajac dziewczyny pracujace dla siebie bez alfonsow sie wzbogaca.wzbogaca sie o doswiadczenia w celi -i to ci zalosny parchu obiecuje
z dwoch numerow
731-828-955
oraz
507-303-797
dresiarz niech stanie na drodze a1 i sam zacznie dawac d*p...
a policja niech sie wezmie w koncu za te wszystkie smiecie ktore mysla ze zastraszajac dziewczyny pracujace dla siebie bez alfonsow sie wzbogaca.wzbogaca sie o doswiadczenia w celi -i to ci zalosny parchu obiecuje
150 za h to norma.za h.na gdyni 100 to pół jeden finał. Ktoś piszę o zgadzaniu się na wszystko! Brednie! Wszystko zależy od zakresu uslug panny!! A taka Gdynia .?/
Klienci targuja się!!
Zenada! Za bulke z serem i na dworzec!!!a potem wypisują brednie!! Złotowy pieprzobone,a.Ci ba pół godz.za stowkYe najwięcej chcą!!
Posty o zamerze . Eh. Fajny normalny..bez zarzutu,
Wiem ..pracowalam!
Klienci targuja się!!
Zenada! Za bulke z serem i na dworzec!!!a potem wypisują brednie!! Złotowy pieprzobone,a.Ci ba pół godz.za stowkYe najwięcej chcą!!
Posty o zamerze . Eh. Fajny normalny..bez zarzutu,
Wiem ..pracowalam!
a gdzie szefowie??
Szlachcik i Zboro na wolnosc?? przeciez braciaki to pionki byly a karty to rozdaje Szlachcik z klapa czyli panem Tomaszem. tak to porzadku w miescie nie zrobimy bo na ich miejsce przyjda inni zolnierze juz pewnie cv wyslali na www.zostac gangsterem.pl pozdrawiam zamera kolege z dzielni...
dlaczego recydywista pseudo kot ,swiac,husajn oraz inni sutenerzy sa na wolnosci????????
codziennie wydzwania na moje ogloszenie erotyczne stary dziad-po glosie minimum 40letni i usiluje zmusic mnie do placenia haraczu.Poczatkowo udaje zainteresowanego spotkaniem aby wyludzic moj adres zamieszkania-po podaniu nazwy ulicy zaczyna grozic pocieciem twarzy,oblaniem kwasem itd....dzwoni nawet 6 razy w ciagu doby-z numeru 505-665-681.oraz 505-036-519.oraz 797-767-292.oraz 515-878-827-sutener ma nawet anonse w ktorych namawia do pracy w swoich agencjach zarowno na terenie gdanska oraz warszawy.i teraz z numeru szwedzkiego+46707771865.proponuje prace w burdelu w szwecji-oczywiscie po tym jak wyludzi adres-taka sytuacje mialam raz w hotelu-polak podszywal sie pod szweda a jak dotarlam na miejsce okazalo sie 10 polakow sutenerow w tym jeden ze szwedzkim obywatelstwem.poniewaz nie posiadam jeszcze meza,rodziny itd nie wahalam sie wezwac policji-agresywny sutener-pijany lub po innych uzywkach wyzywal policjantow i zostal zabrany na komende
WSZYSTkIE MOJE APARATY TELEFONICZNE POSIADAJA FUNkCJE H I S T O R I A POLACZEN-GDZIE DOkLADNIE WIDAC IZ OWE ALFONSOWE GRUPY DZIALAJA CODZIENNIE I OD MINIMUM 8 LAT ZASTRASZAJA PROSTYTUTkI
ile jeszcze dziewczyn maja te wszy spoleczne sprzedac do szwecji lub niemiec-stary dziad tez z numeru niemieckiego wydzwania i namawia do pracy-podobnie jak powyzsze alfonsy -po wyludzeniu adresu
sutenerzy sa ze soba powiazani i wspolnie oraz w porozumieniu celem zmuszenia pracujace dla samych siebie kobiety do oddawania polowy pieniedzy za nic-za opowiesci ze oni to mafia
guan o a nie mafia
imbecyle szukajace naiwnych-won do lopaty pasozyty bez mozgu
stary tlusty dziad-redydywista kot i reszta patologii damiana husajna swiaca-zaspa ,wrzeszcz,przymorze ,starowka
dlaczego policja nic z tym nie robi?
prosze udostepnic moje dane policji-bardzo chetnie zaprowadze te szmaty-do nowej rezydencji na ulicy kurkowej 12-tam miejsce tych smieci- nawet wsrod wiezniow alfons to scierwo i najgorszy parch-w czasach
WSZYSTkIE MOJE APARATY TELEFONICZNE POSIADAJA FUNkCJE H I S T O R I A POLACZEN-GDZIE DOkLADNIE WIDAC IZ OWE ALFONSOWE GRUPY DZIALAJA CODZIENNIE I OD MINIMUM 8 LAT ZASTRASZAJA PROSTYTUTkI
ile jeszcze dziewczyn maja te wszy spoleczne sprzedac do szwecji lub niemiec-stary dziad tez z numeru niemieckiego wydzwania i namawia do pracy-podobnie jak powyzsze alfonsy -po wyludzeniu adresu
sutenerzy sa ze soba powiazani i wspolnie oraz w porozumieniu celem zmuszenia pracujace dla samych siebie kobiety do oddawania polowy pieniedzy za nic-za opowiesci ze oni to mafia
guan o a nie mafia
imbecyle szukajace naiwnych-won do lopaty pasozyty bez mozgu
stary tlusty dziad-redydywista kot i reszta patologii damiana husajna swiaca-zaspa ,wrzeszcz,przymorze ,starowka
dlaczego policja nic z tym nie robi?
prosze udostepnic moje dane policji-bardzo chetnie zaprowadze te szmaty-do nowej rezydencji na ulicy kurkowej 12-tam miejsce tych smieci- nawet wsrod wiezniow alfons to scierwo i najgorszy parch-w czasach
Nie długo skończy sie te ich straszeniem!!
Te kije niedługo skończą w pierdlu.Już ja im to załatwie....
I nawet jak ktoś inny,nauczony straszenia,będzie chciał ich miejsce zająć to też dołączy do kolegów do pierdla...Już mają to załatwione,nie spodziewają się nawet z kim zadarli i kiedy...
Lepiej,niech się już zaczną ukrywać.Albo czekam aż wkoncu,jak są tacy mocni przyjadą do mnie....Chetnie,się z nimi umówię...
A koleżanka wyżej niech się nie przejmuje,ich nie długo już nie będzie...
I jak się chwalą układami,nawet na policji,to nad policją skorumpowaną Gdańsku jest jeszcze komenda głowna,zawsze też do Cbś można się udać,jak koleżance policja nie pomaga...
A koleżanke proszę,o udostępnianie numerów z jakich,ja straszą...W wielu miastach,nie ma już characzy,wszystkich wszedzie pozamykali już.Też były układy.Został z characzami,tylko te rąbane pomorze,i wrocław.
A ja te rąbane pomorzę,całe usadze.Niech mi teraz ktoś,zadzwoni po kase i włos z głowy spadnie,to już idzie na tych alfonsów.Nawet jak się klient,będzie awanturował,to idzie już na nich.Bo ja już mam ochrone z POLICJI..
Teraz sobie mogą przyjeżdżać CZEKAM...Pójdżci teraz po kase do nowych,a nie spodziewacie się nawet kiedy traficie na laske nową,też z ochroną POLICJI..
I co mi teraz frajerzy zrobicie ???Z husajnem na czele....
Zbierajcie teraz sobie szybko,kase od lasek na Adwokatów..
I nawet jak ktoś inny,nauczony straszenia,będzie chciał ich miejsce zająć to też dołączy do kolegów do pierdla...Już mają to załatwione,nie spodziewają się nawet z kim zadarli i kiedy...
Lepiej,niech się już zaczną ukrywać.Albo czekam aż wkoncu,jak są tacy mocni przyjadą do mnie....Chetnie,się z nimi umówię...
A koleżanka wyżej niech się nie przejmuje,ich nie długo już nie będzie...
I jak się chwalą układami,nawet na policji,to nad policją skorumpowaną Gdańsku jest jeszcze komenda głowna,zawsze też do Cbś można się udać,jak koleżance policja nie pomaga...
A koleżanke proszę,o udostępnianie numerów z jakich,ja straszą...W wielu miastach,nie ma już characzy,wszystkich wszedzie pozamykali już.Też były układy.Został z characzami,tylko te rąbane pomorze,i wrocław.
A ja te rąbane pomorzę,całe usadze.Niech mi teraz ktoś,zadzwoni po kase i włos z głowy spadnie,to już idzie na tych alfonsów.Nawet jak się klient,będzie awanturował,to idzie już na nich.Bo ja już mam ochrone z POLICJI..
Teraz sobie mogą przyjeżdżać CZEKAM...Pójdżci teraz po kase do nowych,a nie spodziewacie się nawet kiedy traficie na laske nową,też z ochroną POLICJI..
I co mi teraz frajerzy zrobicie ???Z husajnem na czele....
Zbierajcie teraz sobie szybko,kase od lasek na Adwokatów..