Widok

Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni

Opinie do artykułu: Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni.

Po bijatyce chorzowskich pseudokibiców z Meksykanami na gdyńskiej plaży zatrzymano trzy osoby, jedna trafiła do szpitala z raną kłutą. Za awanturę przeprasza Wojciech Szczurek, jeden z gdynian proponuje wspólne żegnanie marynarzy flagami Meksyku.Do agresywnych zachowań pseudokibiców Ruchu Chorzów, którzy w niedzielę rano przyjechali do Gdyni na mecz Pucharu Polski z Arką, dochodziło już od przedpołudnia. Duża ich grupa piła alkohol na miejskiej plaży w śródmieściu Gdyni.- Odpalali petardy na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kicali

kic, kic, kic
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie noo kibole byli fajni , to nic że bluzgali, odpalali petardy ryczeli durne przyśpiewki

.. straszyli dzieci , zakłócali spokój, żłopali alkohol na plaży. Najważniejsze że na koniec jakąś głupią bójkę wszczął mexico to reszta jest już OK. Teraz wszystko jest w porzo, policja jest w porzo i kibole są w porza.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto rozwala pociągi dworzec w Katowicach? Bauman, Dutkiewicz czy Tusk? A może pijane szmaty w kolorowych szalikach?
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

A gdzie prewencja!!!

Cała sytuacja rozwijała się przez kilka godzin! Policja i Straż Miejska dała d... i to jest największy skandal! No ale widocznie byli zajęci wlepianiem mandatów staruszkom z pęczkiem pitruszki :/
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja się pytam gdzie byli prawdziwi Arkowcy???

j.w.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hahaha, smiac mi sie chce jak czytam, ze Meksykańce podrywali polskie kobiety. Otóż tych kobiet nie trzeba podrywać, polskie bladźki same lecą do rozpora obcokrajowca, a jak juz jest troche mocniej opalony, to juz maja kisiel w majtkach. Nie na darmo na zachodzie okresla sie je jako 'polish sluts'.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 13

zmija

jako typowy leming wierzysz, co TVN mowi ... Pewnie dla ciebie, fanki kultury poludniowej, meksykaniec-analfabeta jest wiarygodnym swiadkiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Straż miejska przestraszona wydarzeniami...

...uciekła na koniec skwerku i wlepiała mandaty samochodom stojącym w okolicy Róży Wiatrów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga Babcie z pietruszką

teraz ci mundurowi zaczną robić porządek w niby światowym mieście gdynia zaczynając od WAS. Na pewno się wykażą i strażnicy miejscy... Chowajcie pietruszkę i kwiatki głęboko pod suknie... Nie będą mieli litości, a bandyci z boisk trójmiasta górą, są potrzebni różnego rodzaju szczurkom, pisiorom i peowcom ... Plaże i boiska tylko dla rasowych polaków
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poznałem. Byłem w Ciudad Juarez. Poównywanie bogatych korporacyjnych bonzów do prostych ludzi uwłacza intelektowi.

Porównaj kibiców polskich do meksykańskich, to będziemy gadać.

Najpierw poznaj, potem się wypowiadaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Na portalach piszą" - kto pisze i na jakich portalach? Nowy bohater narodowy - kibol?
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 8

ps: Właściwie to w ramach przeprosin za rasistowskich kiboli, to właśnie lewackie kobiety powinny się oddać Meksykanom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pracuję z Latynosami (w tym z Meksykanami) i wobec kobiet są bez porównania grzeczniejsi niż przeciętny kibic Ruchu Chorzów. Najpierw poznaj, a potem się wypowiadaj.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Już znaleźli

Wszystkie portale o tym piszą - wg monitoringu Meksykanie zaczęli burdę.

I co teraz? Nadal my to bydło a Meksykanie biedni pokrzywdzeni? Eh?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

Łukasz -odnośnie powyższego kom.

poprawka na czas pisania komentarza, która nawet uobiektywnia te dane trochę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja czekam na upublicznienie nagrania z monitoringu lub może jakieś konkretniejsze zeznania świadków. Kibole to dla mnie nie świadkowie, a od wczoraj trwa akcja kopiuj-wklej na forach.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co ze Strażą Miejską

Straż Miejska obsługuje monitoring w Gdyni, pierwsza informacja była skierowana właśnie do niej i żadnej reakcji? Nawet Pan Prezydent nie raczył zająć stanowiska odnośnie własnych podwładnych? Czyżby tam wszystko było ok, skoro wszyscy skoncentrowali się na tych, którzy jednak zareagowali?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry