Widok

Policja w autobusach

Dzisiaj podczas drogi do pracy do autobusu wsiedli policjanci i sprawdzali egzekwowanie nakazu noszenia maseczek przez pasażerów. Wielkie brawa za tą inicjatywę! Cieszę się, że wreszcie ktoś wziął sprawy w swoje ręce i zostały podjęte działania. To dla naszego wspólnego dobra i bezpieczeństwa. Dziękujemy stróżom prawa za dbanie o nasze bezpieczeństwo. Oby tak dalej.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

f

głupota nie zna granic
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Narodowa lina

Ładna prowokacja... Jak chcesz wiedzieć to lina przez naród jest już przyszykowana dla każdego zdrajcy i zbrodniarza odpowiednia kara czeka... Zrobimy to znienacka tak jak wasz pan zawodowy alkoholik terlecki powiedział że pewną ustawę wprowadzą znienacka naród też zaskoczy prędzej czy później...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Och co to musi być za wolność skoro urąga jej maska na twarzy.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 20

Nie musisz nosić kagańca, wystarczy maseczka.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 28

Tak wysłałam piękna wiązankę kwiatów na komendę !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kara 500 zl

Bzdury opowiadasz !!! Musiałem zapłacić 500 zł koszt procesu za Nienoszenie Maseczki w środkach komunikacji miejskiej ! Taka była sentencja wyroku !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Już wiem dlaczego komunikacja jest taka niepunktualna :/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jak to policja kontrolowała?

Od kiedy to policja jest od pilnowania interesów bigfarma? Może jeszcze potwierdzenia szczepień będą sprawdzać? I przede wszystkim na podstawie jakiego prawa? Weszła ustawa o nakazie chodzenia w maskach? A jak ktoś nie miał maski, to co? Zakuwali w kajdany i do więzienia czy tylko słowna presją lub może użyciem siły zmuszali do nakładania tych szmatek na twarz? Bo jeśli zabiorą się za rozwiązania siłowe to oznaka że wkrótce i u nas będą próbowali wprowadzać wprost ograniczenia swobód i wolności człowieka jak ma to miejsce już teraz w Australii. Należy się temu z całej mocy przeciwstawiać.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dzisiaj kaszlesz kichać to już mochery się rzucają
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

W ubiegłym roku, minister Szumowski oficjalnie stwierdził, że maseczki nic nie dają i wyśmiał tych, co je noszą.

Na pytanie dziennikarza - to po co ludzie je noszą? - stwierdził z szyderczym uśmieszkiem - nie wiem. A on chyba jest z wykształcenia lekarzem.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kilkadziesiąt lat temu tacy jak Ty, Elu, zasilali szeregi ORMO.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 13

To może wszyscy powinni przestać się męczyć i solidarnie zdjąć te badziewia z twarzy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ela, lecz się na głowę.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 12

ktos pisze prawde i od razu wszyscy atak

covidioci sami wokolo, idzcie sie szczepic lepiej jak sie nudzicie a my bedizemy zyc jak wolni ludzie. nie pasuje - to sie wyprowadzcie
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 32

Ela, ten fragment twojego wpisu bardzo mnie wzruszył:

"Dziękujemy stróżom prawa za dbanie o nasze bezpieczeństwo."
Wysłałaś już kwiaty na komendę?
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jak

nie będziesz mógł oddychać,nie proś o pomoc.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 36

100 razy? Źródło poproszę
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry