BEZPIECZENSTWO W SOPOCIE
Poczatek to obsluga lokalu. Bramkarze nie powinni wypuszczac gosci z lokalu z alkoholem w szklanym naczyniu - przelewamy w plastik, tak to robia lokale w UK. W wielu miejscach na do widzenia goscie...
rozwiń
Poczatek to obsluga lokalu. Bramkarze nie powinni wypuszczac gosci z lokalu z alkoholem w szklanym naczyniu - przelewamy w plastik, tak to robia lokale w UK. W wielu miejscach na do widzenia goscie obdarowywani sa lizakami aby mniej halasowali. No i patrzmy uwazniej kogo wpuszczamy - wielu przychodzi z odpowiednim podkladem, ile i komu alkoholu sprzedajemy.Moze tez pora wprowadzic sztywne limity na kazdy klub aby uniknac ''puszki sardynek'' ?
A propos propozycji policji - maja pomysl co imprezowicze zrobia przed pierwsza SKM ?
I jeszcze problem fundamentalny - dokad w Polsce na bramce beda stali przypadkowi, nielicencjonowani, nieszkoleni ludzie to wielu problemow nie da sie okielznac
zobacz wątek