Widok

Polmed- Szczepienia

Właśnie zapisałam Malucha do Polmedu i juz zaczynam zalowac...
Nie dość, ze zabiegowy jest na pietrze, co oznacza, ze sama nie wjadę tam z wózkiem, to jeszcze jakieś problemy ze szczepieniami.
Dlatego mam pytanie : Czy pozwolono wam przynieść "własne" szczepionki tzn. z apteki, które jak wiadomo są tańsze niz te w większości przychodni ?
Pytałam o to Panią z zabiegowego, ale jakoś tak mętnie odpowiedziała, ze nie za bardzo, ze to zależy od pediatry, ze to usługa płatna (wtf?), itp. itd., wiec interesuje mnie jaka tam naprawdę jest praktyka ?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie szczepia juz w gabinecie gdzie pediatra przyjmuje? Zawsze tam szczepili. I winda jest w polmedzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam pierwszy raz. W recepcji powiedzieli, ze w zabiegowym. A windy nie widzialam. Mowie o Polmedzie na Startowej.
image
image
Ja szczepie w polmedzie na startowej i zawsze na parterze, tam gdzie pediatra. 2 razy była sytuacja że zabrakło szczepionek 6w1 i prosili żebym z apteki przywiozła, wyszło mnie to drożej niż w polmedzie o 20zł, za to jak byłam 1 raz u pediatry babka mówiła że niektóre się opłaca kupić w aptece, skoro nam to sugerowała to pewnie można tak zrobić, my kupowaliśmy na miejscu.
No dokladnie,ja tez zawsze szczepilam u pediatry,dlatego jestem zdziwiona. Przeciez pediatra musi najpierw zbadac dziecko.
Jadzia, winda jest przy gabinecie pediatry, ale dzieci szczepione są w gabinecie na parterze. Szczepionki możesz mieć swoje.
image
image
Ok. Dziekuję!
image
image
do góry