Widok

Polmed rehabilitacja

Jeżeli chcielibyście skorzystac z rehabliatcji polecam Przychodnie Polmed na Zaspie,naprawdę swietna organizacja,miła i fachowa obsługa i na uwagę zasługuję Pani Agnieszka ,która naprawdę swietnie masuję polecam ja,sama korzystałam z jej usług , rownież pan Robert który wymyśla niesamowite cwiczenia.Naprawdę gorąco polecam ta przychodnię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A jaki tam jest koszt masazy?wiesz moze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
organizacja? ludzie musza stac w gigantycznych kolejkach, a zapisywali tylko 20osob, nastepna tura za miesiac i kto pierwszy ten lepszy! ludzie musza kwitnac na az dworze zeby sie zarejstrowac na wizyte ktora jest za miesiac a pozniej kolejny miesiac na rehabilitacje.
nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ta co wymyslila ten post to pewnie reklamuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam bardzo ja rownież mogę polecic rehabilitację w Polmedzie,bo sama rownież korzystałam z ich usług i jeszcze na pewno skorzystam,a jeżeli chodzi o kolejki to jak w każdej przychodni są długie więc proszę nie wypisujcie takich bzdur ,ja natomiast dostałam się bardzo szybko,w bankach równięż są kolejki i nikt o tym nie piszę,więc czasami ugryżmy się w język, jęzeli chodzi o masaże to polecam równięz jak moja poprzedniczka panią Agnieszke naprawe super ma technikę i rownież fajne masuje pani Madzia:), w ogóle super obsługa.Naprawe godni są polecenia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I JA TEŻ POLECAM PANIĄ AGNIESZKĘ I PANA KACPRA. ATMOSFERA BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. A KOLEJKI DO REHABILITACJI SĄ WSZĘDZIE, NIE TYLKO W POLMEDZIE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
TAK ZGADZAM SIĘ Z PANIĄ, PANI AGNIESZKA JEST TAKA DROBNIUTKA I CHUDZIUTKA A TYLE MA SIŁY I FAJNĄ TECHNIKĘ MASOWANIA,PODOBNIE JAK PAN KACPER TEŻ ZASŁUGUJE NA POCHWAŁE BO TEŻ MNIE MASOWAŁ,W OGÓLE CO TU MÓWIC NAPRAWDĘ POLECAM TĄ PRZYCHODNIE I PAN MACIEK KTORY UMAWIA NA ZABIEGI JEST BARDZO SYMPATYCZNY.pOZDRAWIAM ICH GORĄCO:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Robert jest najlepszy. Groziła mi operacja kręgosłupa, a ten nieduży, sympatyczny facet postawił mnie na nogi-dosłownie:)Zawsze uśmiechnięty, grzeczny, bezproblemowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry