Widok

Polska na rowery

Wtorek, godz 18.00 Łysa Góra w Sopocie, otwarte treningi MTB. Wszystkich zapraszam. Wiecej o akcji:

http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,9487844,Otwarte_treningi__Polska_na_rowery__w_calej_Polsce.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
super . na pewno będę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś regulamin? Kask konieczny na treningu? Na zawodach wiadomo, że zawsze konieczny, ale to trening amatorów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
na to pytanie sam sobie odpowiedz, czy cenisz swoje zdrowie czy nie koniecznie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
uczestnik podpisze tylko oświadczenie, że wie czym są treningi mtb itd. Czyli nie jest to konieczne, ale jak podpowiada zdrowy rozsądek? Jadąc na przykład samochodem zapina się po coś te pasy, prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bylem zawsze nauczony: nie masz kasku to wyjazd do domu - przynajmniej jeśli chodzi treningi w grupie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przypominam, że jutro nie ma wyjątku! 3maja Łysa Góra w Sopocie. Trening poprowadzi nasz czołowy zawodnik pomorza- Sławek Wojciechowski ! Zapraszam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy jutro pedałowanie odbywa się nie zależnie od pogody? :)
będzie co najwyżej kropić, pelerynkę ubrać i gotowe . Ja idę
oczywiście! Zapraszam na18.00 na łysą górę :) Pogoda trochę zniechęca ale nie jest źle. W miare ciepło, padać też raczej nie będzie:)

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry