Widok

Polska na rowery

Witam,
Chciałbym zaprosić na kolejny otwarty trening MTB "Polska na rowery". Jak co tydzień spotykamy się we wtorek o 18. Tym razem jednak, miejscem spotkania będzie skrzyżowanie koło Kuźni Wodnej w Oliwie. Naszym celem będzie przejechanie trasy Skandii. Zapraszam wszystkich!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro wszystkich to czy M5 też się załapie?
Jakie tempo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście! jeśli chodzi o tempo to jest dostosowane, tak żeby wszyscy nadążyli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze jest objazd trasy w srode w tym samym miejscu-start o godz 18.20 :))
we wtorek pracuje do 19 i zastanawiam się jak dołączyć do was na trasie?
jechać z drugiej strony :)
O, to się pojawię na pewno. Tym bardziej, że w sobotę nie będę mógł wystartować, to chociaż treningowo pocisnę i zapoznam się z trasą.
"polska przed NFZ" - dopóki nie będzie normalnej służby zdrowia żaden rowerzysta, motocyklista, kierowca nie będzie sie czuł bezpiecznie bo nie daj... coś się stanie i latami będzie się leczył czekając w kolejkach.. chyba że ma "portfel z nadwyżką".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
rzuciłem hasło spoza tematu, czekam na obrzucenie błotem. hasło absurdalne tak samo jak "polska na rowery" "polska gola" itp. bzdury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dbig, przestań to brać,albo obniż dawki o połowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry