Widok

Południe w korkach

Niepołomicka, Kampinoska, Przebiśniegowa w korkach. Nowiny - droga zamknięta. Całe południe chce dojechać do pracy Świętokrzyską i Starogardzką - jedna wielka masakra
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe trzeba było dalej się wyprowadzić

Hehe trzeba było w centrum
No tak, mieszkasz jeden z drugim w centrum, bo mieszkanie po babci dostałeś. Zorientujcie się ludzie ile mieszkania kosztują, potem się śmiejcie, że ludzie uciekają z tej wspaniałej metropolii
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uwielbiam czytać takie komentarze - bliżej czyli gdzie - na Długiej??? Bardzo chętnie - tylko się zastanawiam dlaczego nie wpadłam na to wcześniej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ale w centrum budowac wg was niemoz a bo zaraz spisek developerow, place za aw dzieciaczkom sie zabiera a i babcia przejsc nie bedzie mogla na skroty jak to robila od 50 lat. To zdecydujcie sie w koncu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prezydent zakorkowanego Gdańska

Głosujcie na mnie, obiecuję że jak zostanę Prezydentem Gdańska to wyburzę budynki znajdujące się bezpośrednio w sąsiedztwie ulic i na to miejsce powstaną dwupasmowe drogi, wszystkie przejścia dla pieszych będą schowane do tuneli,
samochody będą mogły parkować wszędzie nawet wjeżdżać do parków i na place zabaw. Przed szkołami powstaną parkingi na co najmniej 50 samochodów. Zlikwiduję ścieżki rowerowe zamiast nich powstaną nowe drogi dla samochodów.
Precz z terrorem zbiorowej komunikacji, specjalne buspasy dla właścicieli suvów z leasingu.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moze powinienes sie udac do jakiegos specjalisty bo ewidentnie masz jakies problemy emocjonalne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli pracy osle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ul. Nowiny i Raduńska to nie tranzyt. Wsiądź do autobusu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez sensu ze sie pochwalilas. Bywaja sprawy, ktore zostawia sie dla siebie. Po polidniu juz nia nie przejedziesz bo bedzie zakorkowana a jutro faktycznie zamknieta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawda. W Pruszczu jeszcze jakiś czas temu pisali 15minut hahahahaha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wnosi to żeś gamoń. I to pewnie z jakieś wioski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

A może byś wsiadł do autobusu i od razu było by luźniej na drodze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ul. Nowiny powinna być tylko dla mieszkańców. Kupiliście sobie apartamencik w czar.. d*p... to jeździcie teraz traktem. A najlepiej autobusem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22

Słuszna uwaga. Macie autobusy tramwaje SKM a ciągle betonujecie drogi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 25

Jestem u siebie

I nie będzie mi tu sloik mówił co mam robić. To przez was są te wszystkie korki bo na wsiach beż samochodu nie było możliwości się przemieszczać. Teraz przenosicie te swoje zwyczaje do miasta I musicie wszędzie koniecznie jezdzic samochodem bo myslicie ze to jest jakiś synonim luksusu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale ja tylko napisalem prawde

Ale wydaje macie kompleksy i udajecie wielkich gdańszczan. Śmiechu warte
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nowiny nie jest całkiem zamknieta!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry