Widok

Pomarrrrańćzowy charakterrrr :)

Atmosfera iście pomarańczowa!
Miałam okazję być tam kilka razy, i na imprezie okolicznościowej i na spotkaniach z rodziną i z dzieciakami.
Widziałam jak stopniowo restauracja się rozwija i zaczyna kwitnąć. Wystrój trafia w mój gust idealnie! I bardzo pasuje do nazwy :)
Jedzenie boskie!!!! Zwłaszcza karkóweczka z zasmażaną kapustą, której smak próbowałam odtworzyć w domu, ale kucharz zna chyba jakieś czary!
Ja za rybami nie przepadam, ale dałam się namówić i skusiłam na zupę rybną! Coś fantastycznego!

I nie mogę się już doczekać grudnia, bo wtedy pachnie tam grzanym winem i goździkami, a muzyka i świece sprawiają że nie chce się stamtąd wychodzić.

Polecam gorąco każdemu!
Moja ocena
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu:

Serdecznie Dziękuję Pani Gosiu za tak miłe słowa i oczywiście polecamy się na przyszłość :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
W ostatnim czasie kilka razy miałem okazję spożywac posiłki w Pomarańczowej Plazy i jestem bardzo mile zaskoczony. W porównaniu do tego co było tam kilka miesiecy temu jestem pod sporym wrazeniem. Osobom zajmującym się Marketingiem oraz Menu należą się spore wyrazy uznania za dobrze wykonaną pracę : )
Gorąco polecam restauracje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry