Widok

Pomerania Winter Challenge - MTB/Biegi

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Zimowe Mistrzostwa Pomorza MTB i w biegach anglosaskich czekają! Zima zdecydowanie jest za długa? Masz już dość czekania na wiosenną aurę? Po co zwlekać z rozpoczęciem sezonu kiedy już dzisiaj możesz zapisać się na pierwszą w historii zimową rywalizację rowerową lub biegową! Zapisy trwają do 5 dni przed zawodami. Zawody wpisane są do kalendarza PZKol.[/lead]PAKIET STARTOWY:- baton ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BRAWO, tak trzymać !!!!

Będzie zimno, będzie mokro, będzie zajefajnie !!!!

Rowerzyści cebule jedzom

Zamiast grać w piłkie, to jeżdżom na rowerach zimom w tych swoich stringach haha.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

elektryk, to rower??

Bo nie znam kolegi ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To były prezydent
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

podziękowanie

Dziękuję za wsparcie na punktach gastronomicznych na dystansie MTB 41 km, a szczególnie Panu, który zrobił mi najlepszą herbatę malinową, jaką piłem w życiu i dzięki której dojechałem do mety - pozdrawiam

Pomerania Winter Challenge - MTB/Biegi

[lead]Zimowe Mistrzostwa Pomorza MTB i w biegach anglosaskich czekają! Zima zdecydowanie jest za długa? Masz już dość czekania na wiosenną aurę? Po co zwlekać z rozpoczęciem sezonu kiedy już dzisiaj możesz zapisać się na pierwszą w historii zimową rywalizację rowerową lub biegową! Zapisy trwają do 5 dni przed zawodami. Zawody wpisane są do kalendarza PZKol.[/lead]PAKIET STARTOWY:- baton ...
więcej
do góry