Widok

Pomoc dla rodziny z Gdańska

Pomoc dla rodziny z Gdańska
jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być zarówno pomoc materialna w postaci zakupu ubrań, leków, ksiązek do szkoły czy innych potrzebnych rzeczy jak równiez np zabranie dzieci do kina czy zoo (w pracy dostajemy sporo biletów do kina , równiez na bajki dla dzieci wiec jesli kogos nie stac na bilety a chcialby dzieci zabrac na film to chetnie odstapie wejsciówki lub sama je zabiore)
Jestem kobietą, mam 29 lat, w Gdańsku mieszkam od niedawna, z dala od rodziny i przyjacioł, dzieci uwielbiam a swoich na razie nie posiadam wiec chętnie pomogę tym ktorzy z nie swojej winy znaleźli sie w ciezkiej sytuacji. Proszę pisać, napewno odpowiem na wszystkie pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karolina

Ja też się przyłącze z pomocą
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

DZIEN DOBRY JESTEM Z GDANSKA I POTRZEBUJE POMOCY JAK JEST TO AKTUALNE WIECEJ NAPISZE W MEILU www.mezia0@wp.pl Z GORY DZIEKUJE
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

brawo

az nie mozna sie napatrzec na takie ogloszenia.. jednak dobre aniolki istnieja na swiecie.. brawo :)
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 1

pomoc

witam serdecznie jestesmy z gdanska i pomoc bylaby nam potrzebna jesli to aktualne wiecej napiszemy w emailu.tintka17@interia.pl czekamy na wiad od pani
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

piękny gest

Pięknie patrzeć na takie ogłoszenie.Mało takich ludzi już jest na świecie.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak :)

Witam
ja tez bym potrzebowała pomocy na święta.moze i dla mnie znajdzie sie dobre serduszko lub jakis aniołek....didus1102@o2.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

WITAM JESTEM SAMOTNA MAMA NAWET NIE ZLE SOBIE RADZE ALE POTRZEBUJE KURTKI NA ZIME DLA MOJEGO SYNKA JEZELI TO OGLOSZENIE JEST AKTUALNE TO PROSZE O KONTAKT filipek211@wp.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomoc

Do pracy a nie czekać na oklaski ,każdy by chciał wszystko na święta
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 25

Pomoc

Do Pani Karoliny ma Pani wielkie serce ale proszę się bardzo mocno przyjrzeć komu Pani pomaga. A jeśli chce Pani na prawdę pomóc to w Oruni jest dom rodzinny tam na prawdę są dzieciaki pokrzywdzone i tak przez los proszę tam pokierować swoje myśli i czyny :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

dokładnie trzeba sie dobrze przyglądac i obadac sprawę komu sie pomaga , latem oddawałam rower dla dziecka i zgłosiło sie duzo ludzi , wszyscy "niby" bardzo potrzebujacy , a jak przyszlo co do czego to po rowerek podjechał pan w audi a4 obwieszony zlotem z pania ktora zasnela na solarium chyba. i nawet glupiej czekolady nie dali za to , choc naprawde nie byli potrzebujacy az potem zalowalam ze im to dalam a nie innej osobie.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 3

szlachetna paczka

Zachęcam do wyboru rodziny objętej programem szlachetna paczka. jest tam w bazie naprawdę wiele rodzin szczegółowo sprawdzonych pod kątem niezawinionego ubóstwa. Wykluczane są osoby które ba biedzie chcą zarabiać...
szlachetnapaczka.pl
Ja właśnie wybieram rodzinę wielodzietną i zastanawiam się nad dwoma... W jednej szczególną potrzebą jest łóżko piętrowe dla dzieciaczków a w drugiej maszynka do robienia chleba. Jeżeli jest ktoś w stanie dorzucić te rzeczy to bardzo proszę o informację aga.ds11@wp.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

gwiazdka

witam od roku jestem matką z 3 dzieci przydała by się pomoc na święta dla dzieci /pozdrawiam

A czy jest jakieś miejsce, żeby się dowiedzieć gdzie są prawdziwe potrzebujące rodziny?

żeby im np wysyłać jakąś kwotę np raz w miesiącu, a żeby wykluczyć naciagaczy. Chodzi o to, że może być to kompletnie anonimowo, bo jakoś charytatywnie działające zrzeszenia jakoś mnie nie przekonjują a chciał bym mieć pewność że jak wysyłam to trafia to we własciwe ręce. Mnie wystarczy poczucie, że komuś pomagam faktycznie a nie, że pieniądz jest sprzeniewierzony lub rozdzielony na tysiące osób czyli ogólnie mowiąc nikt nic z tego nie ma.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szlachetna paczka właśnie bardzo skrzętnie sprawdza rodziny potrzebujące i działa na zasadzie, że to wolontariusze znajdują te rodziny a nie że rodziny same się zgłaszają. Źródłem informacji bardzo często są nauczyciele i pedagodzy szkolni którzy wiedzą o przypadkach skrajnego ubóstwa wśród dzieci i młodzieży szkolnej... jestem w stałym kontakcie z jednym z takich wolontariuszy. Proszę się do mnie odezwać mailowo zapytam go jutro czy jest możliwość takiej pomocy i czy mogę go z Panem skontaktować
O ile się nie mylę to szlachetna paczka jest też organizatorem akcji związanej ze stypendium dla ubogich dzieci i wtedy jest to zdaje się stała pomoc jednemu dziecku czy rodzinie, ale szczerze mówiąc to nie znam szczegółów. Musiałabym jutro dopytać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm

ja to szczerze oimoglabym swoim sasiadom choc mam swoja rodzine i ledwo co ledwo dajemy rade ale ich jest 6 dzieci i juz dwójka z nich w wieku 13 lat chodza i kradna by móc zjesc. Ucza sie dobrze choc wola zalatwic jedzenie i nawet to ze czasen zjedza u mnie obiad nie pomaga :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiek?

w jakim wieku jest synek?

dzien dobry jestem mama 3 dzieci i z mila checia przyjme jakoms pomoc z pani strony prosze o kontakt napewno dzieciaki sie uczesza 660118826 magda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda ci co nie potrzebuja pomocy zabieraja takim ludzia jak ja ja mam 2 malych dzieci choc jestem mloda 28 lat to nie moge isc do pracy bo nie mam z kim dzieci zostawic w nocy chodze po smietnikach zbieram zlom,butelki i jedzenie bogacza nalerzy sie pomoc od mopsu a mi jej odmowiono
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

......

Za chwilę pewnie będziesz miał kilkanaście zgłoszeń od potrzebujących i być może nie zwrócisz uwagi na mój wpis-a ja- już nie wiem,jak dalej żyć....
do góry