Widok

Pomoc dla rodziny z Gdańska

Pomoc dla rodziny z Gdańska
jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być zarówno pomoc materialna w postaci zakupu ubrań, leków, ksiązek do szkoły czy innych potrzebnych rzeczy jak równiez np zabranie dzieci do kina czy zoo (w pracy dostajemy sporo biletów do kina , równiez na bajki dla dzieci wiec jesli kogos nie stac na bilety a chcialby dzieci zabrac na film to chetnie odstapie wejsciówki lub sama je zabiore)
Jestem kobietą, mam 29 lat, w Gdańsku mieszkam od niedawna, z dala od rodziny i przyjacioł, dzieci uwielbiam a swoich na razie nie posiadam wiec chętnie pomogę tym ktorzy z nie swojej winy znaleźli sie w ciezkiej sytuacji. Proszę pisać, napewno odpowiem na wszystkie pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram tez napisalam i cisza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja oddałam lodówkę niby potrzebującym,a następnego dnia znalazłam ogłoszenie. Chcieli ją sprzedać za 240zł!!! Ten sam mężczyzna sprzedawał jeszcze kilka innych lodówek i kuchenek gazowych,które zapewne dostał od ludzi,którzy podobnie jak ja chcieli pomóc i uwierzyli w jego historyjkę. Jestem za tym żeby oddawać to co niepotrzebne ale bądźmy czujni bo mnóstwo ludzi to wykorzystuje i oszukuje!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

szkoda ze ta pani nie odpisuje na maile - nie wierze w jej pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a ma pan ubrania dla dziewczynki na 128 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kuratora nie mam i tez przydalaby mi sie pomoc

są rodziny obięte kuratorem rodzinnym i tam można się dowiedzieć kto potrzebuje najbardziej pomocy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

P.Karolino może pani podać swój numer tel.mam sporo rzeczy do oddania.Dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pilnie potrzebujacej rodziny

Chetnie pomoge na swieta rodzinie z malymi dziecmi.Nie ofiaruje worka pieniedzy lecz pomoc w formie malych zakupow swiatecznych(np mandarynki dla dzieci)i moge podarowac wlasne wypieki swiateczne.Choc tyle,jesli komus nie jest to malo....Prosze na anka27chelmno@znajomi.pl

wiarygodnosc

Witam jak czytam te ogłoszenia wyzej zgadzam sie z panem ja moge panu przedstawic wszystkie dokumenty dzeci orzeczenia o niepełnosprawności umowe wynajmu mieszkania ,ze jest mi tak cieszko ,ze jestem na liscie w oczekiwaniu na mieszkanie socjalne .mój mailk.turski1@wp.pl

dzeci niepełnosprawne

Witam pisałam maila do pani

synek nosi rozmiar 104-110 ma 2,5 roku

ok

Na Oruni nie ma juz domu rodzinnego jest WSPJTK

mazia0

a dzieci ile mają? a alimenty? co do mopsu, jeśli Pani nie pomogli chodziłabym tak długo aż by dali, a to fakt, pijakom dają, bo to choroba, a kiedyś znajoma prosiła o pieniądze na opał, to jej nie dali i powiedzieli , że pijakom muszą pomóc
nie chce pouczać, ale jest przedszkole, żłobek , może to drugie nie kojaży się dobrze, ale kobiety oddaja tam nawet 6 mies dzieci, sama tez oddawałam synka, fakt troche starszego, ale mam pozytywna opinie o tamtym miejscu, Pani jako samotna matka ma pierwszeństwo, czy jest Pani z gdańska?moge oddać trochę ubranek podzieciach, jesli będą pasowały , proszę napisać a meila klaudusia0607@wp.pl, też nam sie nie przelewa, ale postaram sie zrobić paczke dla dzieciaczków na święta,

a na grzebień mają?

panie romanie morze chcialby mi pan pomuc zapraszam do siebie udowodnie ze nie jestem oszustka potrzebuje pomocy nie chce pieniedzy chodzi mi o podstawowe jedzenie dla dzieci moj telefon 507448941

......

Za chwilę pewnie będziesz miał kilkanaście zgłoszeń od potrzebujących i być może nie zwrócisz uwagi na mój wpis-a ja- już nie wiem,jak dalej żyć....

to prawda ci co nie potrzebuja pomocy zabieraja takim ludzia jak ja ja mam 2 malych dzieci choc jestem mloda 28 lat to nie moge isc do pracy bo nie mam z kim dzieci zostawic w nocy chodze po smietnikach zbieram zlom,butelki i jedzenie bogacza nalerzy sie pomoc od mopsu a mi jej odmowiono
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzien dobry jestem mama 3 dzieci i z mila checia przyjme jakoms pomoc z pani strony prosze o kontakt napewno dzieciaki sie uczesza 660118826 magda

wiek?

w jakim wieku jest synek?

hmmm

ja to szczerze oimoglabym swoim sasiadom choc mam swoja rodzine i ledwo co ledwo dajemy rade ale ich jest 6 dzieci i juz dwójka z nich w wieku 13 lat chodza i kradna by móc zjesc. Ucza sie dobrze choc wola zalatwic jedzenie i nawet to ze czasen zjedza u mnie obiad nie pomaga :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry