Widok

Pomoc dla rodziny z Gdańska

Pomoc dla rodziny z Gdańska
jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być zarówno pomoc materialna w postaci zakupu ubrań, leków, ksiązek do szkoły czy innych potrzebnych rzeczy jak równiez np zabranie dzieci do kina czy zoo (w pracy dostajemy sporo biletów do kina , równiez na bajki dla dzieci wiec jesli kogos nie stac na bilety a chcialby dzieci zabrac na film to chetnie odstapie wejsciówki lub sama je zabiore)
Jestem kobietą, mam 29 lat, w Gdańsku mieszkam od niedawna, z dala od rodziny i przyjacioł, dzieci uwielbiam a swoich na razie nie posiadam wiec chętnie pomogę tym ktorzy z nie swojej winy znaleźli sie w ciezkiej sytuacji. Proszę pisać, napewno odpowiem na wszystkie pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiarygodnosc

jak to jest ? ze jak ja chcialam wymienic ciuchy na jedzenie to od czesci z was naczytalam sie mnostwo obelg.powinniscie mnie zrozumiec skoro i u was jest niewesolo.matka 3 dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

obliczenia co do dochodu matka z 3 dzieci

Wystarczy mieć zasiłki rodzinne alimenty i dodatek do mieszkania i pomoc z mops się nie należy !!! bo dochód się przekracza wyliczam :ok 350 zł zasiłki+ok1200alimenty+ok300dodatek =1900zł:4osoby=ok480zl na osobę kryterium jest 350!!!!!!! i co wy na to?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie Pani mieszka Mamo 3 dzieci ?być może miałabym trochę ubranek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale ......

ok, wszystko wszystkim, ale na co liczcie? że mops, czyli my będziemy Was w 100% utrzymywać? Ok, rozumiem, różnie bywa, ale bez przesady, każdy odpowiada za swoje decyzje i ponosi konsekwencje swoich wyborów. A praca to hańba? Chyba można dorobić.......Sama mam dwoje dzieci, pracuję na cały etat, jedno chodzilo do żłobka, teraz chodzą do przedszkola, trochę zaradności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co sie stało?

..................

POMOC LUDZIOM.

PROSZĘ PAŃSTWA, TYLE RAZY JUŻ POMAGAŁAM LUDZIOM, ŻE GŁOWA BOLI.
ALE MUSZĘ PRZYZNAĆ , ŻE TRAFIAJĄ SIĘ NAPRAWDE LUDZIE POTRZEBUJĄCY, ALE DUŻO JEST TAKICH ,. ŻE SIĘ WYRAŻĘ, SKURCZYBYKÓW, I TO KOBIETY, ONE SĄ GORSZE OD SAMEGO DIABŁA,,, LUCYFERA... TAK KŁAMIĄ , TAK WYŁUDZAJĄ , A POTEM WSZYSTKO SPRZEDAJĄ NA CHLANIE, ZWYKŁYCH BEŁTÓW.
BŁAGAM, JEŚLI CHCECIE POMAGAĆ, TO WYŚLIJCIE TO DO AFRYKI, ALE NIGDY W ŻYCIU POLAKOM. ILE TAM BIEDNYCH LUDZI? A TUTAJ TYLKO DAJ, DAJ, I DAJ A DO PRACY TO ŻADNA MENDA NIE CHCE IŚĆ BO OPIEKA IM DA.
SKOŃCZYĆ Z TYM. ZA MORDE I W KAMIENIOŁOMY, A WYKASTROWAĆ HOŁOTE, NIE ZAWADZI. TAK JAK TE BEZPAŃSKIE KOTY I PSY.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

żłobek i przedszkole ale trzeba też patrzeć na to że też to kosztuje prawda????

a skąd wiesz ze to akurat ona ma internet????

PRACUJĄCA MAMA

jak stracisz prace i nie będziesz mogla jej znalezc to inaczej będziesz szczekać

no bo jak sami mają dać pomoc to się odwracają i dopieprzają a jak ktoś chcę ofiarować to się rzucają jak sępy bo nie muszą nic dać w zamian...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

śmeszne

różne są sytuacje, ale ta Pani nie napisała, że szuka pracy albo ,że ją straciła.A do dorobienia na 2-3 godz dziennie, mozna spokojnie coś znaleść, ale lepiej czekać, aż cos dadzą, iz pójść np. posprzatać

:)

To takie niespotykane w dzisiejszych czasach spotkać takich ludzi,szczera chęć pomocy a nie widzenie tylko czubka własnego nosa...gdyby było troche więcej takich ludzi jak Pani to myślę że świat wyglądałby zupełnie inaczej...:)

chodze sprzatac sprzatam 4p za 35 zloty ludzie sie wypowiadaja a nie znaja calej sytuacji internetu tez nie mam korzystam od sasiadki

witam czy bym mogla liczyć na pomoc ? mam 3 dzieci w wieku szkolnym , nie radze sobie , i do tego mam raka .
prosze o odpowiesz 797052923

witam pania mam na imie kamila jestem samotna matka z dwojka dzieci w tym jedno jest niepełno sprawne przyda mi sie kazda pomoc z tym ze mieszkam w gdyni moj nr 504808050 niemam koputera to jak bani mogła tylko kantakt telefoniczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzien dobry jestesmy rodzina 8 osobowa potrzebujemy pomocy źywnosc .pinieznj.odzież , moj nr 517569129
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

samotna matka

witam Panią mogła by pani odezwać się do mnie a.spichalska@gmail.com
Jestem Samotna Matka Mieszkam z Rodzicami Mam 2 letnia córeczke Wiktorie...
więcej napisze na mail...z góry dziękuje Agata

hhhaaa

wklepcie sobie ten nr w wyszukiwarkę

http://losice.lento.pl/szukam,207140.html

http://losice.lento.pl/szukam,207140.html

patrzcie jaka to biedna kamilla,

http://gdynia.lento.pl/witam-szukam-kolegi-chlopaka,73220.html

czyżby nr się dublowały?? przeczytajcie nr powyżej i na ogłoszeni\u z linku. tak się sprawdza ludzi
do góry