Widok

Pomorska Miss Scania

Pomorska Miss Scania Temat dostępny też na forum:
Pomorska Miss Scania 2025 - największy festiwal tuningowanych ciężarówek i święto 30-lecia Scania w Polsce. Wydarzenie odbędzie się 28 czerwca w Polsat Plus Arena w Gdańsku.Kiedy najpiękniejsze tuningowane ciężarówki Scania z całej Polski wyruszają do Gdańska, wiadomo, że zbliża się jedno z najważniejszych wydarzeń w świecie transportu ciężkiego - Pomorska Miss Scania. To prawdziwy festiwal ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok, no to uznałeś to za zakłócanie spokoju no i luz.
Uśmiechnij się i zjedz Princepolo. Ważne że parada kolorowych nie zakłóca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lgbtqwerty^69 się uśmiechają to im wolno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak parada tuningowanych osobówek jest w czwartek w oliwie

To zgłaszają na policję. Jak paradują tuningowane ciężarówki to robią z tego artykuł na główną. Takie to podwójne standardy w redakcji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sam jesteś skandal. Tutaj nikt nie obraża niczyich uczuć a na paradzie lgbt promowane są dewiacje i jeszcze wmawiają ze to normalne

Po co kupiłeś pseudo apartament przy stadionie? Jaka sa koncerty to masz cicho muzyka do rana wali. To spotkanie ludzi którzy ciężko na codzień pracują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam idz na tory i odbierz tam papierso swojego kible i przy okazji chleb pociag ci przywiezie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Won z TIRami, co dzień korkują drogi to jeszcze w sobotę

Ograniczyć transport o 50% będzie luźniej i bezpieczniej na drogach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja byłem na nie

Ale kolega z pracy jest tak zajarany idzie z całą rodziną więc ja nie ale jestem już za

za kilka lat

Będzie tylko świst elektrycznych ...czyli zielony s .y .f.który nie będzie obowiązywał w USA istotne jest dzisiaj Kto siedzi za kierownicą .. inżynier ze wschodu z kupionymi nielegalnie uprawnieniami nąrąbany w 3 D czy Polak i czy to kierowcy z UE rozwożą towar

Inne tematy z forum Rozrywka

Muzyczna uczta na pożegnanie wakacji (3 odpowiedzi)

Muzyczne pożegnanie wakacji w Hali Targowej - koncert Wojciecha Baranowskiego. 4 września o godz....

Zielony Rynek przy Hali Targowej (3 odpowiedzi)

Zielony Rynek przy Hali Targowej to świeże warzywa, owoce, pieczywo, sery i inne lokalne produkty...

Babie Doły, Obłuże, Oksywie, Pogórze: "#Gdynia100 - Kierunek Północ!" (14 odpowiedzi)

Osada Rybacka na Oksywiu zamieni się w tętniące życiem miasteczko festiwalowe. Na dwóch scenach...

do góry