Widok

Pomóż mi wybrać jeden z tych samochodów

Cześć chłopaki, w zasadzie wiem, że niektórzy z was zostaną zgrillowani za mój wybór, ale bardzo podoba mi się wygląd tych samochodów i naprawdę kocham niemieckie, więc chciałem zapytać, który z nich byście wybrali:

BMW E90/E91 LCI 2010-2012

BMW E39 2002-2004 sedan

Mercedes klasy E W211 po liftingu sedan

Mercedes E Klasa W212 PreFacelift sedan -Mercedes C Klasa W204 PFL

Z góry dziękuję za wszelką pomoc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Żaden z wymienionych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

bo? każde z aut miałem i do tej pory jeżdżą bez zarzutu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tojote jaris kup
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jo jo ,tak jak kiedyś miałem pitbulla,z kim nie rozmawiałem to też każdy miał a co do czego na yorkach się konczylo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko tylko nie niemieckie chłopie. Nie bądź jak typowy sebix i nie kupuj BMW, audi czy mercedesa
Fotograf samochodowy https://www.instagram.com/motofotoel zdjęcia aut do ogłoszeń
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tzn.? Masz zarzuty do tych samochodów, czy do kierowców,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeżeli masz już wybrane typy to oglądaj wszystkie jakie są w twojej okolicy i wybierze ten w najlepszym stanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właścicielom Bawarek polecam serwis Car Connect specjalizujący się w naprawach elektroniki w autach tej marki. Sprawnie i szybko wykonują naprawę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

do góry