Widok

Pomóżcie

Więc zbliżają się święta no i czas prezentów a ja nie wiem dokładnie co mogę kupić mojemu chłopakowi:) mam już niby jakies typy ale nie wiem czy takie coś to nie lepiej na walentynki:) więc tak sobie myślałam żeby dac mu taki kalendarz z moimi zdjęciami -->http://allegro.pl/item497653605_nowosc_kalendarz_z_zdjeciami_zdjeciem_kwadratowy.html
lub jakieś perfumy bo chciał z Tonino Lamborghini:) tylko że ja teraz jestem chora;/ nie mogę się ruszyć z domu i nie wiem w jakiej cenie są te perfumy w rogeriach;/ chodzi o wodę toaletowa albo jakiś zestaw:) czy orientuje sie ktoś jakie są ceny tego w sklepach bo na internecie to wiem:) i który z tych prezentów byłby lepszy? a może macie jakieś inne pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja swojemu chłopakowi kupiłam kupony na jazdy gokartami na hali Kartcenter w Oliwie. A do tego oryginalnie zapakowane w fajną puszkę. Rewelka. Ja kupiłam w Tesco na Karwinach, ale wiem, że są też w Medisonie i Media Markt na Grunwaldzkiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

do góry