Widok
Znajdź jej zdjęcie z czasów młodości, jeśli ma dzieci zdjęcie dzieci kiedy były w podobnym wieku, zdjęcie rodziców ciotki kiedy byli w podobnym wieku. Wszystkich jako rówieśników umieść na jednym dużym zdjęciu-oczywiście takie rzeczy robi dobry fotograf czy grafik komputerowy, wstaw w antyramę i daj jej w prezencie. Taka trochę podróż sentymentalna... ale ten wiek to lubi.
Coś takiego dałam mamie. jakie my babcia,mama, i ja byłyśmy do siebie podobne
Coś takiego dałam mamie. jakie my babcia,mama, i ja byłyśmy do siebie podobne
ostatnio byliśmy na urodzinach (80) bliskiej cioci i ja poszłam na łatwiznę, bo zapytałam jej córki, co ew. jej mama by chciała, powiedziała mi, że mama wszystko ma, ale jakąś kołdrę, to by się ucieszyła, złożyłyśmy się z kuzynkami na kołdrę, poduszkę i fajną pościel;
zdjęcia i pamiątki obstawili najbliżsi, my bardziej praktycznie, a że imprezka była spora, można było się złożyć;
ale jakaś cukiernica z grawerem, czy fajny obraz z dedykacją, też będzie super! może komplet filiżanek, dzbanek do parzenia herbaty itp.
zdjęcia i pamiątki obstawili najbliżsi, my bardziej praktycznie, a że imprezka była spora, można było się złożyć;
ale jakaś cukiernica z grawerem, czy fajny obraz z dedykacją, też będzie super! może komplet filiżanek, dzbanek do parzenia herbaty itp.
Może drobna biżuteria (?) będzie z pewnością dobrym i gustownym prezentem. Wiadomo, ciocie mają już swoje kolekcje, ale każda kobieta uwielbia błyskotki.
Jeżeli nie w tę stronę to polecam rzeczywiście zabrać się za coś mega sentymentalnego: zdjęcia, jakieś fajne pamiątki - można coś odnowić, stworzyć mozaikę albo wydrukować duże zdjęcie np ślubne.
Jeżeli nie w tę stronę to polecam rzeczywiście zabrać się za coś mega sentymentalnego: zdjęcia, jakieś fajne pamiątki - można coś odnowić, stworzyć mozaikę albo wydrukować duże zdjęcie np ślubne.
Myślę, że powinnaś się zastanowić nad sprawieniem cioci jakiegoś prezentu co mimo 60 lat sprawi jej dużą frajdę :D Wybierz coś na co nikt inny nie wpadnie! Jeśli Twoja ciocia jest artystyczną duszą to może jakiś voucher na zajęcia artystyczne na kole garncarskim lub warsztaty z ceramiki :)? A może jakiś voucher na masaż, zajrzyj na Wyjątkowy prezent, jak nie masz pomysłów.
Świetnym pomysłem na prezent dla bliskiej nam osoby są zestawy ślicznie zapakowanych kaw i herbat aromatyzowanych jak i naturalnych. Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez świeżo zaparzonej kawy więc obdarujmy ich tym co lubią 8-) Polecam stronę http://www.aromar.pl znajdziecie tam fajne zestawy prezentowe jak i ogromny wybór kaw i herbat dla każdego.
W takim razie proponuję coś zaprojetkować. Dobrą opcję daje ta strona:
http://www.megakoszulki.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-grafika
Możesz tam zamówić kubek z włąsnym nadrukiem. Prezent jest oryginalny. Druga osoba na pewno będzie zadowolona z czegoś co wymagało od Ciebie pewnego wysiłku. Przy tym nie jest to drogie.
http://www.megakoszulki.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-grafika
Możesz tam zamówić kubek z włąsnym nadrukiem. Prezent jest oryginalny. Druga osoba na pewno będzie zadowolona z czegoś co wymagało od Ciebie pewnego wysiłku. Przy tym nie jest to drogie.
fajnym pomysłem jest kurs językowy, mój znajony dostał na 60te urodziny taki prezent, on pracuje na uczelni i wiem ze teraz prowadzi tez zajęcia po angielsku, jestem pod wrażeniem że się odważył i w takimw ieku nauczył języka którego upełnie nie znał, wiem że teraz w speak upie mają być kursy dla seniorów, bo myśłę o czymś takim dla mojej mamy