Widok

Pomysł na prezent dla 60latki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka
najchętniej cos pamiatkowego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłem babci na 60 tkę kijki tej strony https://e-kris.pl/. Dodatkowo dobrałem na olx u tej Pani https://m.olx.pl/d/oferta/pudelko-drewniane-pamiatka-urodziny-roczek-chrzest-slub-wesele-CID628-IDUVxJ1.html śliczne pudełko zdedykacją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak lubi dbać o siebie polecam Olejek Busajna. Naturalny kosmetyk, idealny na prezent. Pomaga na zmarszczki, cellulit, rozstępy. Skora po nim jak wyprasowana. Kosmetyk idealny dla każdej

My swojej babci na 70 urodziny zamówiliśmy aranżację pokrywającą roślinami w całości ścianę w jej salonie. Babcia lubi kwiaty i rośliny i bardzo jej się ten prezent spodobał. Instalację założyła firma Zielone Ściany.

Weź jej kup fajną pamiątkę np.

Ja myślę, że bardzo dużo zależy od tego co dana osoba potrzebuje. Ja ostatnio na 100tne urodziny mojej prababci kupiłam po prostu kamizelkę z owczej wełny merynos, by było jej ciepło w zimie. Do tego dorzuciłam pieniądze do koperty, by kupiła sobie dodatkowo to co potrzebuje :) Jeśli szukasz z kolei czegoś nietuzinkowego, to fajną opcją może być jakiś voucher do SPA dla babci, która ma 60 lat. Wiele na prawdę fajnych pomysłów ma w swojej ofercie np. Prezentokracja :)

Inne tematy z forum Prezenty

Jaki zegarek dla żony na prezent (65 odpowiedzi)

cześc. Czy możecie mi doradzić jaki zegarek kupić dla żony w prezencie na urodziny? Wspominała...

Kartka XXL (3 odpowiedzi)

Poratujcie proszę...czy ktoś wie gdzie w Gdańsku można kupić kartkę urodzinową dla dziecka lub...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry