Widok
Ponad Strachem
Opinie do spektaklu: Ponad Strachem.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na premierę musicalu "Ponad Strachem"
Najnowsza produkcja Stowarzyszenia to wzruszająca, wielowątkowa, osadzona w latach nazistowskiej okupacji, historia młodej Aliny Suwalskiej i jej rodziny. Rodziny, która pomimo strachu szerzy dobro w świecie pełnym nienawiści. Oparta na mozaice przekazów historycznych fabuła pokazuje dramat dehumanizacji stojący ...
Przejdź do spektaklu.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na premierę musicalu "Ponad Strachem"
Najnowsza produkcja Stowarzyszenia to wzruszająca, wielowątkowa, osadzona w latach nazistowskiej okupacji, historia młodej Aliny Suwalskiej i jej rodziny. Rodziny, która pomimo strachu szerzy dobro w świecie pełnym nienawiści. Oparta na mozaice przekazów historycznych fabuła pokazuje dramat dehumanizacji stojący ...
Przejdź do spektaklu.
Coś niesamowitego
Rozbudzenie wszystkich możliwych emocji,wzruszenie ogromne ,ale też zagościł śmiech mimo tak potężnego pokazania głównego aspektu tragedii.Obsada na miarę światową, jestem pod wrażeniem że Ci ludzie potrafią tyle i tak .Wielki szacunek. Przepłakałam prawie cały spektakl,ale wrażenie niezapomniane.Brawo razy milion
Wielkie Brawa!
Byłam, widziałam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Dziękuję za niesamowite emocje podczas oglądania tego co wspólnie stworzyliście! Wszystko na wysokim poziomie, muzyka, choreografie, teksty... Co tu dużo pisać, polecam wszystkim pójść i zobaczyć tych młodych zdolnych ludzi bo naprawdę warto.