Widok
50 zł? Na Dąbrowie nie ma żadnych opłat. Pani powiedziała wprost, że nie ma żadnych podstaw aby je pobierać. Materiały są bezpłatne. A kasa idzie do kieszeni prowadzących.
No niech pokażą wam kwity że wpłacili na rzecz parafii? :)
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
No niech pokażą wam kwity że wpłacili na rzecz parafii? :)
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
A ja byłam na pogórzu i pani faktycznie pokazywała nam kwity, że płaci za te materiały (2 płyty, 2 książki, 2 małe medaliki i różaniec i jakies ulotki) 50zł i naprawde nic z tego nie ma. Spotkania nie są w sobote na 16, tylko jak sie umowicie telefonicznie. My bylismy na 20 jakos w tygodniu i siedzielismy jakos 2,5h :) Ale miło w sumie było :)
Dziewczyny, jaka jest ta Pani z pogórza? Jak w ogóle wygląda takie spotkanie? My wstępnie umówilismy się na 12 lipca, ale chyba jednak przełożymy to na tą sobotę na 16:00... czy któraś z was jeszcze też idzie w tym terminie? Bo Pani wspominała, że czasem ma umówione wiecej par... byłoby nam raźniej ;)
mieszkam na Karwinach i u mnie w kościele są 3 spotkania po 1 godz. ale strasznie nawidzona kobieta i materiały chciała wypełnione np. obserwacje, notatki kalendarzyk....o renyyyyyyyyyyyyyyyy!
So.....poproszę o namiary na Dąbrówkę na maila jw. juliett7@o2.pl
jedno spotkanie , i 30 zł...super i nie trzeba przynosic wypełnionych notatek o mierzeniu temperatury :):):)
So.....poproszę o namiary na Dąbrówkę na maila jw. juliett7@o2.pl
jedno spotkanie , i 30 zł...super i nie trzeba przynosic wypełnionych notatek o mierzeniu temperatury :):):)
Julia
poproszę o maila poradnictwo na Dabrówce: beataulen@tlen.pl
Poprosimy o te namiary na panią na Dąbrówce :)
Spotkanie jest jest jedno, tak? One są jakoś z góry ustalone - w jakieś konkretne dni i godziny, czy można się umówić indywidualnie?
No i jeszcze - czy ta pani jest też osiągalna w sierpniu i wrześniu, czy może coś wiadomo że ma jakiś urlop?
Z góry dzięki za pomoc :)
Spotkanie jest jest jedno, tak? One są jakoś z góry ustalone - w jakieś konkretne dni i godziny, czy można się umówić indywidualnie?
No i jeszcze - czy ta pani jest też osiągalna w sierpniu i wrześniu, czy może coś wiadomo że ma jakiś urlop?
Z góry dzięki za pomoc :)
Już nie są jednorazowe :) A jeżeli będą znowu proszę mówić :)
Pani próbowała oszukać, w jedno spotkanie wcisnąć niby trzy, fałszowanie dokumentacji plus inne jaja. Sprawa trafiła do proboszcza i biskupa. No bo to już skandal, aby w kościele ludzie takie fałszerstwa odwalali.
Można się nie zgadzać z tym, co mówi, ale można posłuchać. To jednak nie powód, aby sobie robiła "wolne" wpisując fałszywie że się odbyły dwa spotkania.
Kościół i takie jaja?
Skandal.
Pani próbowała oszukać, w jedno spotkanie wcisnąć niby trzy, fałszowanie dokumentacji plus inne jaja. Sprawa trafiła do proboszcza i biskupa. No bo to już skandal, aby w kościele ludzie takie fałszerstwa odwalali.
Można się nie zgadzać z tym, co mówi, ale można posłuchać. To jednak nie powód, aby sobie robiła "wolne" wpisując fałszywie że się odbyły dwa spotkania.
Kościół i takie jaja?
Skandal.
My byliśmy w swoim rodzinnym mieście w poradni, ale jak wasze posty czytam to szczerze współczuję parą. U nas było jedno spotkanie, pani doszła do wniosku, że jest za dużo par (takie spotkanie powinno odbywać się indywidualnie) i nie ma sensu prowadzić zajęć wypisała nam zaświadczenia, dała książeczki i do domu. ;) My płaciliśmy tylko za te książeczki jedyne 7 zł.
Witam
Chciałam zapytać jak sprawa na dzień dzisiejszy wyglada z naukami u Pani Ireny??? Czy podany nr jest aktualny??? A jak na Dąbrowie (Dąbrówce-nie jestem z Gdyni i nie wiem dokladnie o jaka dzielnice chodzi:/)?? Nie moge do tej pani znalezc nr. My bierzemy slub w drugi dzien swiat. Mamy slub cywilny i aktualnie spodziewamy sie dzidziusia wiec nie wiem jak te panie zareaguja i czy wogole da rade zrobic ta poradnie do swiat??? moj mail anette20@op.pl pozdr i bardzo dziekuje za informacje
Chciałam zapytać jak sprawa na dzień dzisiejszy wyglada z naukami u Pani Ireny??? Czy podany nr jest aktualny??? A jak na Dąbrowie (Dąbrówce-nie jestem z Gdyni i nie wiem dokladnie o jaka dzielnice chodzi:/)?? Nie moge do tej pani znalezc nr. My bierzemy slub w drugi dzien swiat. Mamy slub cywilny i aktualnie spodziewamy sie dzidziusia wiec nie wiem jak te panie zareaguja i czy wogole da rade zrobic ta poradnie do swiat??? moj mail anette20@op.pl pozdr i bardzo dziekuje za informacje
Ja polecam wam poradnię przy Parafii Św. Ignacego w Gdańsku. Poradnictwo małżeńskie: prowadzi p. Ewa Jakubiak, kontakt indywidualny z parą przygotowującą się do małżeństwa, termin do uzgodnienia pod nr. tel. 58/303 72 86 lub 792 007 538
Odbywa się jedno spotkanie trwające ok 2h dostajecie 3 pieczątki płacicie 100zł i macie z głowy ;) Pani bardzo fajna :) polecam
Odbywa się jedno spotkanie trwające ok 2h dostajecie 3 pieczątki płacicie 100zł i macie z głowy ;) Pani bardzo fajna :) polecam
100zł to nie jest stała opłata w diecezji jak napisała Kasia.
W mojej parafii dwa lata temu nic nie płaciliśmy.
Dziewczyna, która prowadziła zajęcia była zdziwiona jak zapytałam na koniec spotkań ile płacimy. Spytała się tylko kto nam powiedział, że za poradnictwo się płaci... (płaciliśmy tylko za termometr i zeszyt kilka zł)
W mojej parafii dwa lata temu nic nie płaciliśmy.
Dziewczyna, która prowadziła zajęcia była zdziwiona jak zapytałam na koniec spotkań ile płacimy. Spytała się tylko kto nam powiedział, że za poradnictwo się płaci... (płaciliśmy tylko za termometr i zeszyt kilka zł)
Jeżeli chodzi o Gdańsk to polecam p.Ewę (http://prosites.home.pl/autoinstalator/wordpress2/?page_id=720), robiliśmy poradnictwo w jeden dzień, w sobotę :))
Podbijam :)
Proszę o pomoc z tym poradnictwem rodzinnym. Zależy mi na tym żeby spotkanie było jedno, a pieczątki trzy i tam bez żadnych termometrów itd itp.
Nauki przedmałżeńskie zrobione.
Jestem marynarzem i zaraz kontrakt, a później od razu ślub a jeszcze mieszkanie urządzić i kawę dla 'fachowców' robić :)
Jakiś najnowszy numer, tudzież adres.
Ratujcie! :(
Proszę o pomoc z tym poradnictwem rodzinnym. Zależy mi na tym żeby spotkanie było jedno, a pieczątki trzy i tam bez żadnych termometrów itd itp.
Nauki przedmałżeńskie zrobione.
Jestem marynarzem i zaraz kontrakt, a później od razu ślub a jeszcze mieszkanie urządzić i kawę dla 'fachowców' robić :)
Jakiś najnowszy numer, tudzież adres.
Ratujcie! :(