Widok

Poradnictwo rodzinne

mamy kurs przedmałżenski i zostało nam do zrobienia poradnictwo rodzinne,gdzie mozemy w najbliższym czasie to zrobić,nie ukrywam że chcielibyśmy to po prostu "odbębnić". Z całym szacunkiem dla tych którzy traktują to bardzo poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
opłata została wprowadzona "odgórnie" w połowie 2010 roku
wcześniej poradnie same ustalały
nadal jest kilka parafi w naszej diecezji, gdzie proboszcz "funduje" poradnię swoim parafianom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
100zł to nie jest stała opłata w diecezji jak napisała Kasia.
W mojej parafii dwa lata temu nic nie płaciliśmy.
Dziewczyna, która prowadziła zajęcia była zdziwiona jak zapytałam na koniec spotkań ile płacimy. Spytała się tylko kto nam powiedział, że za poradnictwo się płaci... (płaciliśmy tylko za termometr i zeszyt kilka zł)
To jest nowy nr do Pani z Pogórza 714-18-06 Bardzo polecam,mila Pani i dobrze tłumaczy;)
Poproszę również o namiary na Panią z Pogórza lub z Dąbrowy wasilhej@interia.pl. Pozdrawiam
100 zł to jest stała opłata w całej Diecezji=taniej nigdzie nie będzie
witam

czy można namiary na Panią z Dąbrowy i Pogórza ?

prośba o mail na ares@poczta.gdynia.pl
Ja polecam wam poradnię przy Parafii Św. Ignacego w Gdańsku. Poradnictwo małżeńskie: prowadzi p. Ewa Jakubiak, kontakt indywidualny z parą przygotowującą się do małżeństwa, termin do uzgodnienia pod nr. tel. 58/303 72 86 lub 792 007 538
Odbywa się jedno spotkanie trwające ok 2h dostajecie 3 pieczątki płacicie 100zł i macie z głowy ;) Pani bardzo fajna :) polecam
Dzwoniłam dzis do poradni w oliwie ,umówic sie nie jest trudno...sa 3 spotkania ale koszt to 100 zl czy to nie lekka przesada?? jezeli możecie podajce mi nr do pani z pogórza i na dąbrówkę z góry dziękuję mój mail: ewafraszcz@wp.pl
W Poradni Diecezjalnej w Gdańsku Oliwie przyjmują z różnych parafii.
tel. 58/ 552 18 81
zapisy od poniedziałku do czwartku 9-14
Jeżeli nie jestes z gdyni to nie masz co dzwonic do pani z gdyni-dąbrowy, bo ja ostatnio sie kontaktowalam i Pani nie przyjmuje osob spoza parafi:( no chyba ze bierzecie slub w tej parafi
Dzwoniłam pod numer podany w wątku (do pani Ireny) i jest nieaktualny. Czy ma może ktoś aktualny numer?? Bardzo zależy mi na czasie.. mój mail mmm60188@wp.pl
Witam
Chciałam zapytać jak sprawa na dzień dzisiejszy wyglada z naukami u Pani Ireny??? Czy podany nr jest aktualny??? A jak na Dąbrowie (Dąbrówce-nie jestem z Gdyni i nie wiem dokladnie o jaka dzielnice chodzi:/)?? Nie moge do tej pani znalezc nr. My bierzemy slub w drugi dzien swiat. Mamy slub cywilny i aktualnie spodziewamy sie dzidziusia wiec nie wiem jak te panie zareaguja i czy wogole da rade zrobic ta poradnie do swiat??? moj mail anette20@op.pl pozdr i bardzo dziekuje za informacje
CZYTAJCIE UWAŻNIE WĄTEK,OBA NUMERY SĄ PODANE
i ja prosze:)
mbrzezicka84@o2.pl
z góry dziekuje
Przypominam się :) proszę o info o Pani z Pogórza ania-klos@wp.pl
Proszę również o meila i nr telefonu do Pani z Pogórza i Dąbrówki: ania-klos@wp.pl
ja tez bym prosila o namiary na adres
olamordka@interia.pl

a gdzie w gdyni mozna zrobic nauki przedmalzenskie??
i ile wczesniej trzeba je zaczac??

dzieki za odp :)
poprosze o podanie numeru tel do tej Pani. ryba177@buziaczek.pl
pozdrawiam
poproszę o telefon. mój meil ryba177@buziaczek.pl
I ja też poproszę, jeśli to aktualne:)
arom25@wp.pl
do góry