Widok

Poradnictwo rodzinne

mamy kurs przedmałżenski i zostało nam do zrobienia poradnictwo rodzinne,gdzie mozemy w najbliższym czasie to zrobić,nie ukrywam że chcielibyśmy to po prostu "odbębnić". Z całym szacunkiem dla tych którzy traktują to bardzo poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez poprosze namiary- najlepiej do obu pań na adres aluzjonistka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up...
My byliśmy w swoim rodzinnym mieście w poradni, ale jak wasze posty czytam to szczerze współczuję parą. U nas było jedno spotkanie, pani doszła do wniosku, że jest za dużo par (takie spotkanie powinno odbywać się indywidualnie) i nie ma sensu prowadzić zajęć wypisała nam zaświadczenia, dała książeczki i do domu. ;) My płaciliśmy tylko za te książeczki jedyne 7 zł.
a moze ktos wie gdzie w Gdansku mozna jak najszybciej "obdedbic" to poradnictwo?
bardzo proszę podajcie namiary na poradnictwo rodzinne, które mozna załatwić w jeden dzień, np.na to w Gdyni na Pogórzu
Dziewczyny
ja tez bardzo poprosze namiary na te pania, moj email: blackagony@yahoo.com. musimy zrobic poradnie w przeciagu 3 tygodni
na żabiance w "fatimskiej" parafii mamy jedno spotkanie, co miesiac, w sumie 3 spotkania,
jestesmy po pierwszym, masakra jakaś, co za ciemnogród...... nie wiedziałam że jeszcze wciskaja ludziom taką ciemnotę....
byłabym bardzo wdzięczna na namiary na panią z Pogórza :))))

agnieszka-sylwia@wp.pl
czesc! jakbyś mogła to wyślij mi na meila tel i adres to tej pani. dzieki pozdrawiam
ryba177@buziaczek.pl
a czy Ty oby napewno zastanowiłaś się czy ten ślub ma być w kościele katolickim??? bo jeśli tak oceniasz metody naturalne, tak naparawdę ich nie znając i zaraz je odrzucasz to cała reszta zobowiązań wynikająca ze ślubu kościelnego też pewnie jest dla Ciebie zaściankowa...??????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo prosze na mail numer telefonu do Pani na Pogorze tej od poradnictwa rodzinnego, please mamy 3 tyg!!!!!
Cześć,

Poproszę o namiary na Panią z Pogórza lub inną, u której szybko można przejść poradnictwo. moj @ owieczka_yellow@op.pl

dziękuję i pozdrawiam
watek juz stary, mam nadzieje ze ktos mi pomoze i poda szybciutko numer do Pani z Dabrowki, proszę:)
aha podaje maila ooola3@wp.pl
witam rowniez poprosze o namiar do pani z Pogórza

atwa@o2.pl

Z góry dziekuje
Rowniez prosze o namiary na Pania z Pogorza ;)) kombizon@wp.pl
prosze o telefon do tej pani z pogórza.
moj meil ryba177@buziaczek.pl