Nie dość, że kosmetyki były słabej jakości to w dodatku było ich za mało. Żeby cokolwiek zrobić, trzeba było szukać danego kosmetyku. Mała przestrzeń nie byłaby dla mnie problemem, gdyby nie fakt słabego oświetlenia. Lusterka, które dostałyśmy były maleńkie i brudne, a w dodatku było ich oczywiście za mało (na 7 osób!). Pędzle to kolejne nieporozumienie. Tak beznadziejnych chyba w życiu nie widziałam, wszystkie rozczapierzone no i oczywiście za mało. Panie nawet stwierdziły, że nie mogą polecić żadnych dobrych pędzli bo wszystkie są made in china. Te ich na pewno. Stanowczo odradzam wszystkim ten "kurs", nawet jeśli ktoś nie ma pojęcia o makijażu to na pewno niczego mądrego się nie nauczy , może jedynie robić różnokolorowe plamy na twarzy. Ciekawa jestem czy Panie w ogóle mają jakieś wykształcenie kosmetyczne, że biorą się za prowadzenie takiego kursu? Po prostu szkoda czasu i pieniędzy, chociaż pieniądze jest mi chyba łatwiej odżałować niż stracony czas. Groupon powinien jak najszybciej wycofać ofertę, żeby więcej osób nie dalo się naciągnąć.