Widok

Porsche - nieautoryzowany serwis

Czy jest w Trójmieście nieautoryzowany serwis samochodów Porsche?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hal zależy o jakie Porsche Ci się rozchodzi ?! Ale myśle że dobry warsztat od vw i audi da rade i z tym sportowym wózkiem z Stuttgartu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Samochody Porsche (ich silniki) nie są zaprojektowane do napędzania ich gazem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A czemu nie gaz, ja mógłbym jeździć nawet na gnojówce Po co przepłacać. Z tyłu lać do przodu jechać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Kuba - LPG do Cayenne? ^^ Zbrodnia. Nigdy w życiu nie założyłbym instalacji gazowej w samochodzie. W szczególności w Porsche.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Rozważam pewne opcje i badam temat ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skąd taka zawiść?

@Halewicz - domyślam się, że chcesz wiedzieć. Jakbyś nie chciał, to byś nie pytał. Ciekawiło mnie - po co? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Używane Porsche wcale nie jest takie drogie. Za 50-70 tys. zł można kupić ładnego Cayenne z LPG (więc i będzie tania eksploatacja). Prawda jest taka, że jeśli kogoś stać na nowe auto typu Fabia to i stać go na zakup używanego Cayenne. Myślę, że takiego Porsche można serwisować w każdym warsztacie zajmującym się Volkswagenami, bo to jest praktycznie to samo co VW Tuareg.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
stać Cie na taki samochód to stać Cie na autoryzowany serwis. No chyba, że kredyt na całe życie, tylko po to, aby poszpanować samochodem.
Wstaw sobie instalacje gazową i szpanuj, jaką to masz fure. A to, że nie stać Cię na serwis i paliwo to sprawa drugorzędna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20
Mała jest szansa na to żebyś taki znalazł.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponieważ wiem, gdzie jest autoryzowany serwis; a chcę wiedzieć, gdzie jest nieautoryzowany^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Haha - krótkie pytanie, krótka odpowiedź :P

A tak na serio - nie wiem, ale zrodziło mi się pytanie: dlaczego akurat nieutoryzowany?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba nie ma, bo tu się jeździ autami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry