Widok

Portova

Portova Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstanie u zbiegu ulic Węglowej, Wendy i Portowej, co oznacza, że przyszli mieszkańcy mają zagwarantowany swobodny dostęp do wszystkich udogodnień miasta. Jest to idealne miejsce dla osób aktywnych, miłośników życia miejskiego. Osiedle będzie położone od kilkudziesięciu do kilkuset metrów od kawiarni i restauracji, szkół, sklepów, instytucji kultury, szpitala oraz przychodni ...
więcej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warta swojej ceny

Inwestycja z rozmachem, wykonana na najwyższym poziomie przez dewelopera z renomą i świetnie zlokalizowana. Przy kupnie nie brałem pod uwagę innych możliwości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ceny

Byłem zainteresowany zakupem mieszkania w tej inwestycji.
Deweloper w okresie październik - listopad podniósł cenę o ok 2k / m2 przy mieszkaniu o metrażu 50m2.
Ja jednak poszukam czegoś innego, ale na pewno znajdą się osoby, które zdecydują się na zakup przy tak napompowanych cenach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pięknie domyka przestrzeń

doskonale wpisuje się charakter miasta oraz dopełnia plac Kaszubski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pasuje do dzielnicy

Zdecydowanie potrzebujemy w Gdyni więcej modernistycznych, nowoczesnych projektów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Open House

Ruszam na festiwal obejrzeć tę inwestycję! Długo czekałam na zagospodarowanie tej części Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dni pokazowe

Byłem na dniach pokazowych i nie mogę wyrzucić tej inwestycji z myśli. ;) Planuję powiększenie rodziny, w związku z czym rozglądam się za nowym mieszkaniem. Myślę, że zdecydujemy się na Portovą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Połączenie nowoczesnej inwestycji

z tradycyjnym dla Gdyni modernizmem. To mi się podoba. Projektować przestrzeń trzeba z pomysłem, a nie na zasadzie "wyklejanki".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo ciekawa aranżacja przestrzeni

świetnie oddaje gdyński klimat.

Inwestycja?

Pył weglowy, halas z portu, zapachy z portu, piach z okolicznych placów budowy. Żałość. Nie da się mieszkać bo trują w tej okolicy. O kopciuchach zimą nie wspomnę. Palą w piecach czym się da. Uciekać!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podoba mi się

Budowa z poszanowaniem charakteru otoczenia... to mi się podoba!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się z poprzednikami

gabaryt ogromny, ale projekt naprawdę wpisał się w krajobraz miasta: jest po prostu gdyński. :) Niewielu deweloperów realizuje teraz takie inwestycje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miałem obawy ze względu na wielkość

ale naprawdę dobrze się wpasowała i domknęła pl. Kaszubski. Jest ok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Powiedz to mieszkańcom innych inwestycji tego dewelopera

Lata mijają, a one wciąż tak wyglądają tak samo i nigdy nie świecą pustkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

moloch

który z najlepszych architektów szczyci sie takim molochem ???
Takie osiedle będzie straszyc za 5-10lat i nikt nie bedzie chciał tam mieszkac

Dobry projekt

Projekt z poszanowaniem klimatu i charakteru miasta... To mi się podoba.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Studio Kwadrat

i wszystko wiadomo. :) Lubię i cenię Invest Komfort za to, że zawsze pracują z najlepszymi architektami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brawo

Brawo dla dewelopera za wzięcie pod uwagę klimatu i tradycji miasta. :) Projekt dobrze się wpisuje w przestrzeń i jest "gdyński".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Aranżacja zieleni

Ta inwestycja robi wrażenie! Od razu widać, że deweloper zadbał o nawet najmniejsze szczegóły. Czytałam, że zieleń została zaprojektowana tak, żeby cieszyć mieszkańców przez cały rok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Idealna

To inwestycja idealna dla mnie. Bardzo cenię sobie położenie w centrum przy jednoczesnym zachowaniu odrębności osiedla.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

fajnie że w końcu coś tam powstanie

szkoda tylko że taka sztampowa architektura, w zasadzie kopiuj/wklej Altusa z Redłowa. Trochę zmarnowany potencjał miejsca w samym śródmieściu IK postanowił wycisnąc z działki maksa kosztem wyglądu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6