Widok

Porządnej dziouchy szukam.

Młody piękny i biedny. Czegóż chcieć więcej?? Poszukuje porządnej dziewuszki aby wspólnie cieszyć się wiosną;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> ile tych przeprowadzek masz na koncie

Zważywszy, że trochę już żyję na tym świecie, trudno już zliczyć. Niektóre kartony mam do dzisiaj nierozpakowane od mieszkania nr -3 a nawet -4 :D
Jak zniknę kartony z przeprowadzki ostatniej (nr 0) oraz -1, zacznę porządkować wcześniejszą rzeczywistość tzn raczej wszystko w śmietnik. Skoro przez tyle lat nie potrzebowałem tam zaglądać.. ;)

Te najstarsze skarby mam w piwnicy mieszkania nr -2. Tzn.. jeszcze z rok temu miałem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl , to ile tych przeprowadzek masz na koncie ? :-D A tam , pomóc... co będziemy sobie z rak kartony wyrywać :-D Możesz wszystko za mnie spakować :)))
@RW:

Mogę Ci pomóc, mam wprawę. Przeprowadzałem się średnio co 2-3 lata :D
No prawie całym ;) Ale i tak trochę czasu mi to zajmie :) Jak ja nie lubię pakowania :///
Noo :). Skoro przenosisz się z całym dobytkiem, to masz co pakować zapewne... :)
Racja , zawsze można zrobić sobie wycieczkę , SKM przecież jest , co dodatkowo zachęca do takich wypraw :) Tak sobie myślę , że właściwie niebawem powinnam zabierać się za pakowanie dobytku , czas leci coraz szybciej :)
I w końcu z Gdyni do Gdańska nie jest aż tak daleko ;)
Mnie na Gdańsk namawiać nie trzeba , ale z wielu względów Gdańsk odpada póki co .. Już sobie przypominam , faktycznie pisałam o Gdyni , ale wtedy jeszcze chyba się zastanawiałam , nie była podjęta konkretna decyzja .. Gdynia zresztą także ma swoje plusy , a za Gdańskiem przemawiało także to , że wiem jak poruszać się samodzielnie po mieście..ale i Gdynię już zaczynam ogarniać pod tym względem :) Nawet ostatnio miałam " przyjemność " poznać regulamin ZKM :D
Jak to skąd? Pisałaś o tym na Forum, a ja mam dobrą pamięć :)
Ja namawiałam Cię na Gdańsk :)
Owszem , na Gdynię ;-) A skąd wiesz ? ;-) Inna rzecz , że od lat ciągnie nie do Gdańska , więc pewnie i tak za jakiś czas się przeniosę.. :-D
Ruda - a ostateczny wybór padł na Gdynię?
Bardzo możliwe , że ja po prostu zaglądam nie tam , gdzie coś się dzieje .. ;-D
Ja tam uważam, że dzieje się całkiem dużo ;)
Jak najbardziej Mikro ;) Nigdy bym nie zrezygnowała z tego planu :) Szkoła dla córki wybrana także :) Tak w sumie to już lada moment :)))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ruda, a jak Twój plan przeprowadzkowy? Aktualny? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mikro , rzeczywiście mało się dzieje tu ostatnio ... ja też rzadko zaglądam , i tak mnie zdziwiło , że cały czas dziś chodzę za Tobą :)))))
>Mikro , mam wrażenie , że biega dziś po Twoich śladach :)))

Ruda, to przypadek :). Prawie nie ma mnie ostatnio w domu i tak trafiam, a że niewiele się na Forum dzieje...
Są z Opola i mają czerwone spódnice, po tym można ich poznać:)
Wiem, dlaczego się tu nie udzielają. Bo są z Opola ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Eo8_jkmajeE
Istnieją, ale boją się ujawnić tutaj:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry