Widok

Porzucony szczeniak

Witam
jakiś niespełna rozumu człek wyrzucił szczeniaczka około godziny 23 na naszej ulicy. Piesek wystraszony i zziębnięty. Dobrze, że lubię wietrzyć pokój, bo inaczej bym go nie usłyszała. Z pewnością by zamarzł albo po prostu zdechłby z głodu. Nawet nie umie pić z miseczki, ledwo odciągnięty od matczynego cyca. Czy ktoś wie kto miał szczeniaczki? Mam nadzieję, że w Bojanie. Piesek jest maści szarej z biało-beżowymi łapkami i białym akcentem na grzbiecie. Jest śliczny. Chciałabym się z tym kretynem, co go wyrzucił skontaktować lub gdzieś zgłosić.
Pozdrawiam serdecznie geniusza bez sumienia.
Jak się nie ma później co zrobić ze szczeniakami albo nie ma kasy na sterylizację, to NIE BRAĆ PSÓW!!!
PS: Może było ich więcej i teraz zdychają.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
od kilku lat widzę co jakiś czas błąkającego się psiaka wielkości krowy, dziś w okolicy Sportisu. Widok takiego potwora powoduje u ludzi różne reakcje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też codziennie chodzac na spacer czy do szkoły z dzieckiem mijam zawsze tego samego psa jak by wilczura od jakiegos pół roku
ten wyglądem przypominał bernardyna, kilka razy pzepędzałem go z mojej posesji, przewracał pojemniki na śmieci rozrywał worki. mam nadzieję że właściciel bardziej przypilnuje zwierzaka. Szkoda byłoby, gdyby przytrafiła mu się krzywda
Gdyby ktoś chciał wspomóc 1% psiaki to polecam
https://www.facebook.com/PogotowieAdopcyjnePosokowcow
i w ich imieniu dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Szkoła w Bojanie (4 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry