Widok
Poszukiwany: Kamil Galent
Kamil Galent.
Ostatnie miejsce zameldowania: GDYNIA, KARTUSKA 46A/14
Rodzice: JADWIGA, MAREK
Data i miejsce urodzenia: 1985-05-06,
Jednostka poszukująca: Komisariat Gdynia Chylonia, 80-819 Gdańsk, ul. Okopowa 15, (0-58) 321 5333, (0-58) 321 5731, dyzurnykwp@pomorska.policja.gov.pl, na podstawie: Art. 178a § 2 Prowadzenie na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania innego pojazdu niż określony w art. ...
Przejdź do osoby.
Ostatnie miejsce zameldowania: GDYNIA, KARTUSKA 46A/14
Rodzice: JADWIGA, MAREK
Data i miejsce urodzenia: 1985-05-06,
Jednostka poszukująca: Komisariat Gdynia Chylonia, 80-819 Gdańsk, ul. Okopowa 15, (0-58) 321 5333, (0-58) 321 5731, dyzurnykwp@pomorska.policja.gov.pl, na podstawie: Art. 178a § 2 Prowadzenie na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania innego pojazdu niż określony w art. ...
Przejdź do osoby.
Hahaha
Usmialem sie czytajac te wasze slabe texty kazdy robil bledy w swom zyciu i co wam do moich kogo to obchodzi zapraszam tych falszywych do rozmowy w cztery oczy co roku jestem w Gdyni i nikt mi nic nie powie ze cos zalegam czy tym bardziej unosze rce na kobiety tylko same cukierki bo sie lepej wiedzie a ja sie nie ukrywalem nigdy i nie mam zamiaru aktualnie moje wszyskie sprawy sa zalatwione i bym prosil o skasowanie tych zdjec ze stronki bo robicie wstyd czlowiekowi od 7 lat mam swoje piekne rozkoszne zycie z rodzina i dzieki bogu z dala od was wy zawistne zazdrosne swinie co tylko afery szukacie zwykle polaki z wata w uszach tu dla was bomba atomowa prosto w ryj i kij w d*pe odcinam sie od was kurky zatrute i traktuje was butem hahah