Widok
Poszukiwany: Marzena Kowalkowska
Marzena Kowalkowska.
Imię drugie: ELŻBIETA
Ostatnie miejsce zameldowania: KARTUZY, PARKOWA 3C/1
Rodzice: IRENA, ROMAN
Data i miejsce urodzenia: 1961-07-08, KARTUZY
Jednostka poszukująca: KPP Kartuzy Wydział Kryminalny, 80-819 Gdańsk, ul. Okopowa 15, (0-58) 321 5333, (0-58) 321 5731, dyzurnykwp@pomorska.policja.gov.pl, na podstawie: Art. 286 § 1 Oszustwo - typ podstawowy
Wzrost: 171-175 CM
Kolor oczu: ...
Przejdź do osoby.
Imię drugie: ELŻBIETA
Ostatnie miejsce zameldowania: KARTUZY, PARKOWA 3C/1
Rodzice: IRENA, ROMAN
Data i miejsce urodzenia: 1961-07-08, KARTUZY
Jednostka poszukująca: KPP Kartuzy Wydział Kryminalny, 80-819 Gdańsk, ul. Okopowa 15, (0-58) 321 5333, (0-58) 321 5731, dyzurnykwp@pomorska.policja.gov.pl, na podstawie: Art. 286 § 1 Oszustwo - typ podstawowy
Wzrost: 171-175 CM
Kolor oczu: ...
Przejdź do osoby.
Kiedys Dalam jej 20zl przy bibliotece ul.walowa w Gdańsku. Szlam obladowana zakupami nerwowo paliła papierosa idąc z naprzeciwka .powiedziala ze przywiozła syna do Ateneum i skonczylo jej się paliwo ,a pieniadze odda jak przyjedzie drugim razem .myślałam że może kombinować ale byla zadbana .dalam.zwykle twarzy ludzi nie pamiętam ale ta dobre zapamiętałam.
chyba tez dałam się oszukać ,że była z dzieckiem w przychodni na badaniach ,zatrzymała mnie ,czy nie wiem gdzie znajduje się najbliższy warsztat samochodowy,gdy jej wskazałam,wstawiła bajeczkę ze tam jej nie mogli pomóc,a dziecko czeka w przychodni,żeby pożyczyć na dojazd do domu,chciala dać w zastaw dowód,rękawiczki (była zima 2009 r)ja naiwniaczka dałam na szczęście tylko 30 zł.W domu uświadomiłam sobie że w naszej przychodni nie ma pedriatrii.Opowiedziałam o tym koleżance,ona po pół roku też dała się nabrać tylko w innej dzielnicy i też przy przychodni.