Widok

Poszukiwany magazynier Gdynia

Moja firma szuka magazyniera.
Mamy magazyny na końcu ul.hutniczej w kierunku Rumi.
Praktycznym wymogiem są uprawnienia na wózki widłowe, poparte choćby minimalnymi umiejętnościami i chęcią jeżdżenia bez strachu na sztaplarce.
Młodsi bez takiej umiejetnosci mogą z czasem zrobić kurs.
Poważne osoby bez problemów z alkoholem, narkotykami itp itd, ktore po 2 tygodniach pracy nie będą chciały korzystać z urlopu na żądanie ( prawdopodobnie pracodawca na początku zaproponuje umowę zlecenie, żeby zobaczyć, jak pracownik daje sobie radę).
Jezeli ktoś jest zainteresowany, niech proszę poda swoje namiary. Zobaczymy jaki będzie odzew.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tworzysz swoją wirtualną rzeczywistość. ;)
Zagadki mówisz, ok. Czytałaś, co w ogóle napisałem? O tym, że pracodawca może de facto zaproponować lepsze warunki niż tam przedstawiono. :) Zgadnij dlaczego to wiem? Bo tu pracuję :) bingo! Ależ zagadka.
Napisałem, też, że odezwałbym się do zainteresowanej osoby.
A mam proste pytanie do Ciebie, jaka jest ta Twoja branża? :) Bez szyderstwa to piszę i proszę bez urazy! Może napiszesz jak zarabiasz i ile, na chleb?
Nie musisz publicznie, wiesz, bo zaraz się wycofasz...
A propos ogłoszenia, jest już nieaktualne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie będę się tu kłócić. Jakie miałem intencje, napisałem. Jak widać źle myślałem, źle to miejsce oceniłem. Mój błąd.
Jakbyś...Ty...chciał coś konkretnie się ode mnie dowiedzieć, to już dawno byś wiedział.
A jak napisałem niżej do Kocio...ogłoszenie już jest nieaktualne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj bardzo źle to miejsce oceniłeś. Tu zagląda bardzo mało frajerów, więc bardzo mi przykro ale twój genialny plan nie wypalił, musisz próbować na jakimś większym forum ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od razu widać desperację tego typa i tej firmy w której rzekomo pracuje, skoro jako pracownik sam we własnym zakresie zaczął szukać dla firmy pracowników.
Ostatni nie szukałem pracy więc nie będę osądzał, ale zakładam że dobra firma która traktuje swoich pracowników przyzwoicie nie miałby problemów ze znalezieniem kadry.
Ten koleś musi być bardzo oddany swojej firmie skoro bawi sie w rekrutera w swoim wolnym czasie.
Na pewno jego Pan to doceni..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież facet jasno napisał czego szuka, wystarczy dokładnie przeczytać i wyciągnąć wnioski :P
Trzeba dbać o bezpieczeństwo swoich danych osobowych i sprawdzać do kogo trafiają twoje dane kontaktowe
Twoje pieniadze są bezpieczne tylko w twojej kieszeni. Jak wyjdą to już po tobie,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie płaczę, jak to sugerujesz. Dzielę się jedynie moim /ale jak wynika z innych wpisów/ również i innych osób, problemem ze znalezieniem pracy. Muszę dawać sobie radę i to robię. A twoje wątpliwości wynikają chyba z tego że masz /na razie/ bardzo dobrą pracę, robisz to co potrafisz i nie wyobrażasz sobie, żeby w wieku ponad 60lat nie mieć pracy. Życzę Ci żebyś tego nie doświadczył.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Błąd w rozumowaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kicia...Kocio...Daj więcej uśmieszków.
Znowu nie na temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry