Widok
polecam muzykwa weselnego. u mnie też była krótka impreza. Wprowadzenie robił przy akordeonie oraz tosty. częśc imprezy była grana na żywo potem zakonczone dyskoteką weselną. Bardzo dobre prowadzenie, ceny bardzo przystępne. Numer 791 192 853 z tego co pamietam były u nich zawsze problemy z terminami więc nie wie,m czy akurat ten jest wolny
LECH RADZIUN !!!! polecam własnie tego Pana :)))) mieliśmy wesele 24 kwietnia tego roku i do dziś jak o nim pomyślę nie znika mi uśmiech z twarzy hahahah jest poprostu rewelacyjny !!!! Jak jakieś pytania? proszę o @ odpowiem na wszystkie ale myślę że prościej osobiście do Pana lechrad@poczta.onet.pl :)))))
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo
jeszcze parę wolnych terminów 2012
jeszcze parę wolnych terminów 2012