Widok

Poszukuję Hotelu , Pensjonatu nad morzem gdzie doba nie konczy sie o10

Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Tak jak tytule ..
Poszukuję Hotelu , Pensjonatu nad morzem Najlepiej z śniadaniem gdzie doba hotelowa nie będzie się kończyła o 10 rano a np o 12.
Chcę partnerowi zrobić miłą niespodziankę a wiadomo nie prędko wstaniemy by wymeldować sie o 10 .
Jakieś propozycje ?? Ewentualnie moze byc cos nad jeziorem
Wszystko w okolicy Trojmiasta.
pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuje zamek-reda 785111111 jak by pasowało proszę się powołać na imię Paula i wtedy ze wszystkim można się dogadać odbierze właściciel.
polecam Ci hotel lival nad samą plażą - http://www.hotelisko.pl/obiekt,3230,7,hotel_lival,szczegoly.html - doba kończy się o 12, ale z tego co pamiętam, przedłużyli nam do 15 - w recepcji raczej z tym nie ma problemów, nie tylko w hotelu lival, kilkukrotnie prosiłem w różnych hotelach o przedłużenie i nie odmówili mi nigdy, pewnie zależy od okresu.
zaledwie 12 km od centrum Gdyni, 50 m od morza. Przytulny hotel, urocza restauracja , i centrum SPA & Natura , w którym czas płynie wolniej a Ty pozwolisz sobie na chwilę wytchnienia.
Promocyjne pakiety , wyśmienita kuchnia.

Więcej inf pod nr telefonu 504 447 453
bądź adres email : popek_1965@wp.pl
Hotel Czarna Perła w przejazdowie! :)
Pozdrawiam
Kontakt : +58 683 84 14

Inne tematy z forum Inne

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (4 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

do góry