Widok

Poszukuję dobrego mechanika

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś sprawdzony, gdzie dobrze naprawia zawieszenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam się :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
No ja robię u Grzegorza i jest ok. Tylko trzeba długo czekać są kolejki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A pan Tomek i Tom Serwis?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zapłaciłem za wymianę uszczelki pod pokrywą zaworów (ogólnie dostępną za grosze). "Pan Tomek" najwidoczniej stwierdził, że możnaby przyciąć na tak prostej naprawie i za 150 zł dostałem uszczelnienie w postaci silikonu. Jak to nie jest "drutowanie" to nie wiem co nim może być.
Nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najgorszy mechanik w Baninie, odradzam,chyba że masz dużo cierpliwości i znasz się na mechanice. Jego naprawa (a raczej jej brak) skończyła się gigantycznymi kosztami naprawy mojego auta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na kokoszkach Kaim chłopak ma pojęcie i nie drogo tylko trzeba się umówić 516307028 nie robi blacharki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a bywa ktoś u p. Wojtka w Rębiechowie? przy punkcie przedszkolnym
U mnie Tomek wszystko wymieniał czy trzeba czy nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam Pana Łukasza ul. Słoneczna 26 w Leźnie, pare km od Banina ale nie wali w przysłowiowego ch*ja, , wcześniej nawet z gdańska do niego jeździłem, tel - 510 514 013
Łukasz jest ok. Jeszcze jak był na Żabiance to do niego jeździłem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bywam i jestem zadowolony z jego usług. Serwisuje mi 3 samochody i nie mam zastrzeżeń do jego pracy. Do tego co mało spotykane ma przystępne ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda.
W leźnie na Wybickiego pan Łukasz (tel. 797829828). Moje dwa autka tam "serwisuję" i nie było nigdy problemów.
Auto miras profeska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Drodzy forumowicze nie wszyscy oczywiście jesteście żałośni aż strach kogogos tu polecić bo każdego zbrukacie z błotem nie wiem tylko czemu jaki to ma cel pytanie padło o dobrym mechaniku a nie kto co robi i jaki ma porządek ludzie waszego pokroju powinni dostać po mordzie za takie wpisy jesteście burakami i prostakami a wystarczy wpisać w Google chaslo dobry mechanik banino a nie zakładać wątek na tym forum przecież to się mija z celem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A nanino jest daleko od Banina może tam jest dobry mechanik
Jak dla mnie nr.1 jeżeli chodzi o warsztat nad wybrzeżem to RING w Gdańsku. Bardzo profesjonalna obsługa i nowoczesny sprzęt. Wstępna wycena jest jeszcze przed robocizną więc wiesz ile i za co płacisz nie ma mowy o jakimś doliczaniu. Do tego cenowo bardzo fajne oferty mają :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Straciłem przez Tomeczka kupę pieniędzy czasu i nerwów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nowy bardzo dobry elektromechanik naprzeciwko villi bb.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkańcu ,,nanina,, sam wpisz ,,chasło,, i poszukaj
do góry