Widok

Poszukuję fanki DEPECHE MODE

Do korespondencji lub wspólnych (w)zlotów:) O upadkach nie wspomnę.Bo o tym napiszą kolejni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żadnych fanek na horyzoncie? ;)

Personal Jesus to jeden z moich ulubionych kawałków, pewnie jestem mało oryginalna, ale co tam ;) Naprawdę świetna piosenka...
No właśnie z przerażeniem stwierdzam,że chyba ja z innej epoki bo pustka dookoła i żadnej nie ma:) Wszystkie wyginęły albo podziękowały kwartetowi gdy ten właśnie stawał się tercetem...:)Wtedy większość fanów odeszła.Zapewne one wraz nimi;) A propo's Personala to Milewicz na własny pogrzeb wybrał sobie "I feel you". Pięknie to wyszło.
Myślę, że nie wyginęły, po prostu nie udzielają się na forum bo cały czas słuchają nowej płyty ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ defetysta ze mnie!:) No przecież:) Całuję rączki za słuszną uwagę;)
Tak mi się skojarzyło z całowaniem rączek ;)

http://www.youtube.com/watch?v=hdQwbt21krk
Niedziela, 31 marca
Trudno szukać rozrywek poza zaciszem domowego ogniska. Ponieważ doskonale wiecie jak imprezować we własnym domu, proponuję świąteczny spacer (podobno śnieg już nie będzie padał). Wielbicieli dwóch kółek czeka rowerowy zlot w ramach I Urodzin Gdyńskiej Masy Krytycznej (początek o godz. 14 przy SKM Gdynia Główna). W skromnej ofercie klubowej wyróżnia się występ węgierskiego dj-a Chrisa Su oraz Depeche Mode Party (godz. 21) w niekwestionowanym imprezowym liderze wielkanocnego weekendu - Wydziale Remontowym. Organizatorzy zapraszają "wszystkich, którzy chcą potupać nóżką i spalić kilka kalorii".

http://rozrywka.trojmiasto.pl/Planuj-tydzien-co-robic-w-Wielkanoc-n67554.html
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
@Vilette: nim otworzyłem linka zastanawiałem się czy to właśnie to,no i patrzcie państwo-nie pomyliłem się;) Cieszę się droga Vilette,że poprawnie odczytałaś mój szarmancki wpis o całowaniu:) Rozumiemy się ze słowami,choć czasami words like violence...:)
Fanów i fanek jest dużo, po prostu nie udzielają się na forach trojmiasto.pl ;)
ale ja tu zawitałam ;)
Pozdrawiam
No widzę,bo nie ma wątku o DM więc pozwoliłem sobie po prostu zapytać czy jakaś się znajdzie:) W końcu to towarzyskie:) A korzystając z okazji zainteresowanym polecam Celebrator.pl.Czasem tam zaglądam by sprawdzić grafik choć na takiej imprezie byłem ostatnio....4 lata temu;)
Łe ja za stara jestem na takie prywatki ;) wystarczy mi codzienne słuchanie muzy i raz na jakiś czas koncercik :)
No dlatego ostatni raz byłem 4 lata temu;) Ale wszystko zależy od ludzi.Starsi fani DM to zacny ludek.Owe imprezy kładzie zwykle jedynie nadmiar ignoranckiej młodzieży niestety..;)
Aż taka stara to chyba nie jestem, ale fakt faktem, brat katował mnie DM od mych najmłodszych lat :) Nie miałam wyjścia ;) Kiedyś byłam odmieńcem, bo nie w głowie był mi Peter Andre i inne wynalazki, dziś jestem mu mega wdzięczna ;)
Na koncert się wybiera?
Chciałby.A ona?;)
Chcieć, to móc ;)
Podobno biletów już nie ma, przynajmniej tak słyszałam :)
No i właśnie o to chodzi.
A Wy macie? ;)
Ja nie :) Ja tylko szukam fanki:)
Fanki z wolnym biletem ;)
To nie ja zacząłem o koncercie;) I nadal trzymam się swojej wersji;)
Hehe wystarczy się oddalić, a już spiskują ;) teraz rzeczywiście słabo z biletami, ale im bliżej koncertu, tym więcej ich będzie sieci :) Zresztą, w Łodzi przed samym wejściem można było dostać :)
Niczego nie straciłaś - jestem w defensywie:)
W życiu jeszcze nie spiskowałam :)
Hahaha!!!Nie wiedzieć czemu Twój wpis idealnie wpasowuje się w Twój avatarek ;) Jak scenka z komiksu;)
Mój avatarek jest piękny, przynajmniej dla mnie ;) I nie jest z komiksu :)
Oj zwizualizowałem sobie dymek komiksowy,w nim "W życiu jeszcze nie spiskowałam :)" i przykleiłem do Twego avatara.Pasuje jak ulał;)
To musiałby być bardzo stary komiks bo avatarowe zdjęcie ma już sporo lat ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vQfDb_S00T8
ja jestem fanką DM, swego czasu też szukałam fanów, ale nikt się nie odezwał, można wiedzieć ile masz lat?
A szukasz nadal?
No tak szukam :)
No to jestem:) Jeśli chcesz podzielić się wrażeniami zapraszam na gg 9312150 :)
O, widzę, że coś się ruszyło w temacie fanki ;)
No, ale jakaś nieśmiała bo wyciągnąłem do niej dłoń podając nr.gg ale cisza;) Choć sympatycznie wiedzieć,że ktoś taki istnieje naprawdę-to smutne jest jednak to,że niby chce a nie chce dać się poznać.:)
Aha.Może chodzi o wiek bo nie odpowiedziałem - czytając me wpisy zorientowałaby się raczej,żem niemłody:)Vilette: skoro już tak bacznie obserwujesz - ile mi dasz wieków?;) I miałaś rację chyba-wszystkie zasłuchane w nowej płycie lub zajęte mężami i dziećmi:)
DM jest fajny ostatnio często w radiu leci...Nie tylko Vieltte bacznie obserwuję... Wieku Ci nie dam, mogę dać Ci dekady :D i na moje baczne oko masz 4 dekady czyli 40 lat o ile się nie mylę dekada to 10 lat :D Strzelamy kto bliżej :D
@Jagda

Może się jeszcze odezwie, kto wie :) Co do wieku - hmmm, trudno wyczuć, myślę, że około 40 :)
Jagda, myślisz, że cały dzień na necie siedzę by sprawdzać czy ktoś odpisał? :D
No właśnie, a wieku nadal nie znam, myślę, że to gra dużą rolę, no bo do mężatki i dzieciatki to mi daleko, a DM powstali przed moim urodzeniem.
A, czyli jesteś młodsza:) Nie stresuj się- odpisałem Vilette po prostu.Ot,taki mały spisek pod Twą nieobecność;) Ja urodziłem się kilka lat przed ich powstaniem:) Zastanawiam się czy wiek gra rolę skoro jesteśmy ich fanami:) Pozdrawiam Cię Kasiu:)
Dla wszystkich fanek ;)

Reach out and touch Dave ;)

http://www.youtube.com/watch?v=0vR4fJ5pUPY
O!Dokładnie! Koncert Dave'a promujący jego solową płytę-boski!!!! Jakże tam te wszystkie instrumenty pięknie grają.Zebrał utalentowanych muzyków.Miód na serce.Dzięki Vilette!:)
Bardzo proszę :)

Sama nie jestem zdeklarowaną fanką DM, ale i mnie ten kawałek się bardzo podoba, cały koncert zresztą wygląda zachęcająco :)

To też jest niezłe :)

http://www.youtube.com/watch?v=XEwOOS3bbO8
To a propo's "Reach out and touch Dave!" :) Tam na jego solowym występie mieli taki banner:)
Zauważyłam, dobry pomysł, pewnie tak śpiewali ;)
To jeden z mych ulubionych ich kawałków.Brak sztychu Wildera jednak doskwiera:( A piękny jest "Waiting for the night" z ktoregos z koncertow,gdzie fani spiewajac z nim i Martinem poprawiają Dave'a bo pomylił zwrotki.Czuć tam wtedy tę niesamowitą więź między nim a fanami.A prawie już się chłopak zastrzelił.Ale proszę-ile trzeba mieć siły,bo przecież i śpiewanie w kółko tego samego może męczyć-by po takich życiowych zakrętach wrócić na scenę z jeszcze większą mocą i charyzmą,nie oszczędzając się na żadnym z koncertów,dając z siebie wszystko.Za to GO podziwiam.Za całkowite oddanie temu co robi,wyrażając tym szacunek do fanów.
Wiem, wiem, nie było z nim najlepiej, widać na niektórych teledyskach.Ale teraz zdaje się jest już wszystko w porządku, i dobrze, bo głos ma niesamowity.
A ja proponuję Ci udać się na najbliższy zlot fanów (są właściwie co chwile i często w Trójmieście). Tam będziesz miała szansę poznać fajnych fanów :)
A wiesz, że nawet w sumie chciałem jej to zaproponować?;)
Tylko wiecie, moi drodzy, ja jestem fanką z doskoku, lubię po prostu kilka, no może kilknaście utworów, nie wiem, czy to nie za mało na zlot ;)
Zapewniam Cię, że nie:) Tam gdzie bywałem (choć rzadko) zawsze czułem się jak w rodzinie:) Choć Ci, którzy przyszli bardziej z ciekawości zamiast np. przyłączyć się do celebrowania przy Pimpf czy Black Celebration siedzieli przy stolikach i nie było w tym nic złego.A jednak i na ich twarzach widać było podziw i radość z tego co działo się na parkiecie.A to miłe:) I ciekawe jest to, że nawet wśród młodszego pokolenia widać autentyczną fascynację DM i że Ci ludzie sami przyłączają się do tworzenia własnych wersji ich utworów.Jest tych remiksów multum.Lepsze, gorsze a niektóre wręcz rewolucyjne zmieniające oryginał w coś fantastycznie nowego ale zarazem nie tracącego klimatu pierwowzoru.Lub nawet przebudowując je całkiem na nowo.Choćby do tańca:) I to w tym całym "fanostwie" jest niesamowite.Że to już nie tylko zwykłe uwielbienie a prawie wiara:) No ale nie byłoby tego wszystkiego bez Martina,Dave'a,Alana,Andrew oraz Vince'a poniekąd choć ten odszedł i stworzył najpierw Yazoo a potem Erasure.A ostatnio po starej znajomości razem z Martinem wydali nawet własną płytę po latach.

Jedna z mych ulubionych adaptacji-> http://youtube.com/watch?v=6I6kDbUPVGg
Prawdziwy wierny fan z Ciebie :) Aż szkoda, że żadna fanka nie zagościła tu na dłużej ;)
A skąd ta teza o mnie ? :) Szkoda Ci?;) Dlaczego? :) Jak na razie "z doskoku" jesteś tu najdłużej;)
Jaki dociekliwy :)

No właśnie ;) A szkoda, bo moglibyście powymieniać doświadczenia ze zlotów i która płyta najlepsza...
Pewnie wszystkie prawdziwe fanki słuchają non stop aksamitnego głosu Dave'a Gahana, dlatego padło na mnie ;) Jestem na zastępstwie w tym wątku ;)
No i nie wiem co teraz napisać ;) Bo gdyby nie super konwersacja z Tobą to może poleciałbym na drinka po pracy i tam poszukał;) Ale jet na tyle miło, że jeszcze tu posiedzę - o ile pozwolisz;) A Dave na starcie głosu nie miał za bardzo do śpiewania ale wykształcił mu się na tyle, że teraz jest dobrze:)Poza tym zżyliśmy się z nim przez tyle lat, prawda?;)
Nie uważam się za mega fankę, ale lubię DM. Byłam na kilku zlotach i na koncercie w Łodzi, który naprawdę super wspominam :) Pozdrowienia.
Pozdrawiam również:)
Trzeba było pójść na tego drinka, ja jestem na forum codziennie, jak widać, a fanki niekoniecznie ;)
Jednakże tutaj gościsz ostatnio często :) Może jednak jesteś fanką a o tym jeszcze nie wiesz? Ja tylko szukam fanki DM. Nie mojej:) Spiskujesz?;)
http://youtube.com/watch?v=8V6By7yJKA0
Już to gdzieś napisałam, ale powtórzę- w życiu jeszcze nie spiskowałam :)
Bardzo być może, że niepostrzeżenie stałam się fanką DM, jednak na pewno i niezaprzeczalnie jestem fanką tegoż zespołu :

http://www.youtube.com/watch?v=fk1Q9y6VVy0
No cóż, jeśli chodzi o moje zainteresowania muzyczne to jest tego trochę bo Portishead,Diorama,Ladytron,Nirvana,O.N.A,Brodka,Faith No More,Oomph!,Nightwish,Moonspell,Die Krupps,Dead Can Dance,Duran Duran,Heroes del silencio,Enigma,Skunk Anansie(bo Skin to fenomenalny wokal!),MJ(RIP)....dużo tego i nie wszystko.Snow Patrol-coś mi mówi ale nie zgłębiałem.Czas przyjrzeć się i temu:) Dziękuję:)
Dużo tego, niektóre nazwy nie są mi obce ;)

A jeśli chodzi o Snow Patrol, to promuję, gdzie tylko mogę ;)
Dobrze, że promujesz:) Dave chwilowo poczeka i się nie obrazi :) A dla mnie nowe inspiracje i odkrycia zawsze cenne:) No i widzisz - ratujesz sytuację póki co:) Mam nadzieję, że ten Godot zrobi raz wyjątek:) Dzięki Ci Vliette za miłe towarzystwo:) To co- potem kawa w realu?;) waginrawiam:)
Ooo matko co się tam zbiesiło! Ostanie słowo oczywiście :Pozdrawiam! Teraz to dopiero będzie...Sorry, naprawdę nie zamierzone!.
@jagda tak śledzę Cię, nie powiem że nie :D I Ty mnie zawsze będziesz zaskakiwał :D "Pozdrawiam" :D
Najgenialniejszy ich kawałek:
http://www.youtube.com/watch?v=2-DzT10KG2M

a po nim Walking in my shoes
No i masz....trafiłaś bezbłędnie! :) Jeszcze Useless...Pozdrawiam Cię wiosennie:)
Mając 17 lat stanęłam przed wyborem: Depeche czy Cure.
Wybrałam The Cure
Takie czasy, że albo w tą albo nazad :D
Potem jednak stwierdziłam, że ani to ani to ale po prostu muzyka. Gdybym ogluchła to byłby dla mnie niesamowity cios. A gdy będę umierać to najbardziej będę żałować, że już nigdy nieczego nie usłyszę.
Oczywiście miedzy innymi najbardziej tego. :))
A ja Ci już mówię: dobrej nocy :)
"To co- potem kawa w realu?;) waginrawiam:)"

Cóż za skucha.

:)))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No skucha ale i skrucha;) Tak to jest na dotykowym androidzie..litery się po prostu zcrossowały w niesamowity wyraz;) Zlali mi się do środka - teraz mam przechlapane.:)
To ja Ci teraz Miłego dnia:) I powiem,że też kiedyś się zastanawiałem jakiego rodzaju muzyka będzie powstawać po mojej śmierci,w którym kierunku to pójdzie.Jedno co wiem to to,że ja już wtedy będę słuchał ciszy,bo na chóry anielskie to chyba nie zapracowałem;) Pozdrawiam Ciebie:)
mój ulubiony
No proszę, jak jedno małe słówko potrafi rozkręcić wątek ;)
Jasne;) Nawet takiego słowa nie układałem a tu proszę.Masakra.To jeszcze jeden link a propo's śledztwa Nudziasza;)

http://youtube.com/watch?v=u8I14iIRSXM
Słownik języka polskiego czeka na nowe słowa ;)

A to w ramach ulubionych zespołów :

http://www.youtube.com/watch?v=Gk3KW3LUwSA
Kings...no tak,przez chwilę się nimi zainteresowałem ale jakoś potem uciekło..Trzeba będzie odświeżyć znajomość.Dzięki! :)
Prawie jak dedykacja dzięki :D
Spoko:) Nic osobistego:) Szukam fanki, nie fana :)
Szukajcie a znajdziecie ;)
Święte słowa:) To też czynimy;)
Po czynach ich poznacie ;)
.....ani dnia ani godziny ;)
Na tym kończy się moja znajomość cytatów biblijnych ;) Pozostaje muzyka, ta piosenka przyszła mi na myśl :)

http://www.youtube.com/watch?v=xR0DKOGco_o

;)
No to teraz z tym alleluja to do przodu - ale do łóżka spać się udaję bo pora późna;) Dzięki za kolejny link.Przyglądam się im i odświeżam,poznaję:) Mam nadzieję, że ta fanka w końcu się objawi bo na razie to kończy się jedynie na wpisach a my tu, Villette już chyba z dwudziestą kawę pijemy rozmawiając;) To może jednak jesteś tą poszukiwaną fanką a o tym nie wiemy?;) Ok.Do jutra:)
Mogę być fanką zastępową do czasu objawienia ;)

Dobranoc :)
Jak na razie jesteś najwierniejszą...towarzyszką do rozmowy:) Dziękuję:) Dobranoc:)
Bardzo mi miło, dziękuję, staram się godnie zastępować leniwe fanki DM ;)
Mnie również bo "robisz" więcej niż za jedną i wychodzi Ci to dobrze:) Pozdrówka:)
Po prostu wyrabiam 200% normy ;)
A ja mam dziś naprawdę dużo wolnego czasu i się nudzę. Czytać nie mam ochoty, moja ulubiona gra znowu nie działa bo chyba im serwery popadały, w tv same głupoty, na spanie za wcześnie i choć sama w domu to nie mam aż takich pomysłów jak nieśmiertelny Kevin
Fanką DM aż taką nie jestem ale może taka wariacja:
http://www.youtube.com/watch?v=IHOxFhmsQlA
No i znowu trafiłaś !:) To mój ulubiony remix tej piosenki! :) Jesteś kolejną fanką-niefanką;) Dziękuję:)
Zaczyna mnie gryźć sumienie ;) A one serca nie mają by pozwolić Ci tak harować!;)
z sumieniem i sercem to do Ciebie Vilette, znowu weszło nie tam gdzie miało; patrz jak Twa nauka mnie poszła w las, ale to tylko wypadek przy pracy! :)
@letni_a: a może Hel o 22.30 na tvp2 ?
Hym... możliwe choć teraz przeglądam sobie neta w poszukiwaniu online tego:
http://www.filmweb.pl/film/Kuku%C5%82ka-2002-99656#
Brat mi kiedyś polecił, że rewelacyjne kino a jakoś zawsze brakło mi czasu.
Nie znałam tego utworu, już mi się podoba :)

A w tv polecam nowy serial, Hannibal, wczoraj obejrzałam premierowy odcinek, powtórka dziś o 23 :)
Oj to nie dla mnie Vilette. Ja nawet Harrego P. oglądałam przez szparki w palcach. I to takie tyci tyci :D
Przyznaję, mocna rzecz, ale oglądało się bardzo dobrze :) Choć przed pójściem spać dwa razy sprawdziłam, czy zamknęłam drzwi ;)
Czyżby tam grał Mads Mikkelsen z "Jabłek Adama"? Dobry aktor !!
Tak jest, między innymi dlatego zaczęłam oglądać ten serial.
Ale i tak nie ma jak Al Pacino ;p. Zwłaszcza w "Adwokacie diabła"
O, to muszę koniecznie obejrzeć :)
To jeszcze polecę Ci "88 minut". W tym też mi się podobał.
A teraz mówię już dobranoc. Muszę wypełnić pita w końcu i do wyra.
Zapamiętam :)

Dobranoc, pita zostaw na jutra, do maja jeszcze trochę czasu :)
No "Adwokat..." to arcydzieło:) Zrobiło nam się filmowo- ale miło:)
Dobry film nie jest zły ;)

Ale ja już zmykam, dobranoc :)
Dobranoc!:)
Czy to znaczy, że ten wątek może być "trolowany"?
Bo jeśli nie za bardzo to chyba powinnam utworzyć taki o wszystkim i o niczym, gdzie nikt nie będzie nikomu przeszkadzał. Taki gdzie myśli mogą sobie swobodnie krążyć. Sądziłam, że w HP jest na to miejsce ale tam to jakaś "wymarła dzielnica" i ktoś straszy. Aż strach się odezwać.
I jak pomyślała tak zrobiła.
Gadaj z głupim to Cię osr*.
Mnie absolutnie nie przeszkadza zbaczanie;) Jestem rozmowny i lubię o wszystkim co ciekawe:) Wątek spełni swe zadanie gdy znajdę fankę:) A tak jak jak sobie gadusiamy to zatliła i mnie się myśl by taki utworzyć choć ze względu na HP czy "Spać nie mogę" porzuciłem pomysł by nie dublować tematów.:)

http://youtube.com/watch?v=smQQ2Dr-Dsk
Tego kawałka nie lubię w oryginale więc psikus:
http://www.youtube.com/watch?v=I16ZTqlI-CM

Ps. Ale ja spać właśnie mogę
No tak.The Cure i DM znają się bardzo dobrze:)

http://youtube.com/watch?v=Z5RQzaD9FSI
Bardzo popieram całą akcję fanów dotyczącą bojkotu biletów GCEE na przyszłoroczny łódzki koncert i zachęcam do przyłączenia się! Nasze kochane Live Nation już trochę przegina.
Nie wiedzieć czemu po pierwszych sekundach Twojego kawałka przyszedł mi na myśl ten skład:
http://www.youtube.com/watch?v=ix07wGATlHk
O, a co się stało? No zwykle jest tak, że gdy nie wiadomo o co chodzi to o kasę;)

http://youtube.com/watch?v=shKXzvgYYt4
Jako młodzi muzycy DM inspirowali się elektroniką.Debiutowali w czasie gdy syntezatory zaczęły mocno się rozwijać.Martin miał na tym punkcie dużego bzika(jak i gier komputerowych),fascynację ową słychać nadal na ostatnio wydanych albumach.
letni_a: jesteś w trójcy jedyna?;)
Ale to brzmi trochę jak electro gothic. Mówię o tym ostatnim linku. Też mam bzika na punkcie gier. Zwłaszcza jednej :D
A powiem Ci jeszcze, że do "heaven" długo się przekonać nie mogłam. Ale doszłam do wniosku, że jednak coś w tym kawałku jest.
Dziś chyba jedyna. :(
No ja Ci powiem, że zgodzę się z krytykiem który określił "Deltę.." jako papkę dla najwierniejszych fanów bo od kilku albumów serwują to samo.Rzecz w tym, że bardzo ważne w tym wszystkim są teksty, które są zawsze (IMHO) integralną częścią przestrzeni muzycznej wykreowanej przez Martina lub/i Dave'a. Stąd ciężka, surowa elektronika ale i ...blues.Bo Gahana jednak bardziej ciągnie w stronę rock'a niż Martina.Ja z ich muzyką zawsze miałem tak, że pełny obraz i przyswojenie miałem dopiero po kilku odsłuchach.Po dzisiejszym pierwszym przesłuchaniu tych kilkunastu piosenek jedno mogę stwierdzić - Martin nadal lubi walce;)
Dobry wieczór,

nie przesłuchałam nowego albumu w całości, ale ten drugi singiel podoba mi się bardziej :)

http://www.youtube.com/watch?v=bt-28iNQnwY
:D
Z tej płyty tylko ten jeden kawałek słyszałam więc powinnam nadrobić. Wtedy się ustosunkuję do Twojego stwierdzenia. :D Chociaż sądzę, że wiesz co mówisz.
Hym... czekaj czekaj... na dobranoc chce Ci zostawić specjalnego linka, tylko nie wiem czy znajdę
Hej Vilette. Muszę przyznać, że się stęskniłam.
Posłuchałam Twojej rady no i Pita do dziś nie ruszyłam :D
No to znalazłam to dla Was na dobranoc.
Uwielbiam ten kawałek. Ze względu dokładnie na wszystko.
I mówię dobrej nocy.
http://www.youtube.com/watch?v=QBePFkl2RPs
I słusznie, mamy weekend, czas relaksu :)
Ja za parę godzin ruszam do pracy //depresja
Rzeczywiście, można wpaść w depresję, wyśpij się dobrze.Ale niedziela już chyba wolna, co?
Wyjątkowo tak :D
Dobranoc Vi, uciekam :*
Dobranoc :)
No wyśpij się.Wypoczynek to podstawa.Dzięki za rozmowę.Liczę, że w realu będzie równie miło i rzeczowo:)

A ten zespół uwielbiam za niebanalne, świeże interpretacje nie tylko dzieł DM -> http://youtube.com/watch?v=nLEjKUR0xZ4
Piosenka na porę nocną, tym razem nie DM ;)

http://www.youtube.com/watch?v=G1ZgER4uf3A
Mnie najbardziej podoba się "Gone", "Smile in the crowd", "Never turn your back on mother Earth" - choć to jego interpretacje stąd-wiadomo tytuły obu płyt, ale zrobione z wdziękiem;) Nie sądziłem, że oprócz DM zainteresowałaś się również solowymi projektami Martina.Dzięki:)

http://youtube.com/watch?v=669eY6ME2zU
Dzięki:)

Odwdzięczam się poniższym:

http://youtube.com/watch?v=HI6FxAvpZO0

Dobranoc:)
Dobranoc, dobranoc...dzisiaj ja najdłużej wytrwałam ;)
Oj tam nieprawda;) Pomyślałem, że jesteście zmęczone i chcecie już spać więc dam spokój ;) Choć jak widać pisać to mogę długo.No ale uwielbiam takie rozmowy bo jest po prostu miło (szczególnie gdy w powietrzu buziaki latają;) A ja to dziś pewnie o 4.00 zasnę bo dobrej kawy się opiłem:) Co by tu wkleić.....może to:

http://youtube.com/watch?v=PMlRDzTjOM0
A na początek miłego dnia tekst dnia z horoskopu jednej ze stacji muzycznych: Zaczniesz szukać okazji do romansu.Obudzili mnie nim skutecznie aż mnie brzuch rozbolał;) I kto tu spał..ja czy oni?;) Więc wkomponuję w ten wesoły klimat jeszcze to:

http://youtube.com/watch?v=dwsEt99T5-A
I co znalazłaś fankę? Ja uwielbiam DM mimo, iż nastolatką nie jestem. Wybieram się do W-wy, a potem do Łodzi na koncert. Niestety na zloty nie chadzam bo obowiązki domowe i służbowe nie pozwalają.
No to posłuchajmy...
No kilka Was tu jest;) A z niektórymi można nawet porozmawiać, powymieniać myśli ;) Dziękuję:)
Pierwszy link podobał mi się bardziej :)

A to ode mnie, na dobry początek dnia, z mojego ulubionego filmu :)

http://www.youtube.com/watch?v=RA_vxjTdw7A
@Vilette & letni_a: Niekwestionowany przebój z "Delty..." to dla mnie "All that's mine" a reszta która rzuca się w uszy: Alone,Broken,Goodbye,Happens all the time,Heaven,Should be higher,Slow.
Pozostałe nie wymienione zapewne jak to u mnie bywa będą dojrzewać z każdym kolejnym przesłuchaniem jak to u mnie bo są trudniejsze w odbiorze;)

A ten gościu jest niesamowity, jego solówki mnie swego czasu rozwaliły;)

: http://youtube.com/watch?v=JDJx0gsDj8M
Zwrócę uwagę na te utwory :)

A ponieważ okropnie dziś zmokłam, idę zrobić sobie herbatkę i zostawiam tę piosenkę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=h-WPexVEujg
To padało?
Tak, przynajmniej w moich stronach, i to mocno :)
Może i w moich padało ale to przespałam. Strasznie trudny(ciężki) dzień dziś miałam. Czas więc się obudzić. Przez te 10 min dojdę do siebie.
Uwielbiam jej głos a w tych kolorach wygląda zjawiskowo.
http://www.youtube.com/watch?v=Z06gUeqUpeo
Tak, nie ma to jak chwila relaksu przy ulubionej muzyce, najlepiej mi wychodzi ( relaks, oczywiście) słuchając tych panów :)

http://www.youtube.com/watch?v=nZdYpaVNecE
I jakie piękne pejzaże...
Tak, te z ulewą bardzo na czasie ;)
No taaak, zostawić kobiety na chwilę to nudzić się nie będą i nawet nie zauważą braku faceta;) Kota nie ma, myszki harcują;) Zaraz przyjrzę się przy jakiej to miłej muzyczce tak fajnie rozmawia się Wam o pogodzie:)

http://youtube.com/watch?v=7g4L47kEcS0
Trzeba było wpaść wcześniej ;)
Dido super - uwielbiam ten kawałek kojarzy mi się od razu z drugim zaczynającym się od słów bodajże "Lady, hear me tonight.." :) A z tym wpadaniem to różnie, bywa że mam dużo czasu - a pisać, rozmawiać lubię co pewnie widać a staram się z sensem; jeśli gdzieś tam przynudzę to mam nadzieję, że nie za bardzo;) Jest tu naprawdę bardzo miło:) A-ha również a jeden z tych najpiękniejszych o ile nie najlepszy ich to "Hunting high and low":) Dzięki Wam za te linki bo prowadzą do pięknych chwil i czasów młodości.;) Macie gust:) Chcę więcej:) Ode mnie coś w sam raz jak sądzę na tę porę:

http://youtube.com/watch?v=64l3430E5LsR
@Joaś: Hej:) Miło, że zajrzałaś szczęściaro;) No to masz superfajnie, bo mnie raczej z przyczyn obiektywnych na koncercie nie będzie...Ale mam nadzieję, że za te kilka m-cy wpadniesz tu jeszcze by podzielić się wrażeniami;) Dzięki i odzywaj się jeśli czas pozwoli;) A fanki już się pojawiły i cieszę się że są, sama jesteś przykładem.Pozdrówka:)
@letnia: a w jaką grę tak ostro przycinasz?:) To a propo's bzika:) Dla mnie Silent Hill2 to kult tak samo jak film - boski !!!
W taką dla dzieci :D
OD 2 lat ponad :D
No a tytuł?;) No ok:) Widzę, że to coś wstydliwego:)
Metin
No, nie znam:) Ale skoro miodne, to można grać:)
A diablo znasz?
Aktualnie jestem tu, tylko, że inna postacią
https://www.youtube.com/watch?v=sBCKx6JjIAg
No ba:) Choć trójki jeszcze nie dorwałem.Ostatnio gry są trochę na dalszym planie:)

http://youtube.com/watch?v=tysvNGGFN3M
https://www.youtube.com/watch?v=a1T6qfzHcKQ
Ja gram na serwerach
http://www.metin2.pl/main/characterclasses
I już więcej nie męczę :D
No śliczne:) Jesteś kobietą i grasz w gry, to rzadkie:) Ale fajnie:)
Nie męczysz! No widać, że to pasja i dlatego fajne i miłe:) Ja ostatnio jestem na bakier z grami ale CDA czytuję;) Jest ok jeśli masz w życiu jakieś hobby i to Cię kręci :) Ja jestem stary i zaczynałem od Atari;)
A ja pracowałam w firmie robiącej oprogramowanie na amige :D
Jestem stara?
https://www.youtube.com/watch?v=dIQ4zYsBDvo
W Avalonie?;) też coś wypuścili chyba na Amigę.
Była jeszcze taka firma Arrakis - odwalali kawał dobrej roboty.No chyba, że pracowałaś dla jakiegoś zagranicznego koncernu.
Avalon był z Krakowa zdaje się :)) a ja mieszkam tu od urodzenia.
Metek to nie hobby, to uzależnienie :D
No dobrze, już nie będę wspominać o tej grze. Co za dużo to nie zdrowo.
Życzę dobrej nocy.
https://www.youtube.com/watch?v=pgpuUb46tus
Ps. To nie moja klasa postaci :))
Tak. Arrakis :D
Ok.Późna pora na potwora czas:) Idę spać:) To na noc może to:

http://youtube.com/watch?v=5XLwz9sA2SA
Serio?;) No to żeście przecież w Żaku się gnieździli jak my w piwnicy pod baranami;)
@jagda:
http://forum.trojmiasto.pl/Sa-tu-fani-Depeche-Mode-t447251,1,7.html
fanki :d
@letni_a szok że grasz w mmorpg ..Ja grałem już we wszstko to moj plus/minus :D
Męczyło mnie to trochę. Wydawało mi się, że coś pomyliłam. I pewnie, że pomyliłam. Avalon nie był z Krakowa. Wstyd się przyznać, że zapomniałam nazwę firmy, która była naszą główną konkurencją.
Z Krakowa był Twin Park Soft.
Co do chłopaków... byli genialni. Mam nadzieję, że są dziś gwiazdami w jakiejś poważnej, znanej i cenionej firmie komputerowe/programistycznej, bądź też sami takowe tworzą. Zasługiwali na wszystko co najlepsze. Warci byli każdych pieniędzy.
Początkowo w Żaku. Potem się przenieśliśmy.
Nudziasz... :D
Życie potrafi zaskoczyć, co? A ludzie zwłaszcza. Dlatego tak lubię ludzi.
Są fascynujący. No i uważam, że nie ma ludzi starych. Stare są tylko poglądy i umysły.
No to idę kończyć lvl.25% możle w 2 h zrobię.
Widzę, że najciekawsze rzeczy dzieją się tutaj po północy, chyba za wcześnie chodzę spać ;)

Miłej niedzieli, a to na rozruszanie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=qjmcE4QiBkc
@Nudziasz: Dzięki! Widzisz, przeoczyłem jej wątek. Na kce trudniej nawigować. Ale dzięki za linka! :)
@vilette: Po północy to najczęściej dzieją się ciekawe rzeczy, to grzech biec do łóżka spać tak wcześnie w weekend;)
Właśnie, od przyszłego weekendu zmieniam taktykę ;)
To się będzie działo;) Mam nadzieję, że się nie złamiesz i nie zaczniesz spiskować;)

http://youtube.com/watch?v=6SS7sos5YCs
Ja? Nigdy w życiu :) Ale z wytrwaniem do późna może być ciężko, gdyż ja bardzo lubię spać, ale poradzicie sobie beze mnie, wierzę w Was ;)

A to na popołudnie :

http://www.youtube.com/watch?v=qYHQ8JE0Vqs&feature=related
O! I jest sławetne "Ja ? Nigdy w życiu :)" :D Kocham to:) No nie wiem czy poradzimy:) Czas pokaże :)

To ja jeszcze dorzucę skorpiona z kwiatkiem;)

http://youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale popołudniami i wczesnym wieczorem możecie na mnie liczyć ;)
Ok:) To miło:)

http://youtube.com/watch?v=84_3CCqvljA
No to jak mam pozwolenie, to będę wpadać ;) A teraz zmykam na Sherlocka :)
Jakie pozwolenie. Nie żartuj:) Zawsze miło gdy jest miło:)
No przecież, że żartowałam ;) Nie zostawia się tak sympatycznego wątku :))
No to teraz to się czerwienię..;) Dziękuję, miło że tak uważasz :) Zapraszam jak najczęściej póki co ciekawego uda mi się pisywać lub do czasu aż jaka fanka nawiąże bliższy kontakt albo zacznie strasznie wiać nudą ;)

http://youtube.com/watch?v=tPBjTQh2ygI
A na noc i nowy pracowity tydzień trochę klasyki:

http://youtube.com/watch?v=5Nng_ozK7BA
To przebój na dłużej z tej płyty:

http://youtube.com/watch?v=sdoJq6SHaR8
Może się tej fanki w końcu doczekasz :)

Dziękuję za Edmunda Fettinga, bardzo lubię tę piosenkę :) Ode mnie to, uwielbiam ten kawałek!

http://www.youtube.com/watch?v=8tugqHunwDA&feature=related
Przelatują jak efemerydy;) Wiem, że już się zmęczyłaś podtrzymywaniem w zastępstwie;) Dzięki za Muse, a skoro oni to konsekwentnie:

http://youtube.com/watch?v=yF-GvT8Clnk
Może w końcu jakaś zostanie na dłużej :) Póki co, daje radę i zmęczenia nie czuję :)

A ja zagram tak :

http://www.youtube.com/watch?v=dk3Ei_yoI4c&feature=related
Ten książę Cię nie uratuję;)
A ta sukienka na której polegasz....
Stojąc twarzą w twarz ...całuje Ciebie jakby całował tę inną;)

http://youtube.com/watch?v=huOqr2bXVs8
Żeby nie było tak smutno na koniec to dla Ciebie:

http://youtube.com/watch?v=6LSTEPWdjgM
Świetna ta Caro Emerald, nie znałam tej piosenki. A Happy End nigdy się nie zestarzeje ;)

A ja lubię ten zespół :

http://www.youtube.com/watch?v=LFOcryXzQeY

A teraz zmykam, bo mam bardzo straszny kryminał do poczytania :))
Też dobrze;) Jak na zastępową nieźle Ci idzie;)
Dbaj o męża i dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aha. GG podałem. Mogłaś rozmawiać tam;)
Ten wątek jest jaki jest.
Jeśli nie czujesz się fanką - to po co piszesz?;)
Wracaj do męża i dzieci. Niepotrzebne Ci to.
Nie szukaj tanich wrażeń. Nie bądź jak pozostałe.
Jagda? Nie bardzo rozumiem o co Ci teraz chodzi i do kogo to napisałeś. Jakoś strasznie zabrzmiało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba znaczy, że za dużo się udzielam i powinnam znać swoje miejsce, gdyż nie jestem fanką DM.

Zatem-przestaję :)
Powinnam poczekać aż Jagda odpowie ale jestem zbyt impulsywna i niecierpliwa.
Jeśli istotnie to miał na myśli to zaprzecza sam sobie.
Parę cytatów:
ja: Czy to znaczy, że ten wątek może być "trolowany"?
Bo jeśli nie za bardzo to chyba powinnam utworzyć taki o wszystkim i o niczym, gdzie nikt nie będzie nikomu przeszkadzał. Taki gdzie myśli mogą sobie swobodnie krążyć.
JAgda: Mnie absolutnie nie przeszkadza zbaczanie;) Jestem rozmowny i lubię o wszystkim co ciekawe:)
Jagada cd. :".No ale uwielbiam takie rozmowy bo jest po prostu miło"
No to jak to jest? Bo ja nadal nie rozumiem.
Sądzę, że nie musisz pytać do kogo bo przecie popatrz, ze od kilku wpisow Ciebie tam nie ma.Wiec domysl sie, ze napisalem do ..kogo?
@Vilette: to oznacza,że albo robisz coś z przyjemnością albo dla kasy.Proste.
@letni a : nagle sie obudzilas/les?
I od razu z takimi przemysleniami?;)
Zadaj mi pytanie- odpowiem. Ale rozmawiaj, uczestnicz.A nie przy garach w qchni i nagle oblizując wałek odwrocisz sie i wymyslisz cos nt. czegos w czym Cie nie ma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobra laski, rozgoście się, jakby co - kawa w szafie, czajnik na miejscu, ja przyjdę na noc;)

http://youtube.com/watch?v=tTyIu7iSQqo
Niech każda mówi za siebie letnia nie bądź adwokatem Vilette i nawzajem.Daj jej się swobodnie wypowiedzieć.Ma ona wolną wolę chyba jeszcze? Czy nie bardzo? Rozmówcie się ze sobą same najlepiej;) Ha dziś będę późno, więc nie czekajcie na mnie z kolacją;) Zostawiam Was z przyzwoitą koleżanką:

http://youtube.com/watch?v=1O1YA40TvBc
@Vilette: PRZEPRASZAM.
Ja jestem zaprzeczeniem samego siebie ;)
Wpadnij czasem - będzie jeszcze miło.

Na dobry dzień i w ramach przeprosin:

http://youtube.com/watch?v=3X7PvU6qYEA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ahaahah, myślałam, że coś DM zapuścisz
Zapuścić to mogę brodę ;)

http://youtube.com/watch?v=Rut4rhdRq1U
A skoro tak Ci Kasiu zależy, to polecam to:

http://youtube.com/watch?v=9rfEas8T6tM
Czy jeśli ktoś kłamie i przyznaje, że kłamie to kłamie czy mówi prawdę ?;)

http://youtube.com/watch?v=yWnPdyuMmek
Czasami.....http://youtube.com/watch?v=0DCzoP7Dxbs
Na dobry dzień:

http://youtube.com/watch?v=00yU4CFA3ls
Powstrzymaj zatem cugle...konie? ;)
Impulsywna jesteś....no tak, nie zazdroszczę Twemu facetowi w kuchni;)
Ja też nie rozumiem "jagada". Nawet nie poprawiłaś ;) Czyli nie kłamałaś z tą impulsywnością ;) Gratuluję temperamentu ;) W kuchni bym się nie pokazywał, ale w łóżku ....to mógłbym spać ;)

Little girl just keep in waiting for that man...you keep on hoping so this "prince" can save you..

Nie jestem owym księciem;) Szukam fanki DM !

http://youtube.com/watch?v=huOqr2bXVs8
Może na dobry humor;), podobno inspiracja polską zakonnicą:

http://youtube.com/watch?v=ALQsqR1rmLM
Sercu, które przez chwilę miałam....

http://youtube.com/watch?v=xKTX81n6Dlc
Vilette, może tego szukałaś ? ;)

http://youtube.com/watch?v=H_-cfWEMDrU
Na dzień dobry :)

http://youtube.com/watch?v=gLopqSU_PsQ
...a nic;)

http://youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc
To z innej półki jeszcze, póki nikt nie widzi;)

http://youtube.com/watch?v=919_A0yxHGI
Szukajcie a znajdziecie;) Perełka.

http://youtube.com/watch?v=UYhWcUcmlbI
....iste :)
@Pokemonka:

I jak tu nie kochać ludzi ,którzy takie cudeńka tworzą, nawet z ogranego materiału??

-> http://youtube.com/watch?v=LWZh88_XsZ4
I jak tam dziewczyny? Byłyście na zlocie?
Kto był- ręka do góry !:) Gryźć nie będę ;) Mam dziś ochotę na spacer, są chętni na bulwar?
Pozdrawiam:)

http://youtube.com/watch?v=pvV-B4JJqvM
Wygląda na to, że się znajdujemy powoli;)

A otóż i to co tygrysy.....
http://youtube.com/watch?v=bBf1Eo8kgl4
Ciekawy cover, choć chyba oryginał lubię bardziej - w rytmie tego spacer byłby marszobiegiem :)

Nie wiem, nie próbowałem. Aerobic nie dla mnie ;) Taniec to inna sprawa :)
Tancerz w rytmie DM? czy inne klimaty muzyczne?
skoro spacery po bulwarze to która knajpa w pobliżu?
p.s. nawiązałam do spaceru po bulwarze...

p.s. widzę, że nie zauważyłaś, że zauważyłem;)
Trzeba było przyjść na ten spacer :)
byłam...

dzisiaj? :) No ale to nie ze mną raczej :)
A byłaś na spacerze ? Bo wspominasz coś o jakiejś knajpie ;)

Jeśli lubisz śpiewać pod prysznicem na złość sąsiadom to polecam ->
http://youtube.com/watch?v=1O1YA40TvBc

...i ona o tym nie wie, ale za ten "wykon" ją kocham;) I napewno nie jestem jedyny;)
dzisiaj dzisiaj..
może nawet się minęliśmy??
kto tam wie...
nie siedziałam w knajpce - spacerowałam,
a o knajpkę pytałam w kontekście tańców.. preferencji

ps. pozwolisz, że Pani nie pokocham za ten wykon? zdecydowanie preferuję oryginał...
ale pośpiewać mogę, albo raczej ponucić...

To zapraszam Cię jutro na spacer i rozmowę - jeśli chcesz.Skoro interesujesz się DM to jeden temat mielibyśmy już nagrany;)

http://youtube.com/watch?v=vh2aWJgnDRc

Jeśli chcesz.:)

Lub odezwij się na gg.
stare klimaty :)

http://www.youtube.com/watch?v=-pJQKW6Z7TU

nie znam nr gg... Twojego

To podaj swój :) Mój podałem już w innym poście a tu tyle naspamowałem linkami, że sobie może podaruję;)
Poważnie - jeśli chcesz pogadać na świeżym powietrzu - to zapraszam:)
Ale mogą być też wąskie korytarze gadulca;)
dobra, dobra kazdy z nas gdzies kiedyś podał tu swój nr
moze być na początek gg a potem - zobaczymy :)

41460118

No to czekam;)
pw

Nie mam;) gg 9312150.
Z trochę innej bajki na Dzień Dobry i takiż humor ;)

http://youtube.com/watch?v=pQzs4OGR82U
http://www.youtube.com/watch?v=Fy7FzXLin7o

Jak było na spcerze ot tak pytam z babskiej ciekawosci :)
To do mnie pytanie? :)
No tak jakby do Ciebie oczywiście :)
Jesteś zainteresowana takim spacerem?;)

http://youtube.com/watch?v=lOKVTsC4XsQ
Nie wiem daj tłumaczenie to pomyślę :)
A nuż to cosik podstępnego ?
Zależy czy Ci zależy;)
gadu masz wyżej, więc mogłaś zapytać mnie bezpośrednio;)
A nie publicznie;)

"...I am an Angel who dresses in red
Running above you
I can teach you how iron turn to gold...
I can show you wonders - if you give me your soul..."

http://youtube.com/watch?v=X2iiEeoIZgE
A to...? pusty bulwar, lampy sodowe, cieply wieczor...i my? ;)

http://youtube.com/watch?v=7Y26KpgZknY
Pierwszej nie zrozumiałam druga jakas satanistyczna .

A to...? pusty bulwar, lampy sodowe, cieply wieczor...i my? ;)

ta trzecia piosenka no cóz Bulwar na mnie czeka kiedy pojawie się w tej masce :)

gadu masz wyżej, więc mogłaś zapytać mnie bezpośrednio;)
A tutaj to juz zupełnie nie wiem o co chodzi ech starość :)
@pokemonka:
Na takie spacery droga pokemonko to ja zapraszam tylko panie wolne,niezamężne, mające coś ciekawego do powiedzenia, oprócz słów - "wiesz, chyba zaczynam się w Tobie zakochiwać" po dwóch spotkaniach.
Jeśli nie masz męża - to może się i kwalifikujesz;)
Dzięki za "heaven" - doceniam, ze przesłuchujesz;)
Więc może jest szansa.

A latek masz......;)

http://youtube.com/watch?v=QKFLuqZ7w80
Ciemno już, noc nadchodzi głucha....

http://youtube.com/watch?v=RST4R1CEgLQ

;)
o nieee
"wiesz, chyba zaczynam się w Tobie zakochiwać" po dwóch
spotkaniach
jam uciekająca Panna młoda nie nadaje sie i nie polecam na zakochanie sie we mnie i prosze bez oświadczyn nastepnych nie przezyje .
To tylko internet hm... a ile masz wzrostu ?
Lat mam 38 troche sobie odjełam jak to kobieta przyznaję sie bez bicia i hłost .
\
.....oj, chyba nie przeczytałaś ze zrozumieniem;)
Ale maturę zdałaś ?;)
nie :)
niestey nic nie zdałam ot taki gamonik ze mnie :(
Powodzenia fanka się znajdzie :)

a już kumam sorki :)
"....panie wolne,niezamężne, mające coś ciekawego do powiedzenia, oprócz słów - "wiesz, chyba zaczynam się w Tobie zakochiwać" po dwóch spotkaniach.
Jeśli nie masz męża - to może się i kwalifikujesz;) "

Sama widzisz, żeś niepoważna;)
A może nie widzisz.....
Aha - trudny jestem;)
"hłost" , raczej "chłost"
Fanka się znalazła:)
Dawno już.
Ale daleko mieszka.
Mądra, choć młoda.
Zazdrosna jesteś?;)
Trudny jestem.
Dasz radę?;)
Nie dasz.
Już wymiękłaś;)
Sama widzisz, żeś niepoważna;)

wiem codziennie sobie obiecuje że zmądrzeje
A może nie widzisz.....widze ale tylko widze
Aha - trudny jestem;) jak to chłop trudny bywa nie martw sie
"hłost" , raczej "chłost raczej błędów nie robie a tu taki BYK jeju wstyd a fe !
Postanawiam sie poprawić (na pewno nic mi z tego nie wyjdzie juz to przerabiałam )
Fanka się znalazła:)-moje uznanie
Dawno już. -zbierasz kolekcje (wątek podtrzymujesz)
powinno byc poszukuje fanek
Ale daleko mieszka.-szkoda
Mądra, choć młoda.-patrz a ja bez matury i stara
Zazdrosna jesteś?;)-niestety nie ale bywam
Trudny jestem.-ja mam gorzej bywam trudniejsza jestem kobietą
Dasz radę?;)-nic nie wiem
Nie dasz.-nie dam
Już wymiękłaś;-wymiękam

:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic mi po Twoim uznaniu, nie podpytuj o moją kolekcję bo nie zbieram.
Jesteś ciekawska to trzeba było skorzystać z gg.
Dlaczego uważasz, że szkoda iż ta fanka daleko mieszka?;)
Współczujesz mi?;)
Przecież mnie nie znasz. Skąd tyle empatii?;)
A tak serio - jesteś niezła.
Masz cięty języczek - obrotny taki.
Szkoda by się marnował "na marne":)
Jednakowoż numeru telefonu Ci nie podam.
Jeszcze.
Jako narcyz muszę trzymać fason- sama wiesz;)
Dobrze Słonko;)
Jeśli jesteś bliską fanką i jeszcze się nie zraziłaś to się czeszę.

Mój ptak już śpi, ja też się kładę:)

http://youtube.com/watch?v=GZmPeYaeka8
Ale fajnie się Was czyta :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na koniec - kilka wyjątków dla wielbicieli Monty Pythona:

" patrz a ja bez matury i stara "
" -ja mam gorzej bywam trudniejsza jestem kobietą"
" Zazdrosna jesteś?;)-niestety nie ale bywam "

Pokemonko:

Poważnie - dziękuję, że się nie dałaś.
Proszę byś na przyszłość właśnie tak postępowała.
Faceci są do d...;)

I powaznie.
Fajna jesteś.
A ja wolny.
Mała dedykacja dla wszystkich "wrażliwców" (w tym i dla mnie samego;)) na koniec dzisiejszego dnia:

http://youtube.com/watch?v=iCejIlnh7fw
@pokemonka: (nobo at kogo innego;)) :
Chciałbym sprawdzić jutro Twój stan po dzisiejszym starciu ze mną, tak po południu.Chcę się upewnić, że przeżyłaś i jesteś w stanie utrzymać się na nogach otrzepując się z pyłu bitewnego i mając na tyle siły by nawet poprawić sobie hełm:) Jeśli nie - to wskaż miejsce w którym leżysz a przyjdę i pomogę Ci się podnieść bo i tak będę na spacerze. ;)

http://youtube.com/watch?v=R_zaEcrpCbI
Ptak zasnął a Ty?Pyłu z bitwy nie miałam a hełm cóż spadł mi na nos :)
A więc zyję i mam się dobrze teraz jade na basen mam sporo po dlugiej zimie tłuszczu ,jak się nie utopię to będę póżniej :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loQhr5c8xdk#!
Ufff......kamień z serca;)
Rozumiem, że ów Angel to Ty;) Nono..:) Dzięki, bo to piękny song.

http://youtube.com/#/watch?v=7QU1nvuxaMA
hm... czemu kamień z serca ?Angel to nie ja niestety ale chciałabym wyglądać jak Aniołek taki z obrazka swiętego :)

http://www.youtube.com/watch?v=3Y3auGkKYA0

A piosenka ładna i mądra jak zawsze u Depeszów dobre teksty :)
Waiting for the night i to jeszcze w tym wydaniu;) Widze, ze wiesz co lubię, no tak pisałem też o tym wcześniej. A kamień z serca bo me poczucie humoru bywa trudne do ogarnięcia i bałem się, że nie ogarniesz i się obrazisz:) Ale dałaś radę - i za to Ci dziękuję;)
Podtrzymuję propozycję rozmowy w realu:) Jeśli chcesz - napisz.

http://youtube.com/watch?v=SyTOsMxItqg
Ok a dziękować nie ma za co naprawdę była to dla mnie przyjemność :)

Jako narcyz muszę trzymać fason- sama wiesz;)

Jako Panna stara powiem Ci trzymam się starych zasad -pomyśl:)

Podtrzymuję propozycję rozmowy w realu:) Jeśli chcesz - napisz.

Nie nie jeśli chcesz to Ty napisz :)
Hm ... ałć ...

http://www.youtube.com/watch?v=Vzu7JH3gu3o
zasnełam Dobranoc :)

http://www.youtube.com/watch?v=KpBMYjnCLRU
" Nie nie jeśli chcesz to Ty napisz :)" przecież piszę - aż za dużo;)
Podaj jakąś formę kontaktu zatem;) Ja swe gg podałem.Jeśli nie masz- może być adres mail.
czemu: "ałć" ?;) Skaleczyłaś się?;) Daj popatrzę i opatrzę:)

http://youtube.com/watch?v=D6zBjYIyz-0
" Jako Panna stara powiem Ci trzymam się starych zasad -pomyśl:)"
Myślę - i nic nie wymyśliłem:) Jakież to te stare zasady? :)
Zaprosiłem Cię na rozmowę - skoro nie chcesz... :)
A co do mego "fasonu" - przecie wygłupiam się nim i żartuję;) Tak na rozruch starych kości i jaźni;)
To zastanów się - i daj odpowiedź:)

http://youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE
Bobra moc!!!;)
Do jutra mam nadzieję;)

http://youtube.com/watch?v=QDmdMUw1jP4
Ojejku a żeś Ty jeju mężczyżni hmmm...podowiedż ja jestem zalogowana można do mnie napisać wiadomość z portalu .
Zyczenia złożone idolowi?

http://www.youtube.com/watch?v=yG4RljBlMAI

:)
Mogę napisać list i list i podanie specjalne o ten spacer i rozmowę z Tobą:) Ale logować się nie loguję. Więc pozostaje gadu lub mail, który możesz podać:) Jeśli nie będzie padać i we w miarę ludzkim czasie wrócę z worka to może być nawet jutro, pojutrze,w niedzielę....;)

Twa wklejka z yt - super:) Dzięki - przypomina mi młodość;)

http://youtube.com/watch?v=13tREJw1P0s
A co to znaczy wrócę z worka ?
A pamiętasz tą piosenke Shakina co wszystkie dziewczyny śpiewały z dezodrantem w ręku i tańczyły na ławkach ?

mosaca@gazeta.pl
Szczerze - teraz nie bardzo, choć mam całego winyla zdartego ale teledyski to mi z głowy nieco uleciały;)
Z worka - czyli z pracy.
Wiele przebojów chłop ma - pamiętam "Cry just a little bit". To były czasy.Te lata 80te. A teraz?;) Tylko hip i nawet hop ;)
Brawo o tą piosenke mi chodziło -dziekuje chłopie :)
Ślepy traf. Tę piosenkę bardziej znam ze słyszenia niż z widzenia;)

Skoro już takimi starociami poleciałem to jeszcze jeden przebój też pana na "S":

http://youtube.com/watch?v=ncWYydlK-LA
A mi od stycznia chodzi ta po głowie i nie chodzi o słowa ale o muzykę i uśmiech tego chłopa i jej piękno :)

http://www.youtube.com/watch?v=bqIxCtEveG8
To a propo's - będziesz wiedziała o co chodzi (ciężkie jest więc zrozumiem jeśli nie polubisz;)):

http://youtube.com/watch?v=9mDmEs5So-8
A żeby nie było, że odbiegamy od tematu:

http://youtube.com/watch?v=QCnlUjVIOpY

...tak trochę jako kołysanka;)
mocny tem motyl fakt :)
Ale David superrr nie widziałam tego nigdy bo ja taka pobieżna fanka :)
Ja bardziej pobieżny. Nie umniejszaj sobie, proszę:)

Wiesz- muzyka to moja pierwsza kochanka - i jak do tej pory - najwierniejsza;)

http://youtube.com/watch?v=v4f-YLfvgYY
Na dzień oraz dobry weekend ->

http://youtube.com/watch?v=vHZRm8RhJo4
"tak się bawią....tak się bawią....depesze !!!" ;PPP
...a nawet lepiej.

http://youtube.com/watch?v=8r-ikpBuy1Q
Poranne sygnały.

http://youtube.com/watch?v=I7pBONzECYs
Trzymaj się Dave. Potrzebujemy Ciebie:)

Hold on Dave. We need you ;)

http://youtube.com/watch?v=OPJ5rsgzSeE
Nieważne.

http://youtube.com/watch?v=EcfyXGY0gyM
Dawno nie było tu Vilette ani letniej;)
Kobieca ciekawość....;)

http://youtube.com/watch?v=BBBLVq5TEVs
Szejk.Nie z Teksasu;)

http://youtube.com/watch?v=SyTOsMxItqg
Taki cover..

http://youtube.com/watch?v=9M_9hCpg1nw
I jeszcze Jasiek;)

http://youtube.com/watch?v=inZJuUR1r4Q
No i naśladowcy:

http://youtube.com/watch?v=pGf5kZpwQdo
A to na dłuższe posiedzisko;)

http://youtube.com/watch?v=zxfG4JUYrZI
Do M. :

A to znasz? ;)

http://youtube.com/watch?v=FfPpwn75TGc

Pozdrówka ;)
Znalazłem:

http://youtube.com/watch?v=Ems0DsfRoE4

Tyle, że każda się .....
@jagda:

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale od 10/05 piszesz wyłącznie do siebie.
Pod tym względem troszkę śp. Hala przypominasz. Też założył wątek w którym tłukł wyłącznie własne przemyślenia, bez interakcji kogokolwiek.
No cóż. Ty patrzysz tylko na to czy ów wątek żyje.
Czy się "rozwija". Kto do kogo pisze.
Taka Twoja techniczna rola;)
Dziękuję, że nawet Ty zaszczyciłeś mnie tu swą obecnością ;)
Mnie za to nikt nie płaci. :)
Jesteś "fanką" ? Depeche Mode ?
Bo szukam.
Proszę byś w tym wątku nie odbiegał od tematu.
Napisz coś ciekawego o DM.
Wtedy możesz zwracać uwagę :)
Z technicznego punktu widzenia - to głupie - bo Tobie wydaje się, że piszę sam do siebie ;)

Rozumiem, że coś Cię rozdrażniło.

Ale co ? Lub kto ?

Peace.;)
> Rozumiem, że coś Cię rozdrażniło.

Rozdrażniło? Nie.. ;)
Zauważyłem tylko jakiś fakt i się nim z Tobą podzieliłem :)
O! Dobrze, że zauważyłeś i że dzielisz się przynajmniej faktami z bliźnimi :)

http://youtube.com/watch?v=15K8s1D315U

or

http://youtube.com/watch?v=v3nQU4f92l8

Pozdrawiam :)
Na razie zostawiam to:

http://youtube.com/watch?v=5aiXD7gTxy8
...pierwszy raz w tej trasie ..? Oby nie ostatni !:

http://youtube.com/#/watch?v=EGmb-dLtC3s

A dla ciekawych, którzy jeszcze nie widzieli:

http://youtube.com/watch?v=cctwD36ROwY

Bea - dzięki !
Ja jestem fanka DM, chodzilam na zloty i takie tam
nie ma miłości bez naiwności
...i ?

http://youtube.com/watch?v=h9YNr2lyRho

Pozdrawiam :)
i to był cudowny okres w moim życiu ;) dressed in black w ultra krótkich spódnicach, kabaretkach i czarnych szpilkach upajałam się co środę ulubioną muzą w gdańskim Irish Pubie, ech to były czasy....ostatni raz na zlocie byłam w zeszłym roku, oczywiście exciting night w Sopocie organizowany corocznie przez moich znajomych.

http://www.youtube.com/watch?v=bDyezkfi_yo
Fanka powinna chodzić w Martensach ;-)
Ja jestem fanką w wersji glamour ;)
"..zaryzykuj swoje zdrowie dla mnie jeśli chcesz mej miłości..."
;)

http://www.youtube.com/watch?v=Golf1mVd-eM
Prawdziwa fanka nie opowiada głupot tylko rozumie muzykę Depeche Mode (a nawet jesli nie, to przynajmniej sie stara) i nie myli mnie z Gahanem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=02Ai2YdBS24
Ja tak cichutko klikam w klawiaturę a i tak widzę obudziłam .
Nie śpię od 2.00 bo się zakochałem ;)

Za chwile mozna pohalasowac;)

To moze to ?

http://www.youtube.com/watch?v=3X7G5XnOVvw
Szczęściarz .
W sensie..?

Podaj gg jesli czujesz sie samotna, nie wiesz co dalej z Twoim zyciem.

To jest wątek o DM.

Znalazlem jedną prawdziwą fankę.

Fankę Gahana i zaczęła mnie szybko mylić z nim.

Nie skarze sie ale ....;)

http://www.youtube.com/watch?v=UH8t2Dk64Xg
Panie jagda-nie czuję się samotna mimo iż jestem samotna ale mam tyle spraw na głowie że nie mam czasu być samotną choć czasami może a moje życie na razie musi poczekać na swoje 5 minut .
Ja pisałam ogólnikowo szczęściarz morze być różny w zdrowie ,pieniądze miłość,i pecha ,o to mi chodziło panie jagda.a DM fajny zespół i super muzyka ale nie do końca moja .
No rozumiem ,Ok;)
Bez nerw prosze :)

"some people have to be pemanently together"

http://youtube.com/watch?v=Bbhs6VJay5I
a kto jest nerwowy ?
fajnie się słucha tego utworu
Zawsze ;)

http://youtube.com/watch?v=dGa5lalnvr0

Nie szukam przebaczenia, ale zanim mnie ocenisz.....;)
jagda-bardzo ładny utwór jeszcze parę takich i masz fankę
Na polski bym przetlumaczył jako Potępienie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=BBBLVq5TEVsr
http://www.youtube.com/watch?v=mU3tlDMI8xw
Ojej...

Does it means something ???

;)

Chyba kolejna fanka mnie polubiła;)
Nie pomylilla mnie z Gahanem;)
Widzisz jagda jeszcze trochę i będziesz jak idol
Does it mean? Bez "S" :)

To oznacza, że są fanki nie glamour, nie określające muzyki DM przymiotnikiem "ładna" :)
Tzw. stara gwardia ;-), której pierwszą przesłuchaną płytą DM była 101 w roku jej wydania.
Spoko. Widzę, że zaliczasz się do takich, ktore w radio slyszaly poranne sygnaly....pamietasz jaki podklad tam lecial ???;)

A fanke mam. Pragnie mnie jak DAVE'a ;)
Nie słyszałam, nie wiem, nie pamiętam...
A wybieracie sie moze na DM do Warszawy?
@pani 40+
Droga "nieznajomo" - tak, jestem podobno "jak narkotyk", tzn. tak działam, uzależniam niby...
No i jestem tym faktem przerażony. Serio.Bo dla mnie to wyznanie nie było wcale śmieszne, ponieważ nie odpowiadam za nie swoje nałogi.

wyjątkowo - nie DM:

http://www.youtube.com/watch?v=8wpIqeA2uVs

Ale pasuje do znikającego obiektu pożądania ;)
panie -jagda nie znajomy-i powiadasz nie płacz kiedy odjadę .
Na uspokojenie zatem :

http://www.youtube.com/watch?v=sW4lvLugpNs

;)
jagda-tego mi było trzeba wow ,dziękuje
No to jeszcze dla Ciebie tak dla pewności ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wZSu2_tncyo
jagda-dziękuje ,rób tak dalej ,poprzedni utwór był jak dla mnie lepszy.
A mnie się podobało :)
droga vilette mi też się podobało ale mniej niż poprzedni utwór
Świat byłby nudny gdyby wszystkim podobało się to samo ;)
masz rację i każdy ma swój gust jak to się mówi jeden woli córkę drugi teściowe
"Smaczek"; i jak tu go nie lubić, nie tylko za śpiew?;)

http://www.youtube.com/watch?v=H-9Sob9PVaQ

@vilette, pani40+
Każdy ma swój gust. To co robi Gahan do łatwizny w odbiorze nie należy, można rzec, że flaki z olejem itp.itd. - i zgodzę się z tymi, którym ciężko zagłębić się w tekst, połączyć go z muzyką oraz z tym jak Dave artykułuje to na scenie. Nie każdemu może pasować jego bardziej rockowo-bluesowa orientacja muzyczna:)
Natomiast szczęśliwi Ci, którzy to czują, doceniają i przeżywają;)
Jagda -zapewne jesteś jednym z nich.Pozdrowionka
Zdecydowanie tak, bo dla mnie muzyka to nie jedynie drgania powietrza miłe dla ucha - ale przede wszystkim dla duszy. To co robi Dave jest prawdziwe bo śpiewa, opowiada w zasadzie o sobie. No i jest wyrazisty.On tym żyje i traktuje to co robi profesjonalnie.Za to mu chwała Ave Dave:)

http://www.youtube.com/watch?v=pNeB4t80hIY
@pani 40+
Rozumiem, że Twój nick wyraża kryzys wieku?
Szkoda, bo właśnie szukam fanki DM.
WYSTARCZYŁOBY byś napisała wprost, że szukasz faceta w podobnym wieku, a nie tułasz mi się tutaj;)
To jest wątek o DEPECHE MODE.
NIE JEST TO ANONS MATRYMONIALNY.

http://www.youtube.com/watch?v=Eu-BDtA3sfA

Sam Admin łapie się w tym momencie za głowę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jagda jak już to ty masz kryzys wieku średniego ja mam za sobą małżeństwo mam dzieci prace dom psa a ty co masz ptaka i kompa a i jesteś tylko fanem zespołu i się nie tułam rozumiem że właśnie dopada cię kryzys ale wybaczam ci to a wontek nie jest twoją własnością .co Ci przyszło do głowy że szukam faceta ot tak czasami jakieś słowo włącze tylko tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No - prawda mam, ech.....Widzisz kobieto - trudny jestem. Za to Ciebie niniejszym PRZEPRASZAM ! Poważnie. Czasami wyłazi mi słoma z butów ;)
Całuję Twe ręce w geście przeprosin.

http://www.youtube.com/watch?v=g4YJwJuJXk0

I pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przeprosiny przyjęte ,polecam melise lub herbatke zieloną na frustracje powinna pomóc chyba że masz zaawansowane stadium sorry. Przepraszam poważnie , ok.Pozdrawiam
Zdecydowanie zaawansowane;)

http://www.youtube.com/watch?v=79UffEbaQxw

O tej godzinie zwykle maluję sobie rzęsy;)
Sesje ze studia wychodzą im nadzwyczaj dobrze;)

http://www.youtube.com/watch?v=ny4FHpYhI6g
Powtórka, ale zdecydowanie wartosciowa:

http://www.youtube.com/watch?v=cmslyFLUWRg
Ci przyszło do głowy że szukam faceta ot tak czasami jakieś słowo włącze tylko tyle.

Miło mi, ze coś czujesz w tym "wontku"i jest Ci w nim jakos cieplo....
Takie wrazenie odnoszę...

Faceci sa do d*py, szukaja tylko dziury....takie newsy mam od 3 lat z Oruni....tragedia...;)
http://www.youtube.com/watch?v=2zef_ptdj8g
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
kogoś bardzo główka bardzo boli ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pani 40 + ja wiem że ogarnia Cię juz skleroza i starość ale po co odnawiasz wątek -zniesławionego człowieka ,który obraził pół forum i został zablokowany przez admina ?Czasami wystarczy pomyśleć naprawdę to nie boli -wstydż się !Brak inteligencji tylko to Cię wytłumaczy .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
@kwietniowa
Nie nerwuj się tak ;) a przy okazji sama nie odnawiaj wątku tylko spójrz na IP obu autorów, tylko jedna pani to ta prawdziwa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
kwietniowa kobieto myślę iż brak inteligencji to Tobie brakuje ja odnowiłam wontek bo ktoś pisze i podpisuje się mną o oto cały ambarans a winowajca pewnie boki zrywa ,zanim kogoś obrazisz ciut-kę pomyśl IP to dane komputera reszty nie będę Ci tłumaczyć ,pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
"wontek" mnie powalił na kolana.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak masz racje Cross małe gafiątko mi się wkradło sorrki i dobrze že powaliło Cię tylko na kolana a nie r..bo braku Twoich ząbkōw bym nie wybaczyła sobie iż to tylko przez Wątek .Pozdrówka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
p40+, warto mieć stałego nicka;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anty-celna uwaga i poczynię w tym kierunku kroki żeby było jasne kto jest kto ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam i chcę się przedstawić po maluczkich zmianach z pani40+ na osobataka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
To się nie popisałaś:P Tamten nick przynajmniej był trochę osobisty, tu nawet nie wiadomo jakiej płci jesteś;)
Może jeszcze jedna próba?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moje IP dla inteligentnych w tym wątku (czytaj wontku ).
Nik super taki osobisty widać jak bardzo byłaś przywiązana do starego ,najpierw się zbulserwowałaś że ktoś się podszywa a póżniej (oczywiście nie był to Twój pomysł ,bo tu trzeba myśleć ) taki inny osobisty kojarzący się z Tobą jak nic nowy nick.
Gratuluję bez odbioru .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anty -nie zakładałam konta dla popisu tylko dla identyfikacji .zdjęcie też powinnam wkleić a może jeszcze życiorys i nie interesuje mnie to czy się komuś mój nic podoba czy nie .....

Kwietniowa-masz racje bez odbioru ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Przecież mówiłem o identyfikacji. Nick bezosobowy trudniej połączyć z człowiekiem, zatem trudniej tym samym zidentyfikować osobę. I będziesz się mylić z całą masą podobnych nicków w stylu "takitam" "tylkoja" "toja" etc
Po jednym poście w którym napisałaś że ten nick to p40+ i tak nikt by tego nie napisał. Dobry nick musi być autorski i niepowtarzalny, wyrażający w jakiś sposób osobę która go posiada - to wszystko cechy pozwalające na identyfikację:)

Nie traktuj moich wypowiedzi jak krytyki, ja tylko chce Twojego dobra:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anty-nie traktuje Twoich wypowiedzi jako krytyki i w rewanżu za Twą troskę o moje dobro zmieniłam nic na bardziej osobisty ,i jak to miło że się ktoś o mnie troszczy ....
Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy.”
- Wisława Szymborska (z książki Nic dwa razy)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bardzo ładny nick:)

Możesz też na jakiś czas umieścić informacje w sygnaturce, o swoim poprzednim tymczasowym nicku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Poszukuję fanki DM -
gratuluję tym, którzy biją się o zasady, paragrafy, czytelność wątków a tymczasem sami owe innym zaśmiecają - odejściem od tematu (profesjonalizm...hmmm). Kwestia dojrzałości.
Pozdrawiam.

"When I`m not there - in spirit I`ll be there.."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Here is a plea...

http://www.youtube.com/watch?v=YKp-YhTCSoM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
http://www.youtube.com/watch?v=5Ne1usQOVE8
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Anty - nie daj się babom...;)
http://www.youtube.com/watch?v=YeyG-eBEiZc&hd=1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Cześć:) Szukasz jeszcze? ;)
A to dla Ciebie;)

http://www.youtube.com/watch?v=nNS8rhsX1ZQ&hd=1
Trochę się zmieniło, choć w temacie zespołu - stałe uczucie.

http://www.youtube.com/watch?v=akMyJoaBi3U&hd=1

A fanki - nie każda wie co mówi;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry