Widok
Poszukuję oszusta z Trojmiasta- wiśniowy jeep anglik... NAGRODA
Poszukuję mężczyzny ok 28lat, ok 170czm wzrostu, 110kg wagi..po trojmiescie porusza się Jeepem wiśniowym z 2000r 4.0 z LPG...uwaga auto to anglik (kierownica po prawej) i jest na angielskich numerach rejestracyjnych...oszust porusza się także audi a4 b5 kombi 1998r również anglik na angielskich tablicach. Za wskazanie miejsca pobytu czeka nagroda!
Wyłudzanie pieniędzy. ot to właśnie robi- posługuje się fałszywymi dowodami osobistymi. Na tą chwilę mam już 2osoby od których wyłudził pieniądze.
Proszę o pomoc w odnalezieniu.
niski i z nadwagą ...porusza się audi a4 b5 i jeepem 2000r anglikami!
Czeka nagroda za wskazanie miejsca pobytu. Sprawa pilna ponieważ obawiam się,że oszust będzie znikał z Trojmiasta.
Proszę o pomoc w odnalezieniu.
niski i z nadwagą ...porusza się audi a4 b5 i jeepem 2000r anglikami!
Czeka nagroda za wskazanie miejsca pobytu. Sprawa pilna ponieważ obawiam się,że oszust będzie znikał z Trojmiasta.
Oszust ostatnio zamieszkiwał w Gdyni... wiem,że wyłudził kilkadziesiąt tyś zł od ludzi- ja też popłynąłem na szczęście mam zabezpieczenie a wiele osób nie.
Jeśli ktokolwiek widział jeepa anglika z przyczepą campingową również na angielskich tablicach z grubym gościem za kierownicą i puszystą dziewczyną- dajcie pilnie znać policji. czerwony jeep anglik 1999r 4.0 benzyna i biała przyczepa campingowa na angielskich blachach. Mają również psa z którym wszędzie łażą- Labrador złoty. Ktoś go widzi/widział proszę o info na 997
Dwa tyg temu jeszcze byli w Gdyni, później widziani na Helu,
Jeśli ktokolwiek widział jeepa anglika z przyczepą campingową również na angielskich tablicach z grubym gościem za kierownicą i puszystą dziewczyną- dajcie pilnie znać policji. czerwony jeep anglik 1999r 4.0 benzyna i biała przyczepa campingowa na angielskich blachach. Mają również psa z którym wszędzie łażą- Labrador złoty. Ktoś go widzi/widział proszę o info na 997
Dwa tyg temu jeszcze byli w Gdyni, później widziani na Helu,
Mały grubas z łańcuchem na szyi zamieszkuje razem ze swoją konkubiną w okularach wieś sokule .Województwo lubleskie, powiat biała podlaska .Mieszkają w drewnianym małym domku z robionym przez naiwnych ludzi .Grubas nadal szuka naiwnych tzn-daj kasę a załatwię brykę stary kłamca i ściemniacz ,przepędzili go z trojmiasta i z białej podlaskiej .Teraz 12 km od białej podlaskiej mieszka na obrzeżach - wsi sokule, gdzie psy d*pami szczekają a wrony pytają się o drogę . Oświetlił -chyba swoją jednopokojową rezydencję halogenami podejrzewam że za cudze pieniądze, bo boi się że przyjadą wierzyciele odebrać długi.Nadal jeździ czerwonym jeepem grand jeerroke na angielskich numerach ,dodatkowo u bezmesmena od siedmiu boleści stoi audi b4 b5 srebny kombi na angielskich numerach stoi tam przyczepa kemping oraz zaczepione na łańcuchy lablador i jakiś wychudzony lis typu daj coś zjeść .Grubas nadal sobie nic nie robi z tego że naciągnoł tylu ludzi na kasę i nadal będzie naciągał .Ludzie wszystkie sprawy dotyczące jego i jego lubej kierujcie do wydziału sprawiedliwości ..
To oszusci i zlodzieje ten caly Adam i jego konkubina elwirka ktora pomaga przy wypelnianiu fikcyjnych umow jesli chodzi o sprowadzenie auta za granicy .ktorego tak nie otrzymasz po zaplaceniu kasy.Dodatkowo para zajmuje sie wyludzaniem uslug .nie placi za zakupione materialy.Przepedzili ich z pomorza gdzie tam oszukiwali jawnie.Teraz dzialaja na terenie bialej podlaskiej ale tam tez ludzie ich ganiaja za dlugi wiec wybrali sobie miedzyrzec podlaski i okolice .dlatego uwaga na grubego malego adama wiek 28 lat i jego chuda konkubine w okularach wiek 26.Dziwie sie ze policjia nic szczegolnego nie robi powinna sie tym zajac prokuratura.ILe jeszce osob ma zostac poszlodoeanych przez ta pare NIerobow