Widok
a ja polecam boczny oltarz w bazylice mariackiej oraz sale jadalna w w domu parafialnym (bazyliki). w marcu ponoc promocje; do swiat cena ok 3 tys, w cenie infulat jako chrzczący oraz asysta semper fidelis, i oczywiscie obiad z deserem i po pół na glowe
ps. nie wiem tylko czy banino reflektuje na miasto. miasto to jednak miasto; drogi równe i mało blota, no i te chodniki
ps. nie wiem tylko czy banino reflektuje na miasto. miasto to jednak miasto; drogi równe i mało blota, no i te chodniki
Robiłem całkiem nie dawno chrzciny w Mulku, co prawda dla dziesięciu osób, ale byliśmy z żoną bardzo zadowoleni. Menu nie było specjalnie układane, ponieważ dla tylu osób to bez sensu. Każdy wybrał sobie z karty I i II danie. Tort przywieźliśmy swój. Potem jakaś kawa herbata i inne napoje. Siedzieliśmy specjalnie w sali po prawej stronie. Tam bardziej kameralnie. Wszyscy byli przy jednym stole. Dania smaczne, super podane, obsługa miła. Za całość zapłaciłem prawie 500 zł. Uważam, że to bardzo okazyjna cena.
Ja polecam Turnia Zygfryda (taka jakby góralska karczma za Mulkiem) niedawno robiłam tam chrzciny dla ok 30 osób. Mają do wyboru klika menu w zależności ile chcesz dań. Jedzenie było smaczne i bardzo dużo, można bylo wziąć do domu wszystko co zostało (mięsa, ciasta itp.) Ktoś tu polecał Oleńke- sorry, ale wieje tam komuną, w życiu bym tam nie poszła