Widok

Poszukuję sali na chrzciny

witam poszukuje sali na chrzciny na okolo 30 osob Banino okolice jakby mogl ktos cos polecic i mniejwiecej jak cenowo to wyglada. pozdrawiam i dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam
jak polecam hotel Spichrz w Borczu
jedzie się ok 15-20min od Banina
placilismy ok 2tys
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Oleńka" w Tuchomie
"Orchidea" w Chwaszczynie
Jedzenie B.D.B.
Co do ceny trzeba dzwonić do restauracji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chrzciny w restauracji; czy sam chrzest także odbywa się w restauracji? 2 tys- slabizna, slyszalem o 5 tys dla 20 osob. czy tance także wchodzą w grę? a prowadzący? a poprawiny?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
a ja polecam boczny oltarz w bazylice mariackiej oraz sale jadalna w w domu parafialnym (bazyliki). w marcu ponoc promocje; do swiat cena ok 3 tys, w cenie infulat jako chrzczący oraz asysta semper fidelis, i oczywiscie obiad z deserem i po pół na glowe
ps. nie wiem tylko czy banino reflektuje na miasto. miasto to jednak miasto; drogi równe i mało blota, no i te chodniki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Robiłem całkiem nie dawno chrzciny w Mulku, co prawda dla dziesięciu osób, ale byliśmy z żoną bardzo zadowoleni. Menu nie było specjalnie układane, ponieważ dla tylu osób to bez sensu. Każdy wybrał sobie z karty I i II danie. Tort przywieźliśmy swój. Potem jakaś kawa herbata i inne napoje. Siedzieliśmy specjalnie w sali po prawej stronie. Tam bardziej kameralnie. Wszyscy byli przy jednym stole. Dania smaczne, super podane, obsługa miła. Za całość zapłaciłem prawie 500 zł. Uważam, że to bardzo okazyjna cena.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Turnia Zygfryda (taka jakby góralska karczma za Mulkiem) niedawno robiłam tam chrzciny dla ok 30 osób. Mają do wyboru klika menu w zależności ile chcesz dań. Jedzenie było smaczne i bardzo dużo, można bylo wziąć do domu wszystko co zostało (mięsa, ciasta itp.) Ktoś tu polecał Oleńke- sorry, ale wieje tam komuną, w życiu bym tam nie poszła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My robiliśmy w kaplicy na stadionie w letnicy.koszt 10 tyś,przy jupiterach 15 tyś. Ale na prawdę warto.gratis jest zwiedzanie stadionu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
weź koło i j... nij się w czoło kobieto :) a potem do kuchni w gary zajrzyj bo czas, skoro nie rozumiesz, że ktoś może nie mieć ochoty przy nich stać nawet dla kilku osób.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
potwierdzam kaplice na stadionie. ale taniej jest w oceanarium w gdyni- ok 2 tys. plus zwiedzanie na parterze gratis.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Piszesz to ze złości ? Nie rozumiesz po co chodzi się do restauracji coś uczcić to się nie udzielaj, po co ma to czytać autorka która pisze na forum konkretne pytanie? może Cie nie stać i w ten sposób sobie ulżyłaś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
z tym stadionem to sciema. nie wierze. ale znajomi urzadzali u nas w baninie , w siedzibie OSP. ponoc b. tanio. polecaja. swietne domowe jedzenie, niedaleko mieszkajaca p. gospodyni robi jedzienie. moge dac namiar. ale chyba bez tancow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to już chyba lepiej u Daniela ,obsługa i jedzenie jest na miejscu , na pewno sprawdzone ,polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale zapach straszny :( barowe żarcie, nie powiem czasem lubie zjeść ale tylko na wynos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepsze jedzenie jest w Gościńcu U Przyjaciół w Wyczechowie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
stopowka (chyba tak sie nzywa) w leznie. Chcialam tam wyprawiac welese ale sala okazala sie byc za mala. Ale jest sliczna i jedzenie tez ok. Jest duzo zieleni w okolo. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry