Widok

Poszukuję sukni Cymbeline Agadir roz. 38-40 na czerwiec 2013r

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,

Kupię lub wypożycze suknie Cymbeline Agadir roz 38-40, kolor szampan lub ecru. Ślub dopiero w przyszłym roku, więc jeśli jakaś panna młoda będzie miała ten model sukni i rozmiar w tym roku, jestem chętna odkupić na przyszły rok.

Czy ktoś wie w jakim salonie ślubnym/ wypożyczalni w trójmieście Cymbeline Agadir byłaby dostępna?

Pozdrawiam serdecznie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Link jest do google! Znalazłaś konkretne aktualne ogłoszenie? Ja szukam od paru tygodni i nie trafiłam na żadne...
image
Witam,

Tak, te które rozmiarowo były dobre, to już sprawdziłam ze wszystkich tych linków i z wielu więcej :) Szukam jej już nawet w Niemczech i UK. Problem w tym, że to model sukni sprzed paru lat i dostane tylko używaną, suknia była bardzo popularna i panie, które sprzedawały ja parą lat temu od razy znalazły kupca. Mam nadzieje, że może po prostu ktoś ma ją w szafie i zdecyduje się sprzedać.

Pozdrawiam
image
Ogłoś sie jeszcze na tablicy.pl i w innych portalach
Trzymam kciuki
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że znajdziesz wybrankę - masz sporo czasu.
Miałaś okazję ją przymierzyć?
Niestety nie przymierzałam jej, bo nigdzie nie mogę jej znależć, ogłoszę się na tablicy i gumtree, i jeszcze na innych portalach ślubnych, dzieki dziewczyny za sugestie :)
image
W takim razie może warto umówić się w cymbałkach na przymiarkę - np. Fado, w madonnie - kolekcja san patrick i sprawdzić, czy fason, koronki, figura itd. - i czy warto nadal szukać, czy może skupić się na czymś innym?
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry