Widok
Poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców
Jak w temacie poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców.
Przykład takiego filmu można zobaczyć na: http://www.youtube.com/watch?v=_H_uJW_pDWI&feature=fvst
Proszę o oferty i cenę na: asiakartuzy@wp.pl
Przykład takiego filmu można zobaczyć na: http://www.youtube.com/watch?v=_H_uJW_pDWI&feature=fvst
Proszę o oferty i cenę na: asiakartuzy@wp.pl
Bardzo ciekawy pomysł
ROSA87 - chciałem Cie uświadomić, że akurat w branży ślubnej usługi filmowe są bardzo tanie. Najczęściej poniżej opłacalności.
Gdybyś zamówiła krótką prezentację do wyświetlenia podczas konferencji, powiedzmy jeden dzień zdjęciowy, jeden dzień montażu, jedna kamera, jazda/slider, jeden operator, asystent, oświetlenie, to musiałabyś zapłacić za to ze 4 tysiące złotych. NETTO.
Oczywiście znajdziesz desperata (czytaj: zdolnego artystę) który zrobi to za 500 złotych, bez umowy i na czarno. Pewnie będziesz zadowolona. Powodzenia :)
Gdybyś zamówiła krótką prezentację do wyświetlenia podczas konferencji, powiedzmy jeden dzień zdjęciowy, jeden dzień montażu, jedna kamera, jazda/slider, jeden operator, asystent, oświetlenie, to musiałabyś zapłacić za to ze 4 tysiące złotych. NETTO.
Oczywiście znajdziesz desperata (czytaj: zdolnego artystę) który zrobi to za 500 złotych, bez umowy i na czarno. Pewnie będziesz zadowolona. Powodzenia :)
Nie jestem znawcą branży ślubnej gdyż co dopiero zaczęłam organizować swoje wesele i zauważyłam że wszystko jest strasznie drogie i nie warte swojej ceny np. wiązanki ślubne, podstawowe zdobienie sali artykułami wielokrotnego użytku - sztuczne kwiaty, pokrowce - to koszt conajmniej 800 zł !!!
A takiej krótkiej prezentacji nie porównujcie do prezentacji wyświetlanej na weselu - ciocia Gienia na zauważy że nie jest to w jakości FULL HD.
A takiej krótkiej prezentacji nie porównujcie do prezentacji wyświetlanej na weselu - ciocia Gienia na zauważy że nie jest to w jakości FULL HD.
To co się wam tak podoba w tym wideoklipie to sprzęt użyty do realizacji tego , oraz znajomość obsługi tego sprzętu .
Jest tu wiele efektów i technik połączonych ze sobą o których nie macie pojęcia .
Drugie 50% to praca montażysty o której nikt tu nie wspomina .
Oczywiście można to wykonać za 500 zł , lecz czy to co otrzyma zleceniodawca zadowoli odbiorcę .
W tym wideoklipie > kamera+operator to tylko 5% z całości która jest potrzeba do wykonania tego >> a tak nawiasem to nie jest kręcone kamerą :) .
p.s. Jeśli zadowoli kręcenie z ręki ! oraz praca kamery bez użycia pierścienia , to moja cena 500 zł :) .
Będzie o 100% lepiej niż jak to zrobi Ciocia Genia ! .
Jest tu wiele efektów i technik połączonych ze sobą o których nie macie pojęcia .
Drugie 50% to praca montażysty o której nikt tu nie wspomina .
Oczywiście można to wykonać za 500 zł , lecz czy to co otrzyma zleceniodawca zadowoli odbiorcę .
W tym wideoklipie > kamera+operator to tylko 5% z całości która jest potrzeba do wykonania tego >> a tak nawiasem to nie jest kręcone kamerą :) .
p.s. Jeśli zadowoli kręcenie z ręki ! oraz praca kamery bez użycia pierścienia , to moja cena 500 zł :) .
Będzie o 100% lepiej niż jak to zrobi Ciocia Genia ! .
Już mnie wszyscy denerwujecie to podam przykład innego filmu którego koszt wynosi dokładnie 600zł.
http://www.youtube.com/user/COOLARTPRODUCTION#p/u/2/luunhNN3v9o
Proszę tych wszystkich obecnych na forum "znawców" o wskazanie mi różnic między tymi dwoma filmikami??????
http://www.youtube.com/user/COOLARTPRODUCTION#p/u/2/luunhNN3v9o
Proszę tych wszystkich obecnych na forum "znawców" o wskazanie mi różnic między tymi dwoma filmikami??????
No właśnie ja nie szukam profesjonalisty bo najzwyczajniej w świecie mnie na niego nie stać. Dlatego postanowiłam poszukać na forum, może znajdzie się ktoś chętny.
Chce zrobić niespodziankę rodzicom a gwarantuję ci, że oni nie odczują różnicy tak jak ja tylko będą się cieszyć z prezentu.
I nie zaśmiecajcie mi już wątku, bardzo proszę.
Chce zrobić niespodziankę rodzicom a gwarantuję ci, że oni nie odczują różnicy tak jak ja tylko będą się cieszyć z prezentu.
I nie zaśmiecajcie mi już wątku, bardzo proszę.