Cale zycie miala przed soba.
Ja stracilam prace w gabinecie stomatologicznym, gdyz jako asystentka nie moge pracowac bez dowodu zaszczepienia 4 dawkami preparatu. Mysle o samobojstwie przez powieszenie. Bez pracy zycie nie ma sensu.
Teraz płaczesz nad maszynistą, wcześniej nad swoimi straconymi minutami ... człowieku, ogarnij się. Życie nie zawsze układa się tak jak się je zaplanuje.
dlaczego pozwalacie na to by wstawiać zdjęcia i filmiki z oględzin zwłok??? te zwłoki to czyjaś ukochana osoba rodzina.... jak tak można ...ehhh byle sensacja była...przykre bardzo...
Zresztą bez względu jaki miała motyw to chyba nie tędy droga.
A co do rodzaju to mam rację. Zawsze jest ryzyko że siła pędu poważnie cię uszkodzi i odrzuci ale przeżyjesz. I wtedy dopiero się zdziwi
Opóżnienie ponad 100 minut? Ale samego wypadku pan nie widział? Ja do dziś przeżywam sytuacje kiedy na naszych oczach mężczyzna idąc po skarpie rzucił się pod pociąg. Tomaszów Mazowiecki. Nigdy więcej. Maszynista zemdlał.
Na dworcu głównym w Gdańsku wszystkie tablice wyłączone, osoby z informacji nic nie wiedza, portal pasażera nieaktualny, nikt nic nie wie, nie ma gdzie usiąść, masakra