Widok
Potrącenie na hulajnodze
Korek na Hynka. Dziewczyna na hulajnodze potrącona na wysokości SKM Zaspa.
więcej
więcej
sytuacja z Sopotu
Dziś mamuśka z dwójką córek w wieku około 4-7Y, wszystkie jechały jedną hulajnogą wynajętą. Nie mnie oceniać jej odpowiedzialność i przestrzegania zasad.
I druga dzisiejsza sytuacja, młodziak wjechał w leciwe wiekiem małżeństwo. Małżonek zaczął ganić młodzieńca za zachowanie. A młodzieniec wykrzykiwał do niego: 'spier...' i ... 'zdechnij stara k....'
I druga dzisiejsza sytuacja, młodziak wjechał w leciwe wiekiem małżeństwo. Małżonek zaczął ganić młodzieńca za zachowanie. A młodzieniec wykrzykiwał do niego: 'spier...' i ... 'zdechnij stara k....'
Hulajnoga
Ludzie niedziwcie się.potracony z żoną bym był przez dwie dziewczyny na hulajnodze w gdansku na długiej.zdaztlem się odwrócić i żonę odciągnąć na bok.dziew żony wsiadły i dalej jechały szła straż miejska zwróciłem. Im uwagę na to to wzruszył ramionami i tak jest ze wszystkim w gdansku.oni jeżdżą tylko po pks i wystawiają ludziom mandaty ,a palenie.tam idą nasze podatki na nich
Niestety
Ale ja obserwuje totalna ignorancję osób na hulajnogach i rowerach. Oni uważają że są jedynymi uzytkowniami dróg, przepisow nie przestrzegaja. Ostatnio gostek na rowerze przejechal mi tuż orzed maska na czerwonym świetle dla niego, wyhamowalem, strąbiłem go to jeszcze mnie zwyzywal i fucka pokazal.
Każdy uzytkownik ruchu drogowego powinien znać przepisy.
Kiedyś powszechne było posiadanie kart rowerowych. Dzisiaj każdy może wsiąść na rower, motorynkę, hulajnogę ( od 10 r.ż.) i uczestniczyć w ruchu drogowym - czy zna zasady ruchu i znaki drogowe? Wynajmując samochód jesteśmy weryfikowani a wynajmując rower czy hulajnogę? Operatorzy odcinają się od wszelkiej odpowiedzialności za szkody a Państwo płaci za leczenie obrażeń poszkodowanych w wypadkach.