Widok

Potrącenie na hulajnodze

Korek na Hynka. Dziewczyna na hulajnodze potrącona na wysokości SKM Zaspa.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty mogłeś nie pisać, ale napisałeś.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może przejechać, ale nie jest pieszym i nie ma pierwszeństwa na przejściu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejście

To przejście!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kkk

Gdzie zdjęcia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po przejściu dla pieszych, nie powinno się przejeżdżać, dotyczy to też hulajnogi
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może się nauczą rozglądać i przez przejście przeprowadza się hulajnogę nie szkoda mi tej osoby
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ktoś wie jak wyglądała ta dziewczyna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja wiem

2 ręce 2 nogi

Tulw i głową

sytuacja z Sopotu

Dziś mamuśka z dwójką córek w wieku około 4-7Y, wszystkie jechały jedną hulajnogą wynajętą. Nie mnie oceniać jej odpowiedzialność i przestrzegania zasad.

I druga dzisiejsza sytuacja, młodziak wjechał w leciwe wiekiem małżeństwo. Małżonek zaczął ganić młodzieńca za zachowanie. A młodzieniec wykrzykiwał do niego: 'spier...' i ... 'zdechnij stara k....'
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hulajnoga

Ludzie niedziwcie się.potracony z żoną bym był przez dwie dziewczyny na hulajnodze w gdansku na długiej.zdaztlem się odwrócić i żonę odciągnąć na bok.dziew żony wsiadły i dalej jechały szła straż miejska zwróciłem. Im uwagę na to to wzruszył ramionami i tak jest ze wszystkim w gdansku.oni jeżdżą tylko po pks i wystawiają ludziom mandaty ,a palenie.tam idą nasze podatki na nich
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze raz ale tym razem na trzeźwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anka

Napisz jeszcze raz ale po polsku.

Niestety

Ale ja obserwuje totalna ignorancję osób na hulajnogach i rowerach. Oni uważają że są jedynymi uzytkowniami dróg, przepisow nie przestrzegaja. Ostatnio gostek na rowerze przejechal mi tuż orzed maska na czerwonym świetle dla niego, wyhamowalem, strąbiłem go to jeszcze mnie zwyzywal i fucka pokazal.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

I będzie więcej takich potrąceń bo korzystający z hulajnóg przepisów nie znają

Każdy uzytkownik ruchu drogowego powinien znać przepisy.

Kiedyś powszechne było posiadanie kart rowerowych. Dzisiaj każdy może wsiąść na rower, motorynkę, hulajnogę ( od 10 r.ż.) i uczestniczyć w ruchu drogowym - czy zna zasady ruchu i znaki drogowe? Wynajmując samochód jesteśmy weryfikowani a wynajmując rower czy hulajnogę? Operatorzy odcinają się od wszelkiej odpowiedzialności za szkody a Państwo płaci za leczenie obrażeń poszkodowanych w wypadkach.
do góry