Widok
Potrzebny przystojny mężczyzna
Sprawa banalna, zdałoby się, a jednak... Poszukuję przystojnego mężczyzny do tzw. (przepraszam za wyrażenie) pokazania się w towarzystwie "przyjaciól", żeby im "szczeny w dół opadły" :) . Sprawa zupełnie niezobowiązująca, jednorazowa. Jeżeli masz więcej niż 25 lat, jesteś wysoki, daj znać. Wiem, to brzmi śmiesznie, ale nie ma innego sposobu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A ile jesteś w stanie zapłacić, bo jeśli jesteś brzydka i głupia to nie będą to dla potencjalnego przystojniaka zbyt przyjemne chwile spędzone w Twoim towarzystwie... Twoim znajomym wprawdzie opadną szczęki, ale jemu będzie wstyd, że się pokazał z taką paskudą... Chyba nie wydaje Ci się, że ktoś to zrobi za darmo ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...Remember the jester that showed you tears...
Gizmo, jak możesz, ona ma 15 lat albo cos koło tego i bardzo by chciała chociaz na moment mieć u boku przystojniaka jak z gazetek dla nastolatek.... a że chłopcy w tym wieku w ogóle ich nie przypominaja więc szuka starszego .... i to wcale nie oznacza że jest brzydka ... nie wpędzaj jej w kompleksy... po prostu jest nastolatką i to prawo jej wieku marzyć o księciu z bajki.... ja do dziś pamiętam jak 20 lat temu mój bardzo przystojny sąsiad starszy ode mnie z 15 lat (żonaty i dzieciaty już ówczas) pierwszy raz sam nie czekając na moje "dzień dobry" ukłonił mi się pierwszy i na dodatek (w tym momenicie z wrażenia zabrakło mi tchu) powiedział do mnie na "pani" , a żeby zupełnie wyprowadzić mnie z równowagi na 2 następne dni dodał " pani pieknieje z kazdym dniem"
och Gizmo, Gizmo popraw się bądź gentelmenem...
och Gizmo, Gizmo popraw się bądź gentelmenem...
Gajka, jesteś wielka:))) Gentlemanów juz nie ma, wyginęli jak dinozaury. Niech będzie, że mam 15 lat (jak dobrze poczuć się znowu młodo), jestem wielkim paszkwilem z brodą i wąsami. W głowie nic, tylko Tabula Rasa. Ale czy na wejście i wyjście z pubu potrzeba czegos więcej, niż 3 minut??? Chyba mozna się przemęczyć, co? No, jeżeli ten przystojny mężczyzna to intelektualista i potrzba mu rozmowy o fizyce kwantowej, to poświęcę się i przeczytam jakiś podręcznik. Czego się nie robi dla naszych obiektów westchnień;)
Chodzi o to, że w naszym cudownym społeczeństwie utarło się dziwne przekonanie (chyba z Rosji, bo do nas przez długi czas wszystko tylko ze wschodu szło), że kobieta w pewnym wieku, powinna juz z kimś być, bo "tak poprostu wypada". Podczas gdy mężczyzna, tzw. singel koło trzydziesti, uchodzi za supermana. Aaaaaaa!!!!!! Dyskryminacja w biały dzień!!!
Hm, jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to zostańmy przy prostej i zawsze sprawdzającej się metodzie: zapraszam na piwko, ja bezalkoholowe, bo nie pijam, Ty potencjalny partnerze, jakie tylko chcesz, ciemne, jasne, gęste, rzadkie, jakie tam są.
Pozdrawiam:)))
Chodzi o to, że w naszym cudownym społeczeństwie utarło się dziwne przekonanie (chyba z Rosji, bo do nas przez długi czas wszystko tylko ze wschodu szło), że kobieta w pewnym wieku, powinna juz z kimś być, bo "tak poprostu wypada". Podczas gdy mężczyzna, tzw. singel koło trzydziesti, uchodzi za supermana. Aaaaaaa!!!!!! Dyskryminacja w biały dzień!!!
Hm, jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to zostańmy przy prostej i zawsze sprawdzającej się metodzie: zapraszam na piwko, ja bezalkoholowe, bo nie pijam, Ty potencjalny partnerze, jakie tylko chcesz, ciemne, jasne, gęste, rzadkie, jakie tam są.
Pozdrawiam:)))
Gdzie Ci faceci- juz dawno powinna tu być kolejka chetnych;)))
Chcialam sie podpisać pod słowami "kobieta w pewnym wieku powinna sie juz z kims spotykac"...
Co to za teorie i skąd się wzięła nie mam pojecia, ale łącze się z Tobą w bólu- wrocilam pare dni temu z wizytu u Rodzinki(bardzo bliskiej)- dostalam tak do wiwatu, w temacie mojej samotnej egzystencji, ze odwiedze Ich chyba dopiero jak wyjde za mąż(chyba sie troszke zagalopowalam- chociaz dowiedzialam sie, ze moje godziny juz dawno minęly);)))
Trzymam kciuki za Panów- napewno bedziecie mieli temat do rozmowy- a uwazam tez ze taki wypad to interesujaca przygoda;)..
Chcialam sie podpisać pod słowami "kobieta w pewnym wieku powinna sie juz z kims spotykac"...
Co to za teorie i skąd się wzięła nie mam pojecia, ale łącze się z Tobą w bólu- wrocilam pare dni temu z wizytu u Rodzinki(bardzo bliskiej)- dostalam tak do wiwatu, w temacie mojej samotnej egzystencji, ze odwiedze Ich chyba dopiero jak wyjde za mąż(chyba sie troszke zagalopowalam- chociaz dowiedzialam sie, ze moje godziny juz dawno minęly);)))
Trzymam kciuki za Panów- napewno bedziecie mieli temat do rozmowy- a uwazam tez ze taki wypad to interesujaca przygoda;)..
kasik
gajka napisał(a):
> tzn moja droga że, się pomyliłam, wiec po jaką cholerę dorosłej
> kobiecie przystojniak i to na 3 minuty?
Po taką cholerą, że konfrontacja z gronem osób naprawdę bliskich staje się nie do zniesiena. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie, poczynając od wszystkich cioć, wujków, babć i dziedków, kończąc na znajomych, którzy są przecież po to, żeby mieć się komu wyżalić, czuję tak ogromną presję, że az mnie roznosi w środku. Bunt!!! A swoja drogą, co znaczy dla Ciebie: dorosła kobieta? Chodzi o wiek? Bo to, nie zawsze idzie w parze.
> tzn moja droga że, się pomyliłam, wiec po jaką cholerę dorosłej
> kobiecie przystojniak i to na 3 minuty?
Po taką cholerą, że konfrontacja z gronem osób naprawdę bliskich staje się nie do zniesiena. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie, poczynając od wszystkich cioć, wujków, babć i dziedków, kończąc na znajomych, którzy są przecież po to, żeby mieć się komu wyżalić, czuję tak ogromną presję, że az mnie roznosi w środku. Bunt!!! A swoja drogą, co znaczy dla Ciebie: dorosła kobieta? Chodzi o wiek? Bo to, nie zawsze idzie w parze.
gizmo napisał(a):
> jaka przygoda ?! 3-minutowa ?! jeszcze sobie taki przystojniak
> zacznie mieć nadzieję, a tu traaaach - 3 minuty minęły !!!
> ;))))))))))
Nadzieja matką głupich, nie znasz tego?
Zresztą, jaka nadzieja, mówiłam już, że powłoka zewnętrzna to w moim przypadku niestety nie plastic, tak bardzo teraz w modzie. No ale przecież "nie liczy się wygląd, tylko to, co w środku":) Kobiety inteligentne i oczytane, tak?
> jaka przygoda ?! 3-minutowa ?! jeszcze sobie taki przystojniak
> zacznie mieć nadzieję, a tu traaaach - 3 minuty minęły !!!
> ;))))))))))
Nadzieja matką głupich, nie znasz tego?
Zresztą, jaka nadzieja, mówiłam już, że powłoka zewnętrzna to w moim przypadku niestety nie plastic, tak bardzo teraz w modzie. No ale przecież "nie liczy się wygląd, tylko to, co w środku":) Kobiety inteligentne i oczytane, tak?
kasik.s. napisał(a):
>wrocilam pare dni temu z wizytu u
> Rodzinki(bardzo bliskiej)- dostalam tak do wiwatu, w temacie
> mojej samotnej egzystencji, ze odwiedze Ich chyba dopiero jak
> wyjde za mąż(chyba sie troszke zagalopowalam- chociaz
> dowiedzialam sie, ze moje godziny juz dawno minęly);)))
Przeżyłamdokładnie to samo. Niech żyją święta u Rodzinki:)))No ale święta juz za nami, tymczasem spotkanie z gronem znajomych, a tu to samo. Jak tu żyć i przeżyć?!?!
>wrocilam pare dni temu z wizytu u
> Rodzinki(bardzo bliskiej)- dostalam tak do wiwatu, w temacie
> mojej samotnej egzystencji, ze odwiedze Ich chyba dopiero jak
> wyjde za mąż(chyba sie troszke zagalopowalam- chociaz
> dowiedzialam sie, ze moje godziny juz dawno minęly);)))
Przeżyłamdokładnie to samo. Niech żyją święta u Rodzinki:)))No ale święta juz za nami, tymczasem spotkanie z gronem znajomych, a tu to samo. Jak tu żyć i przeżyć?!?!
Nie zazdroszczę, bo mam tego namiastkę pomimo, że jestem facetem... Jest na to prosta rada, albo przestać się spotykać z rodzinką, albo stanowczo i bezwzględnie kończyć takie rozmowy. No chyba, że jest się podstarzałą "sierotą" bez własnego zdania ;)))))))))))))
gizmo napisał(a):gizmo napisał(a):
> Nie zazdroszczę, bo mam tego namiastkę pomimo, że jestem
> facetem... Jest na to prosta rada, albo przestać się spotykać z
> rodzinką, albo stanowczo i bezwzględnie kończyć takie rozmowy.
> No chyba, że jest się podstarzałą "sierotą" bez własnego zdania
> ;)))))))))))))
No, Kochany, świetna rada, dziękuję. Myślę, że opcja "przestać spotykac się z rodzinką" jest najlepsza. Tylko, jak to zrobić? Z kolei "stanowczo urywać takie rozmowy" przerabiam na 1000 sposobów, chyba mało skutecznie. Wiesz, zawsze zostaje przyznanie sie do odmiennej orientacji... Ale po co wprowadzać tzw. ferment?
Wiesz, chyba jednak jestem podstarzałą "sierotą" bez własnego zdania...;)))
Ale przynajmniej mam 6-metrowe jelita!!!
> Nie zazdroszczę, bo mam tego namiastkę pomimo, że jestem
> facetem... Jest na to prosta rada, albo przestać się spotykać z
> rodzinką, albo stanowczo i bezwzględnie kończyć takie rozmowy.
> No chyba, że jest się podstarzałą "sierotą" bez własnego zdania
> ;)))))))))))))
No, Kochany, świetna rada, dziękuję. Myślę, że opcja "przestać spotykac się z rodzinką" jest najlepsza. Tylko, jak to zrobić? Z kolei "stanowczo urywać takie rozmowy" przerabiam na 1000 sposobów, chyba mało skutecznie. Wiesz, zawsze zostaje przyznanie sie do odmiennej orientacji... Ale po co wprowadzać tzw. ferment?
Wiesz, chyba jednak jestem podstarzałą "sierotą" bez własnego zdania...;)))
Ale przynajmniej mam 6-metrowe jelita!!!
lilian napisał(a):
> No, Kochany, świetna rada, dziękuję. Myślę, że opcja "przestać
> spotykac się z rodzinką" jest najlepsza. Tylko, jak to zrobić?
Tylko nie mów, że pomimo "słusznego" wieku powyżej 15-lat mieszkasz z rodzicami, bo w takim wypadku nic się nie da zrobić - trzeba zostać sierotą i z pokorą znosić jęczenie rodziny ;)))
> No, Kochany, świetna rada, dziękuję. Myślę, że opcja "przestać
> spotykac się z rodzinką" jest najlepsza. Tylko, jak to zrobić?
Tylko nie mów, że pomimo "słusznego" wieku powyżej 15-lat mieszkasz z rodzicami, bo w takim wypadku nic się nie da zrobić - trzeba zostać sierotą i z pokorą znosić jęczenie rodziny ;)))
eh, a ja wam powiem, ze zaluje, ze nie jestem ani przystony, ani wysoki :(
bo chetnie poszedlbym na takie spotkanie.
i dobrze rozumiem dziewczyne, mysle, ze wy tez...
forum to jednak chyba nie najlepsze miejsce
lepiej i szybciej mozna kogos znalezc na czacie
nalezy jednak pamietac, ze ci najbardziej przystojni, czesto psuja efekt w pierwszym zdaniu :)
pozdrawiam serdecznie
jurek
bo chetnie poszedlbym na takie spotkanie.
i dobrze rozumiem dziewczyne, mysle, ze wy tez...
forum to jednak chyba nie najlepsze miejsce
lepiej i szybciej mozna kogos znalezc na czacie
nalezy jednak pamietac, ze ci najbardziej przystojni, czesto psuja efekt w pierwszym zdaniu :)
pozdrawiam serdecznie
jurek