Widok
Powiedzmy w końcu Prawdę... Wybory wygrywają najlepsi Manipulatorzy!
Tak ten diabelski świat jest urządzony, że wybory wygrywają najlepsi manipulatorzy, albo tacy którzy wynajmą najlepszych manipulatorów.
Dobry garnitur, uśmiech to już jest manipulacja, ale potrzeba mistrzostwa w manipulacji, by zwabić ludzi nad urny i sprawić, by postawili przy nas krzyżyk, nie mylić z postawieniem na nas krzyżyka.
Większość ludzi "nie ma pojęcia o niczym" , myślę, że jakieś 80-90% osób można zmanipulować przy czym jeśli ma się określoną i umocnioną pozycję i zostało się zaszufladkowanym w umysłach ludzi to trudno się przebić, pomijając jakieś szczególne sytuacje, dobrym przykładem jest pan Biedroń, niesłychanie sprawny i medialny "wodzirej", gdyby nie był zaszufladkowany jako wiadomo kto to dzisiaj on byłby tym, który wygrał w I turze... I nie jest to żart czy pomyłka z mojej strony
Cd na https://www.salon24.pl/u/salamon/1058766,powiedzmy-w-koncu-prawde-wybory-wygrywaja-najlepsi-manipulatorzy
Dobry garnitur, uśmiech to już jest manipulacja, ale potrzeba mistrzostwa w manipulacji, by zwabić ludzi nad urny i sprawić, by postawili przy nas krzyżyk, nie mylić z postawieniem na nas krzyżyka.
Większość ludzi "nie ma pojęcia o niczym" , myślę, że jakieś 80-90% osób można zmanipulować przy czym jeśli ma się określoną i umocnioną pozycję i zostało się zaszufladkowanym w umysłach ludzi to trudno się przebić, pomijając jakieś szczególne sytuacje, dobrym przykładem jest pan Biedroń, niesłychanie sprawny i medialny "wodzirej", gdyby nie był zaszufladkowany jako wiadomo kto to dzisiaj on byłby tym, który wygrał w I turze... I nie jest to żart czy pomyłka z mojej strony
Cd na https://www.salon24.pl/u/salamon/1058766,powiedzmy-w-koncu-prawde-wybory-wygrywaja-najlepsi-manipulatorzy
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
To że wygrali "najlepsi z najlepszych" to wiadomo. Problem w tym, że teraz jesteśmy w sytuacji wyboru trasy. Jedna prowadzi przez bagno, a druga przez szambo. Obie cuchną i wciągną każdego co podejdzie zbyt blisko. Różnica tylko w tym, że jedno "zawdzięcza" te cechy człowiekowi, a drugie: jest takie z natury. Tak więc, powodzenia
Trzecia Trasa też będzie od diabła, dopiero zniszczenie obecnego systemu rzeczy i ustanowienie Królestwa Boga otworzy Nową Erę.
Ojcze Nasz... przyjdź królestwo twoje!
O nim tak naprawdę jest Ewangelia czyli Dobra Nowina...
Ojcze Nasz... przyjdź królestwo twoje!
O nim tak naprawdę jest Ewangelia czyli Dobra Nowina...
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
Albo jesteś blisko Boga co symbolizujesz Zanurzeniem, albo należysz do strefy wpływów diabła i jesteś martwym w oczach Boga.
Tutaj nie ma neutralnych czy stojących po środku.
Tutaj nie ma neutralnych czy stojących po środku.
Za to Pan jak i reszta z tego obozu są idealni. Raz tak, a raz siak. Niczym chorągiewka na wietrze. Żeby nie było druga strona też nie jest lepsza. Obie są siebie warte. Już chyba lepiej jest "zarządzana" kolonia Surykatek, niż to co proponuje szambo I bagno. Moje pokolenie niezależnie od tego czy za lewą czy prawą kładą wszystkie karty na stół, dzięki czemu wiadomo czego się spodziewać. A u Was jak i u przeciwnika, nie wiadomo czy za kilka miesięcy nie dojdzie do zmiany poglądów. I czy nie obudzimy się:katolickim kalifacie czy krainie z jednorożcami.
Moje pełnomocnictwo, dla takich osób jak ty, znajdziesz w Biblii, gdzie Jezus nakazuje nauczać i Zanurzać ludzi ze wszystkich narodów, którzy uwierzą, ja to własnie czynię.
Znajdź także miejsca w Biblii, z których się dowiesz jak niektórzy współcześni Mu mówili o Nim / Jezusie...
Znajdź także miejsca w Biblii, z których się dowiesz jak niektórzy współcześni Mu mówili o Nim / Jezusie...
Anonimie,
jesteś baran,
co własnymi wpisami jednoznacznie udowadniasz.
Nikt nie jest idealny. I na forum nie zajmujemy się tym jacy to my idealni. spróbuj znależć na forum taki wpis.
Zajmujemy się najczęściej wykazywaniem prawdy i fałszu, obłudy i durnoty pewnych poglądów, bo durnota jest szkodliwa, w wymiarze finansowym też. Rozumiem niechęć i**otów i kłamców, bo przyjęcie do wiadomości, iż się jest kłamcą czy i**otą jest raczej trudne.
jesteś baran,
co własnymi wpisami jednoznacznie udowadniasz.
Nikt nie jest idealny. I na forum nie zajmujemy się tym jacy to my idealni. spróbuj znależć na forum taki wpis.
Zajmujemy się najczęściej wykazywaniem prawdy i fałszu, obłudy i durnoty pewnych poglądów, bo durnota jest szkodliwa, w wymiarze finansowym też. Rozumiem niechęć i**otów i kłamców, bo przyjęcie do wiadomości, iż się jest kłamcą czy i**otą jest raczej trudne.
Hm. Czy to są te "buzujące emocje"?
Masz słuszność w tym co piszesz. Nikt nie jest idealny. Jednostka, a cóż pisać o żywym (!) organiźmie, jakim jest państwo. Zakładając, że wszystkim (?) chodzi o dobro Polski, mamy prawo oczekiwać mądrości i właściwych decyzji od każdego Prezydenta.
Uwielbiam Twoje utopijne i marzycielskie wizje świata, jak z bajki, ale sam wiesz, jakie są realia.
Tak często "podpierasz się" kijem z dwoma końcami.
Doskonale widzisz szerszy kontekst a jednak ...?
Masz słuszność w tym co piszesz. Nikt nie jest idealny. Jednostka, a cóż pisać o żywym (!) organiźmie, jakim jest państwo. Zakładając, że wszystkim (?) chodzi o dobro Polski, mamy prawo oczekiwać mądrości i właściwych decyzji od każdego Prezydenta.
Uwielbiam Twoje utopijne i marzycielskie wizje świata, jak z bajki, ale sam wiesz, jakie są realia.
Tak często "podpierasz się" kijem z dwoma końcami.
Doskonale widzisz szerszy kontekst a jednak ...?
Trolinka
Moje utopijne wizje świata ? Moje ? Gdzie one są ?
Jeżeli już to zajmuję się demaskowaniem fałszywych wizji świata, niczym nie podpartych lub opartych na fałszywych lub cząstkowych teoriach. To jest pełny realizm, uwzględniający też różnicę między aspektem jednostkowym a aspektem społecznym. Ludzie lubią iluzję, tu iluzji brak.
Moje utopijne wizje świata ? Moje ? Gdzie one są ?
Jeżeli już to zajmuję się demaskowaniem fałszywych wizji świata, niczym nie podpartych lub opartych na fałszywych lub cząstkowych teoriach. To jest pełny realizm, uwzględniający też różnicę między aspektem jednostkowym a aspektem społecznym. Ludzie lubią iluzję, tu iluzji brak.