Widok
Pozdrowienia dla pasażerów
Lotu do Londynu Frankfurtu Amsterdamu i Hagesund.
My też jak wy nie śpimy pomimo że zasypialiśmy kolejny raz po pobudce Lotu do Monachium.
Wielu bezsennych nocy a szczególnie przed egzaminami i maturami waszych życzymy wam politykiery z Trójmiasta. Aby głośni sąsiedzi was budzili co 2 godziny przez najbliższe 10 lat nawet gdy mieszkacie poza Gdańskiem i Gdynią jak kilka kanalii które ...
więcej
My też jak wy nie śpimy pomimo że zasypialiśmy kolejny raz po pobudce Lotu do Monachium.
Wielu bezsennych nocy a szczególnie przed egzaminami i maturami waszych życzymy wam politykiery z Trójmiasta. Aby głośni sąsiedzi was budzili co 2 godziny przez najbliższe 10 lat nawet gdy mieszkacie poza Gdańskiem i Gdynią jak kilka kanalii które ...
więcej
Pomysl
A ja mam pomysł, mieszkam przy skm, moze zawiesmy nocne polaczenia skm, pkp i samolotów. Tramwaj w sumie tez hałasuje. Wtedy sie wyspimy ;) ale jak kiedys bedziecie chcieli gdzies dojechac to tylko w dzien. Bo macie tak nasr*ne w bani ze przez nocke nie dojedziecie i wtedy bedzie problem ;) jestem w szoku jakie społeczeństwo jest teraz glupie i wygodne. Dwie Wojny Światowe nasi dziadkowie czy pradziatkowie przeżyli a wam przeszkadza samolot w nocy czy rano. Stopery załóż i sie zamknij. Sie ciesz że gdziekolwiek dojechac mozesz bo inaczej jakby bylo tak jak chvesz to od 22 do 6 w du**e bys byl. Wypad na stacji i czekaj do konca ciszy nocnej.