Widok
@ruda:
Wszystko co napisałem powyżej to nie jasnowidztwo czy info z priva ale informacje z FOrum.
Słodkimisiek*, wedle mojej wiedzy, numeru buta publicznie nie podawał. Choć mogłem tę informację przegapić :D
---
* @Słodkimisiek.. zmień sobie nick. Mi to akurat rybka, ale na kobiety (wedle ich zeznań) działa wyjątkowo aseksualnie :D
Wszystko co napisałem powyżej to nie jasnowidztwo czy info z priva ale informacje z FOrum.
Słodkimisiek*, wedle mojej wiedzy, numeru buta publicznie nie podawał. Choć mogłem tę informację przegapić :D
---
* @Słodkimisiek.. zmień sobie nick. Mi to akurat rybka, ale na kobiety (wedle ich zeznań) działa wyjątkowo aseksualnie :D
NO jak zwykle "miszczowie" tego portalu i ich "złote myśli". Czyli stała elita i ich paplanina omijająca temat, choć w jednym się zgadzam - na nudę znajduje sobie zajęcie a nie partnera. Ja rozumiem, że WAM się CHOLERNIE nudzi.
I teraz - mniam - polecą riposty. Pokarmię się :)
Ale wiecie? nie, jednak mam to...
I teraz - mniam - polecą riposty. Pokarmię się :)
Ale wiecie? nie, jednak mam to...
No, to się pokarmiłaś... Dwie doby minęły i... nic. Cisza. Ani ripost, ani stałych bywalców. Pełne pole do popisu dla nie-bywalców - dlaczego nie korzystają?
A tak na marginesie - zaglądam tu NIE dlatego, że się CHOLERNIE nudzę. Nie. Zaglądam, bo lubię. Udzielam się, bo mam na to ochotę, wymieniam posty z bywalcami, bo ich znam, w większości również prywatnie i nie rozumiem, dlaczego Ci to przeszkadza.
A tak na marginesie - zaglądam tu NIE dlatego, że się CHOLERNIE nudzę. Nie. Zaglądam, bo lubię. Udzielam się, bo mam na to ochotę, wymieniam posty z bywalcami, bo ich znam, w większości również prywatnie i nie rozumiem, dlaczego Ci to przeszkadza.