Widok

Poznajmy się ;]

Hej, mam prawie 17 lat, ucze się w liceum, jestem osobą otwartą, spontaniczną, lubiącą poznawać nowych ludzi. W wolnym czasie czytam ksiażki, oglądam filmy, maluje(nie mam talentu, ale mi to nie przeszkadza), słucham muzyki i wychodzę ze znajomymi- na spacery, zakupy, kregle, basen, mecze, rower, do kawiarni czy kina... poprostu spędzam miło czas :)

Postanowiłam napisać ogłoszenie, ponieważ chciałabym poznać interesujące osoby, nudzi mnie codzienna monotonia i brakuje mi nowych wrażeń. Możemy się wymienić numerami gg albo adresami mailowymi, a po rozmowie umówić się na spotkanie na mieście :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam jestem dziewczyną mam 17 lat i chciałabym poznać fajnych chłopaków mogą być też koleżanki. Mieszkam niedaleko Malborka ;)
Jeśli chcesz napisz gg; 40788418
Odpisze każdemu ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
8985530
jestem w podobnym wieku i ciekawość mnie zżera czy Cię polubię, bo ludzie często mnie irytują. zaryzykujesz ? ;p
Jakoś sobie poradzisz .. dziewcze
Byli...ale nie w moim wieku :)
Chętnych brak ?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Tyryryryyr :)
Hm? Napisz na gg :)
Chcesz poznać interesującą osobę, to odezwij się.
Jest ich w Tobie więcej?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Po prostu*
Poprostu to taka sprzeczność, ktora we mnie wystepuje ;d
To skoro się wyklucza, to jak obie te cechy mogą być w Tobie?:)
Tylko nie mów że to przez to że jesteś Wyjątkowa:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
O jedna literkę za dużo. ;d
"wykluczas" - tu jest o jedną literkę za mało czy za dużo?
No wiesz, napisał że chce Ciebie, "Wyjątkową" ale też inne, młodsze i starsze (czyli co podejdzie, oby dużo:p). Ciężko poderwać dziewczynę pragnącą być wyjątkową, na wstępie dając jej do zrozumienia że jest pierwszą lepszą - i jedną z wielu.

Istnieje metoda podrywu polegająca na tym że na wstępie zaczyna się od obrażenia kobiety, tyle że ją stosuje się wraz ze stylem macho. Trzeba mieć do tego niesamowitą pewność siebie i na każdym kroku pokazywać że "świat należy do mnie".
Tu działa zasada: "jesteś zwyczajna, a do mnie należy cały świat - czuj się wyróżniona że Ciebie wybieram".

On podrywa na zbitego psa i nawet ta strategia kiepsko mu wychodzi, bo powinien mówić że ma pecha do kobiet (że one go wykorzystują i krzywdzą, a on jest taki dobry chłopiec), a nie że Wszystkie jesteście złe.

Zresztą nawet jakby był dobry w obu stylach, to one się ze sobą nie łączą, bo są swoimi przeciwieństwami.
Hah... Fajna rozmowa... :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z takim podejściem to nigdy nie znajdziesz kobiety:D
Może Cię sprawdziła w necie:P

Ona mi coraz bardziej imponuje:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za wyjątkowa raczej nie jest, skoro pisze, że pozna a zaraz po krótkiej rozmowe blokuje... Ehh te kobiety, dalej nie wiedzą czego chcą :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja Cię poznam Pani Wyjątkowa ;) oczywiście też poznam inne Panie młodsze lub starsze ;) gg 8301265
do góry