Widok

Poznam, kobietę? dziewczynę?

Witam, samotność zaczyna mnie dobijać, poznam koleżankę, do pisania, spacerów... może coś z tego wyjdzie... nie chodzi o sex itp... poprostu kogoś poznać, nie być już samotnym... Mam na imię Adam i mam 26 lat, kontakt ze mną gg 8301265 często niewidoczny lub kom 504 644 986 wiek i wygląd bez znaczenia.. bo nie to jest najważniejsze ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"...nie chodzi o sex itp..."

Ani trochę?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ani trochę... Czy każdy kto chce poznać kogoś. To musi
Chodzić o sex?? Jeśli będę w związku to sex przecież jest rzeczą normalną w związku zgadza się?
Ha! więc jednak:p
Bo jakby nie chodziło, "ani trochę", to na tym forum raczej byś nikogo nie znalazł. Tutaj nawet córka i pies nie są postrzegani w perspektywie "ani trochę":d

> Jeśli będę w związku to sex przecież jest rzeczą normalną

Wiele związków zaczyna się od seksu, a większość przynajmniej od "itp":P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Touche! :))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry