Widok

Poznam kobietę

Poznam miłą duszyczke która chciałby się trochę rozerwać, wspólne kino, spacer, taniec bądź po prostu kawa ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do kontaktu Panie 24-37 lat. mariuszmariusz0000@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po 30 latach "zwykłej codzienności", chętnie sprawdzę co tracę i co to jest "rozrywka".
Spacery uwielbiam. Najlepiej w ciszy, przerywanej spokojnymi, krótkimi uwagami, o pozytywnym i radosnym zabarwieniu. Śmiech wskazany.
Kawa to zawsze, byle nie zamieniała się w sesję terapeutyczną lub jednostronne opowieści o rozmówcy (jeszcze ujdzie), a nie daj Boże, o jego byłej/ych i/lub obecnej. Troszkę mnie to nudzi i usypia :), a głupio ziewać i rozglądać się na boki. Kino, jak najbardziej, a nawet w pierwszej kolejności. Gwarancja ograniczonej konwersacji (?), zwłaszcza jednostronnej. Taniec to już pełen wypas. Może być na spacerze, w kinie i pod kawę... Muzyka jest wszechobecna.
Jaki fundusz mam rozważać, żebyśmy balansowali?
A nie! Nie spełniam pierwszego warunku (miła duszyczka) :), a to pewnie minimum na długiej liście "marzeń" i "wymagań" ha ha
Znowu pupa :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No masz. Ciemno, a okulary na parapecie w piwnicy. Kartofle przebierałam. Nie 73 a 37? :] Nie dość, że pupa, to jeszcze blada :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (4 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (202 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Realnej na spacer (9 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

do góry