Widok
Poznam kogoś?
Przeglądając wpisy na owym forum, doszłam do chyba dobrego wniosku, że większość forumowiczów się w miarę dobrze zna. Zastanawiam się więc czy pisanie tu nie jest jakąs próbą wkupienia się w społeczeczność, ale chyba jednak zaryzykuję i powiem: cześć :) Miałby ktoś ochotę miło i przede wszystkim ciekawie spędzić czas ze świerzo upieczoną studentką? Ktoś lub może nawet kilku ktosiów. Płeć bez znaczenia. Chciałabym po prostu wyjść do nowych ludzi i z kimś porozmawiać :)
email: Abigail95@wp.pl
email: Abigail95@wp.pl
"Zastanawiam się więc czy pisanie tu nie jest jakąs próbą wkupienia się w społeczeczność..."
Nie jest. Jako że jesteś zupełnie świeża nie wytknę Ci tej "społeczeczności" ;)
Chętni do poznania Ciebie na pewno się znajdą. Tyle że nie wszyscy piszący tutaj są zupełnie normalni. Z czasem (jeżeli zostaniesz) zorientujesz się who is who.
My co jakiś czas organizujemy spotkanie. Jeżeli będziesz chciała się zjawić na pewno będziesz mile widziana. A potem wszystko w Twoich rękach, Albo się zintegrujesz albo nie.
Nie jest. Jako że jesteś zupełnie świeża nie wytknę Ci tej "społeczeczności" ;)
Chętni do poznania Ciebie na pewno się znajdą. Tyle że nie wszyscy piszący tutaj są zupełnie normalni. Z czasem (jeżeli zostaniesz) zorientujesz się who is who.
My co jakiś czas organizujemy spotkanie. Jeżeli będziesz chciała się zjawić na pewno będziesz mile widziana. A potem wszystko w Twoich rękach, Albo się zintegrujesz albo nie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Toteż się nie czepiałem. To był taki żart na rozluźnienie atmosfery.
"Co to znaczy, że nie są zupełnie normalni?"
Casanowy/mitomani. Bardzo nachalni, traktujący resztę świata z góry, kobiety przedmiotowo, w realu potencjalnie niebezpieczni.
"Co to znaczy, że nie są zupełnie normalni?"
Casanowy/mitomani. Bardzo nachalni, traktujący resztę świata z góry, kobiety przedmiotowo, w realu potencjalnie niebezpieczni.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Nie każdy wie, o kogo chodzi, to może ten wywiad przybliży innym tę postać
http://www.youtube.com/watch?v=jjTYwZKuyBs
http://www.youtube.com/watch?v=jjTYwZKuyBs